Ару-Ана
Банкетный зал
Айгерим Турганбек
Тағамдары барлығы дәмді😍👍🏼
Erasyl Makhsetuly
Бәрі мықты офицанттардың жұмыс жасағаны админ бәрі керемет
Сағыныш Сәрсенова
Хоть и старый ресторан.Но кухня(еда) очень вкусная.Были на Тоях.Порций еды большие.Уютный,чистый ресторан.Админ очень вежливая,милая девушка.
Умитеткен Камаратдинова
Тамақтары өте дәмді😍😋
Алибек Мейрбеков
👍
NN
No Name
Понравился ассортимент, классный магазин и очень приятный менеджер Арзу, особо выделилась стараниями
Aliya Akilova
Все понравилось
Нурлыбек Медетбай
Әдемі әдемі
Куаныш Сериков
печально выглядит)
Бакдаулет Сеитов
Ас, той өткізуге жақсы жер екен!
Г7
Гулдарига 77
Бүгін ас өткіздік.өте тамаша ресторан екен.Тамақтары да әсіресе бешбармақ өте дәмді болды.Обслуживание жасаған балаларға да көп-көп рахмет және бізге жақсы скидка жасап берді рахпет көп
Аяжан Эриккызы
Тамактары ооте дамды, администратор кыз Аянур красавица молодец, офицанттар жаксы жумыс жасайды!
Алим Орынбасар
Кеше осы ресторанда тойда болдық өте тамаша ресторан екен,осы ресторан ұжымына көп-көп рахмет.Тағамдары өте дәмді,обслужка өте жоғары болды.Көп-Көп рахметт!
лу .
обслуживание 0, на 6 столов 4 официанта, полчаса ждали салфетку, щипцов нету. Салаты невкусные. Беш холодный. ужас
РТ
Роза Тулаева
2 маусым 2024 жылы біз «Ару-ана» кафесінде ас беру өткіздік. Кафе өте жайлы және қызмет көрсету жоғары деңгейде болды. Ұлттық тағамдар дәмді дайындалған, әсіресе ет пен бауырсақтар өте ұнады. Қызметкерлер жылы шырайлы, барлық өтініштерімізді орындап, ас беру рәсімін лайықты деңгейде өткізді. «Ару-ана» кафесі барлық күткенімізден асып түсті, сол үшін үлкен рахмет айтамыз.
Сара Кунанбаева
Добрый ден!Начну с предистории,снезапной кончиной нашего деда,с утра обошли все кафе,рестораны для проведения мероприятия в р/н Тастака и только здесь согласились организовать ас за 5 часов.Обратилась я к ним в 11 утра,а к 15 .00часам столы были накрыты на 40человек.Когда др.кафе отказали сказав,что не успеют.Еда очень вкусная,свежая.Было сразу заметено,что свежего приготовления.Накрыто было богато,большими порциями,что это меня удевило.И гости нашего мероприятия выли в восторге от еды,от обслуживания!И долгое время говорили о Ару-Ана в сравнении другими кафе.Думаем теперь ас на 40 дней провести там же.Благодарю админа за отзывчевость,добрый и исполнительный персонал!По этим покозателям можно понять,что коллектив в Ару- Ана дружный,профессионалы своего дела!С наилучшими пожеланиями !!!
GT
Gulmira Tukubayeva
Ару- ана мейрамханасының тағамдары өте жақсы , бәрі дәмді болды . Ұжымына табыс сәттілік тілеймін . Тағыда тойлар өткіземіз деген ойдамын , официант балаларға да табыс тілеймін Сәттілік
Асель Мурат
Тамактары оте дамди маган унады👍 даяшы улдарга рахмет жаксы кызмет корсеткени ушин 👏 администратор кисиге коп коп рахмет
ЖК
Жазгуль Курманова
Мы проводили свадьбу в ресторане Ару -Ана нам понравилось сервировка стола, обслуживание официантов, и администратор девушка очень вежливая ,и оперативная!!!
Almat Abylkasim
Өте керемет ұнады👍🏿
GA
Gulzira Adilova
Кеше осы мейрамханада егиздерымыздын тусаукесерын откиздык, бары жаксы отты, тамактары дамды, мол болды, мейрамхана ужымына улкен рахмет!
Такен Сакауов
Ару Ана тамақтары өте дәмді рахмет қыз жігіттерге Аянұр қарындасыма ерекше рахметімді айтамын кішіпейіл өзі керемет барі рахмет сіздерге
Lucky Strike
Ужасное расположение
ТК
Турсынбек Калиев
Құрметті Ару-Ана мейрамханасының ұжымына шын жүректен алғысымызды айтамыз! Көрсеткен қызметтеріңіз көңілімізден шықты! Ас мәзірі өте дәмді болды! Еңбектеріңіз өркендей берсін!
MS
Marjan Satpaeva
Кеше Ару ана мейрасханасында той өткіздік, өте керемет болды, тамақтары өте дәмді, осы мейрамхананы тандағаныма өкінбеймін, администратор қызға мында бір рахмет, менім сөзімді жерге тастамай үлкен денгейде бәрін реттеп берді, жумыстарын алға баса берсін, тойларын көп болсын
Лидия Андреевна
еда вообще не вкусная и холодная, если хотите сидеть как на улице то вам сюда. ни отопления ни обогревателя, ужас просто. заболели все на следующий день из за холода в зале.
AN
Arailym Nurbosynkyzy
Жақында кішігірім той өткіздік, тағамдары өте дәмді молымен. Барлық қонақтарымыз риза болып кетті.
Айгул Серік қызы
Ресторан аспазшыларына көп рахмет!Өте дәмді дайындайды.Бағасы да қолжетімді.Келіңіздер,өкінбейсіздер!Всем рекомендую👌
ЛБ
Лаураа Бижан
Админ баскара алмайды офицанттарда обсулжвание жок су куйып берінізші девучка деп отырдык ужас😏 су түгілі тамак салу деген жок вообще баска жакта лағып турады🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Mama ❤️🌹 Mamochka
Коп Рахмет ! Все было вкусно и дастархан мол болды !
АЕ
Ардак Ескалиева
Біз осы мейрамханада әжеміздін 70 жасын тойладық, тамақтары қандай дамді келген қонақтар бәрі мақтап кетті , стол өте адемі болды,үлкен рахмет Шеф поварына,
ЕХ
Елена Хасенова
Очень вкусная кухня, обслуживание хорошее👍🏼👍🏼
Мадина Жанова
Пригласили на поминальный обед, кухня просто наивкуснейшая-салаты, самсы, бешпармак вообще такой вкусный, не передать словами! Зал очень уютный, светлый, персонал очень вежливый!!
Б
Бахыт
В ресторане проводили поминальный обед. Прекрасная подача блюд, разнообразие в меню, а самое главное все было очень вкусно! Тесто для бешбармака вручную и сам беш на грани искусства! Браво повару! Рекомендую всем для проведения банкетов и семейных мероприятий.
Meruert Makhmetova
Проводили ас в этом месте, кухня наивкуснейшая, бешпармак горячий(обычно в ресторанах его подают уже остывшим), персонал вежливый.
АЖ
Абылхаир Жуматаев
Очень хорошая кухня 😋 все было вкусно, выпечка, салаты, горячие 😊 бешпармак не проигрывает домашнему 👌 персонал очень приветливый. Советую всем!
СЕ
Самал Есмахан
Әкеміздің екінші жетісін осы жерде бердік. Бәрі ойдағыдай өтті, іші тап таза, кең, жарық, бәрі қарастырылған. Ақшасынада қарасты біраз жеңілдік жасады. Біржан, рахмет, алғысым шексіз, бәрін жеткізіп, қадағалап жүрді. Алла бұйыртса алдағы тойларымызды осы жерде жасайық, арты той болсын.
Малика Н
Ресторан очень хороший, все было вкусно, щедро и выглядели блюда так же аппетитно. Обслуживающий персонал очерь вежливый, приветливый и улыбчивый. Очент довольны, за короткий срок все быстро и качественно организовали. Спасибо персоналу ресторана ☺️
Gulbanu Dauz
Сегодня провели тут поминки нашей аптеке
Назым Адилова
Хотели день рождение отметить как связаться сот номер можно
ZS
Z S
Делали свадьбу . Все испортили. Рис с курицей так называемый дапан жи . Сам рис сырой . Официанты хамят . Администратор девушка была просто слов нет если знали что так к нас и гостям отнесутся в другом месте бы делали.
Тамона Досымбаева
Делали день рождения 2018 году,кухня не вкусная,не советую
Тамона Досымбаева
Здравствуйте,напишите кто был в Ару Ана хотели день рождения провести как там,только реальные отзывы🙏
ЛК
Лия Ким
Отмечали юбилей в июле 2018 года. Все очень понравилось, администраторы Дидар и Бахтияр очень внимательно отнеслись к нашим пожеланиям. Блюда подавались вовремя, порции большие, все очень вкусно! Тесто для бесбармака катают сами ,что не маловажно. Обслуживание отличное, все что принесли с собой выставили в полном объёме. Всем советую здесь отмечать мероприятия!