Айя
Салон красоты
AT
Arailim Toletaeva
В восторге
Супер мастер Айя! Оте укыпты, жылдам, таза жасайды! Маникюр педикюр жасаттым, я довольна 👌 Салонда у шу жок баска салондар сиякты базар емес, мастер ози гана отырады, таза, уютный🔥 Багалары да кымбат емес😍❤️ Всем советую девочки!
EZ
Esengul Zakidolda
В восторге
Мастер Жерұйықтың жұмысы маған қатты ұнайды,Өз ісінің шебері, еңбегіңіздің жемісін көріңіз😘
Еркегул Хайрат
В восторге
наращивание ресниц мастер жеруйык жаксы жасайды🥰 таза,ұқыпты 😘
Altynnur Bagdaulet
В восторге
Мастер Жерұйық кірпік өте күшті жасап берді☺️🫶🏻😍 жұмыстары керемет, таза ұқыпты жасайды🔥 ризамын мастерге☺️
ЛК
Луиза Ким
В восторге
Айя самая лучшая я временно в Бишкеке от туда ради нее приезжаю там я за 3 месяцев не нашла лучше нее она просто с ногтями творит чудеса
Раушан Кенесбаева
В восторге
Мастер Айя👍🏻 Жұмысы өте ұқыпты, таза, сапасы жоғары, әрдайым әдемі нәтиже шығарады. Маникюр ұзаққа шыдайды, әр барған сайын көңілім толып қайтамын. Фотоларда Айяның жұмыстары. 02.02.2026 (20күн) 22.02.2026 (1 ай 3 күн) 25.03.2026 (1ай 8күн) 03.05.2026 👍🏻👍🏻👍🏻 +7 (707) 679-87-36 Айя
ДА
Динара Аубакирова
В восторге
Аия рахмет сізге үлкен адам ретінде, мастер ретінде қатты сиялаймын жұмысы өте жақсы алыс болсада келем сізге бар жақсылықты тіледім🙏🫶 табысты жемісті болыныз🤲 рекомендую всем прити 👍🥰
Ақбота Демеу
В восторге
Айяға екінші рет маникюр жасатуым👍❤️ Осындай шеберрмен танысқаныма қуаныштымын Жұмысы таза, ұқыпты, нәтижесі — керемет! Риза болдым 😘😘😘
——
—— —-
В восторге
Ая — очень профессиональный мастер❤️Делает всё чисто, аккуратно и со вкусом🥰. Ногти выглядят идеально и долго носятся. Обязательно приду ещё✊🙏
В восторге
Очень хорошая салон уютный мастера классные знает свое дело завидую ✓✓✓
Жеруйық Ш.
В восторге
Салон очень хороший, мастер отлично знает свое дело, переодически приезжаю делать наготочки 💅, Всем советую