Казахстанский дорожный НИИ
Aidos Zh
еее лол
Легенда Алматы
Совсем не понравилось
Тут всегда пробки к сожалению
Articus Caesar
Совсем не понравилось
Иронично, что перед дорожным институтом постоянно бывают пробки, что утром и что вечером
ЖК
Жанара Кенжебаева
В восторге
Здесь работают очень грамотные специалисты которые влюблены в свою профессию и знают о всех тонкостях строительных материалов. Отдельное спасибо нашим учителям Жамал Темирхановне, Галие Темирхановне за подробные основательные лекции
Eb
Easy bakery
Отзывчивый персонал
Akbergenova 🥰
Совсем не понравилось
Агентства келмеңіздер!!өтірік адамды алдап ақшасын алып алады, бір жөнді квартираның иесінің номерін бермейді депазит жок деп алдайды барлығы өтірік ақшаларыңызды алып алады басқа ештеңе істемейді!!!!
ЕӘ
Ескендір Әлімжан
Совсем не понравилось
Агентство келмеңіздер кв тауып беремін деп ақша алып одан өтірік алдайды жоқ кв көрсетіп шақырады! Алданбаңыздар ақша қайтарылмайды !!!!!!!!!!!!
Korlan Mr
Жақсы институт 👍🏻 жақсы үйреттеді, кофе брейк береді 😁