Mir-Finance Astana
Финансовый консалтинг
TS
Tursyn Shygysgul
В восторге
Mir Finance Astana компаниясының жұмысына өте ризамын. Несие рәсімдеу кезінде қиындықтар болған еді, бірақ мамандары барлығын түсінікті етіп түсіндіріп, тез арада көмектесті. Қызмет көрсету деңгейі жоғары, мамандары сыпайы әрі жауапкершілікті. Мирамай ханым бастаған командаға, соның ішінде менеджер Дариғаға алғысым шексіз! Осындай кәсіби әрі сенімді қызмет көрсеткендеріңіз үшін үлкен рақмет. Нәтижесінде керекті қаржымды уақытында алдым. Жұмыстарыңызға сәттілік тілеймін!
Қуаныш Аріпқан
В восторге
Осы ұйым туралы жақсы пікір қалдырғым келеді. Несие алу үшін жүгіндім — бәрі өте тез әрі артық қағазбастылықсыз өтті. Өтінімімді қысқа уақытта қарап, мақұлдады. Қызметкерлері сыпайы, бәрін түсінікті етіп түсіндірді. Ең ұнағаны — жасырын шарттар жоқ, барлығы ашық әрі анық. Ақшаны уақытында алдым, бұл маған өте қажет кезде үлкен көмек болды. Сенімді несие ұйымын іздегендерге ұсынамын.
ЖО
Жанерке Омарова
В восторге
Помогли снять арест со счетов и закрыть вопрос. Работают быстро, без лишнего ожидания, сервис хороший.
Динара Айдарова
В восторге
Долги накопились, кредиты не одобряли. Очистку истории сделали оперативно, сопровождали до конца, для ИП всё прошло гладко, результат есть.
ЗН
Зарина Нургалиева
В восторге
Делала рефинансирование, чтобы снизить нагрузку по платежам. Всё оформили быстро, всегда были на связи и отвечали на вопросы. В итоге стало намного легче по выплатам.
ДЮ
Дамир Юсупов
В восторге
Отличная помощь в одобрении кредита. Пришел и получил свои денежки 👍🏻👍🏻
ЖТ
Жанылсын Таубаева
В восторге
Я очень довольна работой Mir Finance Astana. У меня были сложности с получением кредита, но специалисты помогли мне не только оформить кредит, но и снизить процентную ставку. Они реально работают в интересах клиентов, всё объясняют предельно понятно, и в итоге я получила выгодные условия. Рекомендую всем, кто ищет надёжную поддержку в финансовых вопросах!
Айгерим Сарсенова
В восторге
Помогли с рефинансированием, снизили нагрузку по платежам. Всегда на связи, отвечают быстро и по делу.
Дина Садыкова
В восторге
Хорошая финансовая организация,помогли с получением кредита в кратчайшие сроки. Всё честно и прозрачно.
Lisan Al' Gaib
В восторге
Отличная работа , быстро эффективно, девчонки молодцы вежливые, помогли оформить на ИП денежный кредит
GS
Gulmara Serikbayeva
Спасибо большое! 👍👍👍
عربي ولد
В восторге
Очень помогли,всем советую не обманывают все обьяснили
Асель Асылбекқызы
Бәрі күшті рақмет🌸
Нурберген Саленов
В восторге
Классная компания в Алматы, которая мне очень помогла. Девчата классные. Спасибо большое!👍👍👍🔥🔥🔥
Ерасыл Амуров
Все идеально
ДД
Дидар Далабаева
В восторге
Қиналып тұрғанда көмектесті. Қыздар молодцы жұмыстарына адал. Көп рахмет. Сәттілік тілеймін
ГГ
Гоха Гоха
В восторге
Сервис на высшем уровне, сотрудники доброжелательные. Всё объяснили и помогли, спасибо большое. Видно что работают с душой ❤️
а
аружан
В восторге
Спасибо, быстро и качественно решили мой вопрос!!!
Рустем Кляшев
В восторге
Өте керемет 20минутта шаруамщы шешіп берді. Істеріне береке берсін сіздер үшін дұгадамын 🤲🏻
Bekpolatov 10
В восторге
Решили проблему очень быстро 🫂👍 советаю
Anuar Darimov
На высоте 👍
Мans .
В восторге
Одобрили за очень краткий срок, советую👍🏻
МЛ
Мурат Легенда