Поиск
Жильё
Сохранить
Отправить
Проехать
Казахский национальный педагогический университет им. Абая
Университеты
Только положительные
Подробнее о подтверждениях
Х. PORTAL✅️
2 отзыва
Сәламатсіздерме Біз Түркмен азаматтары Казакстан Абай үніверсітетінде окымыз.Маған үніверсітет өте ұнады✍️✍️✍️🧑🏫🧑🏫
Arazdurdy Begbayew
1 отзыв
Мениң ұлтым Туркмен Алматы қаласындағы жаксы көретін университетим Абай өзумде осында 2курсда окымын
МБ
Марат Бекенович
2 отзыва
Университет 👍 а главное безопасность на высоком уровне.
ZD
Zhibek Derbesaly
4 отзыва
Абай университеті үздіктердің үздігі😍Нағыз білімнің ордасы қара шаңырағымыз❤️
АТ
3 посещения
ГН
Гул Нар
3 отзыва
Abai university - менің таңдауым!
Рами Алимжанова
11 отзывов
Анатомия , самый ужасный преподаватель всегда перебивает , когда ей что-то не нравится гасит просто , по презентации только нам задает сложные вопросы а остальным нет
azharrr 🐆
6 посещений
ДО
Динара Оспанова
1 отзыв
Сапалы білім, білікті мамандар және жарқын болашақ! Университет маған көптеген жаңа мүмкіндіктер ашты. Өз таңдауыма өкінбеймін! Болашақ студенттерге осы оқу орнын таңдауға кеңес беремін!
Nuraly Dortgulyyew
4 отзыва
Мен шетел азаматымын туркменияда жасаймын.мен Қазакыстандакы Абай атындағы педагогический университет де Тарых мамандығында 2 шы курыстда окыс окымын маңа Тарых манадығы унайды Мен унверститеты жақсы қоремин.мениң едивазерим Арайлым апай болады. Арайлым апай жақсы апай.Тарых мандығы оте қүшты мамандык .сиздерем келіп өқығыздар и билим алыңыздар оте кушты унверситет.💪💪💪💪🤗🤗🤗❤️❤️❤️💯💯💯💯💯❤️❤️❤️✊✊✊💯💯
GD
Gulnar Durdymadowa
1 отзыв
Сәлем Мен Туркменистан азаматы мын Абай университетіниң студенти университет маған унайды оте күшті билим береді Апайларда Ағайларда жақсы едвазерымызда жақсы
Ertis Eskendir
Ең үздік универ😍
Балғын Серік
2 отзыва
Абай университетіне химия мамандығына грант түстім.Мамандық бойынша жақсы ақпарат алдым. Қабылдаған Айжанат апайға рахмет!
Қуаныш Ермекбай
5 отзывов
Өте керемет оқу орны
Арай .
4 отзыва
Лучший выбор для будущего специалиста
Ais___moon
18 отзывов
Ужастик ко ема ұбт тапсыруға бардым адамдармен жақын отырғызып қойған,воняет туалеттері вообще, Корпус 6 состояние нәшәр барғо
АА
Ардак Ажибекова
1 отзыв
Мен оқыған білім ордасы. Қасиетті шаңырақ. Мұғалімдік еңбек жолыма сүрлеу салып берген ыстық мекенім. Ұстаздарым мың алғыс
А
Ардак
1 отзыв
Ең мықты оқу орны,өз орны мен тарихы бар үлкен білім ордасы. Филология фак қазақ тілі мен әдебиет пәні мұғалімі деген мамандық алып, 31 жыл ұрпақ тәрбиесі мен білімі үшін еңбек етудемін. Мен сияқты қаншама ұстаз шыңдап шығарған шаңырақ.
КС
Кулаш Садыкова
1 отзыв
Білім ордасы, Талай зиялыларымыз білім алған қара шаңырақ! Соо зиялыларымыздан дәріс алдым. Тоқырау заманда білім алған менде бір түлегімін. Абай университетін бітіргеніме мақтан етемін.
Ej
Enejan jumayewa
2 отзыва
Салем мен Туркменистан азаматы мын Абай университетінің студенти университет маған ұнады өте күшті билмим береді Апайларда Апайларда жақсы едвазерымызда жақсы
ГС
Гаухар Смайыл
1 отзыв
Мен оқыған университет😍 Қара шаңырақ!🤗 Бұл университет маған сапалы білім ғана емес, үлкен өмірлік тәжірибе берді.Сол кезде білікті оқытушылар құрамы жұмыс істеді, олар әрдайым студенттерге қолдау көрсетіп, білімін тәжірибемен ұштастыра білуді үйретті! Қазіргі құрам да сол ұстаздарымнан тәлім алған деп ойлаймын☺️👏 Осы оқу орнында білім алғаныма, ризашылығымды білдіріп, әлі күнге алғысымды айтамын! 👏❤️
AM
Aylar Mamedowa
3 отзыва
Салем мен Туркмен азаматымын Қазақстанда Абай атындағы педагогикалық университетінде оқымын маған университет өте унады
СО
Сердар Оразгулыйев
1 отзыв
Саламатсиз бе мен шетелдік азаматы маңа ұнады Абай атындағы Қазақ ұлттық педагогикалық университетінде оқимын
Maksat Allamuradow
2 отзыва
Сәлеметсіздерме. Біз Түрікмен азаматтары Казахстанның Абай атындағы университетінде оқымыз.Маған бү университет өте ұнады. Рахмет
СА
Смайыл Аян Байтұрғанұлы
1 отзыв
Қазақ зиялылары білім алған қара шаңырақтың мәртебесі әрдайым биікте тұрары ақиқат. Елдің болашағын, кемел келешекке жеткізетін білімді азамматар шығатынына сенемін! Ұлы Абай есімімен аталуының өзі, ертеңінің ерен екенінің белгісі-ау шамасы...
~𝓥𝓲𝓴𝓽𝓸𝓻𝓲𝓪 💋
6 отзывов
Осы универге мен 2025 жылы түстім өте жақсы университет, мұғалімдер де жақсы сабақты тамаша түсіндіреді.
ЕЕ
Еркош Еркош
3 отзыва
Өте тамаша универ🙌Түскен азамат(ша)-ның арманы жоқ.Бүкіл білім беру деңгейі жоғары,сапалы.Мұғалімдері сыпайы,өте керемет десемде болады.
АА
Айдар Ақылбек
3 отзыва
Жогаргы оку орындарынын ышындегы ен дарежесы жогары биык университет, 2002 жылгы бытырген география-экология факультетынын тулектерыне салем 🇰🇿🇰🇿
Balnura Amanbekova
1 отзыв
Бұл оқу ордасынан көптеген белді, беделді тұлғалар, танымал ғалымдар, ақын-жазушылар мен қоғам қайраткерлері түлеп ұшқан.
АУ
Арайлым Усенова
2 отзыва
Еліміздегі ең беделді университеттердің бірі. Оқу сапасы жоғары, оқытушылар білікті. Университеттің дамуы мен халықаралық байланыстары қуантады.
Ержан Тыныбек
1 отзыв
Ассалаумағалайкум!! Абай атындағы Қазақ ұлттық педагогикалық университеті – еліміздегі ең көне әрі беделді жоғары оқу орындарының бірі. Университет білім беру саласында мол тәжірибеге ие, білікті оқытушылар құрамы студенттерге сапалы білім мен кәсіби бағыт-бағдар береді. Мұнда теория мен практиканы ұштастыруға ерекше көңіл бөлінеді, болашақ мамандардың жан-жақты дамуына жағдай жасалған.
MT
Marat Tursynov
6 отзывов
Еліміздегі бетке ұстар универлердің бірегейі. Ректорына респект. Өте жақсы жұмыс істеп жатыр. Әлеммен байланыс орнату жолындағы еңбектері зор. Әсіресе баспасөз қызметкерлері сұрағыңа жылдам жауап беріп, универдің мәртебесін олар да көтеріп, жақси имидж қалыптастыруда. Бүгін бір сұрақтарым болып еді, баспасөз қызметкерлері толыққанды жауап беріп, өте бір жылы да ризашылыққа бөледі. Рақмет. Істеріңізге сәттілік.
Қазыбек Есіркеп
1 отзыв
Абай атындағы Қазақ ұлттық педагогикалық университет – тек білім беретін емес, адамды адам етіп тәрбиелейтін, армандарға қанат бітіретін ыстық ұя секілді. Мұндағы орта, ұстаздар мен атмосфера ерекше әсер қалдырады.
LK
Laura Kamal
3 отзыва
Оқу үдерісі жүйелі, мазмұнды және тиімді ұйымдастырылған. Заманауи педагогикалық әдістер мен инновациялық технологиялар кеңінен қолданылады. Студенттер мектептер мен білім беру ұйымдарында тәжірибеден өтіп тұрады. Ал ондай тәжірибе - педагогтың кәсіби жолындағы маңызды кезең. Нағыз педагог болуды қалаған адам дәл осы ЖОО-да оқу керек! 😍
Alua 🪷
2 отзыва
сапалы білім беретін, студенттің қабілетін дамытатын және ғылымға қызығушылығын арттыратын керемет оқу орыны😍😍
Rano Khikmatullaeva
2 отзыва
Абай университеті — сапалы білім беретін, білікті оқытушылармен және қолайлы оқу ортасымен ерекшеленетін беделді оқу орны. Мұнда теория мен практика үйлесіп, студенттердің жан-жақты дамуына толық мүмкіндік жасалған. Университетті сенімді түрде ұсынуға болады.
Дулатбек Кенжебек
4 отзыва
Жүз жылға жуық тарихы бар білім ордасының бүгінде абыройы асқақ, мәртебесі биік! Маман даярлаудың озық үлгісін де ҚазҰПУ қалыптастырып келеді🇰🇿
СД
Сабина Джалилова
5 отзывов
Замечательный университет с классными преподавателями. Легкая обстановка, лояльные условия. Преподаватели внимательные, отзывчивые.
SN
Symbat Nurlankyzy
6 отзывов
Абай атындағы Қазақ ұлттық педагогикалық университеті — Қазақстандағы ең ірі педагогикалық университет және педагог кадрларды даярлайтын жетекші білім беру орталығы. Университет көпжылдық тарихы мен қалыптасқан академиялық дәстүрлеріне сүйене отырып, ұлттық және халықаралық білім беру стандарттарына сай білікті мамандарды даярлауда маңызды рөл атқарады. Оқу орнында жоғары білікті профессор-оқытушылар құрамы еңбек етеді, заманауи білім беру технологиялары кеңінен енгізілген. Университет ғылыми-зерттеу қызметін дамытуға, инновациялық жобаларды жүзеге асыруға және білім алушылардың кәсіби құзыреттілігін арттыруға ерекше мән береді. Абай университеті халықаралық ынтымақтастықты жүйелі түрде дамытып, академиялық ұтқырлық бағдарламалары арқылы студенттер мен оқытушылардың шетелдік жетекші жоғары оқу орындарымен тәжірибе алмасуына мүмкіндік жасайды. Университет түлектері білім беру саласында ғана емес, ғылым, басқару және қоғамдық қызмет бағыттарында да табысты еңбек етіп, еліміздің әлеуметтік-экономикалық дамуына елеулі үлес қосуда.
Амина Есентаева
12 отзывов
Очень классный университет. Производит отличное впечатление, всё современно и организованно. Контент тоже на высоком уровне — информативный, понятный и приятный для восприятия🤍
Загрузить ещё
Лицензионное соглашение