Школа №109
В здании
NA
Nari Alikulov
Совсем не понравилось
DicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicTouch and hold a clip to pin it. Unpinned clips will be deleted after 1 hour.DicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDichour.DicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDichour.DicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDichour.DicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDichour.DicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDichour.DicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDichour.DicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDichour.DicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDichour.DicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDichour.DicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDicDic
ниа 777
Совсем не понравилось
хорошая школа👍 в столовой разорвут за секунду ради самсы👍
Berik or Nysan4ik❤️🔥 A
Движ көпко кайф❤️
Aiaru Erkimbek
самая лучшая школа😝🫰🏻
Adiya Serikyzy
Мне нравится
Diana iPhone
В восторге
хорошая школа, учусь со второго класса, все учителя хорошие,но люблю больше учительницу Гульзира🫶🏻
A.
TN ..
👍
Рамазан Рыскулов
В восторге
балжан апай кушты физикадан беретн 😍🥳
A.
Любимая школа, учусь с 2 класса🫰🏻
Айару Нурбахыт
Кушты мектеп
maks .
Күшті мектеп
? .
В восторге
Родная и любимая школа учусь тут с детства:)
💋 .
👍🏿👍🏿
UA
Ulbike Argynbai
В восторге
Бастауын сынып мұғалімім Ноғайбаева Айгерім Байбекқызы .Сіздей апайым болғанына қуанамын! Маған білім бергеніңізге рахмет , қазір Алматы қаласының мықты мектептерінің бірі 39 лицейде оқып жүргенім бірден бір сіздің арқаңыз.
Arman Alikulov
Понравилось
Учителя хорошие и умные, но раздевалка это отдельный вид искусства когда заходишь глаза режут там можно сделать баню 😇 Спортзал топ Думан агай и Даурен Агай кушты
9 посещений
АЕ
Акбота Ерболатова
Понравилось
Мен жақында 109 мектепте педагогикалық практикада болдым. Мектептің ұжымы өте керемет. Бір бірімен қарым - қатынасы жоғары деңгейде. Практикант пен жас мамандарға жақсы қарайды. Тәжірибелі мамандар бәрін үйреріп шығуымызға бар күшін салып көмектесті🤗 109 мектеп ұжымына көп рақмет 👍
В восторге
Моя самая любимая школа, в которой я училась с 1-го класса. Там осталось много приятных воспоминаний🥹. Жаль, что из-за обстоятельств пришлось перевестись. В целом школа хорошая, чистая, а учителя грамотные (особенно Ғалия апай по истории). Она всё хорошо объясняет, хоть и немного строгая. А так школа отличная, стоит перевестись
ЗС
Зухра Сугирбекова
В восторге
Обожаю вот это место моя прошлая школа 6"Б" класс жалко что я перевёлся из за переезда если бы не переезд остался бы там, и учился бы
Aida Temirbek
В восторге
Осы мектептің 2022 жылғы түлегімін, особенно бізге 5-9 класста математика, алгебра және геометрия пәндерінен берген Гулзира апайымды жанмм жақсыы көремін🤭❤️
Azamat Azamat
В восторге
Ведётся набор на мужскую партию лезгинки по адресу: ул.Венецианова 6/3 Вторник 19:30 Четверг 19:30 подробности по whatsApp 8-777-221-90-42 Азамат
Айгерим Толеубекова
В восторге
Рысханым апайға мың алғыс, частный мектептен ауысып келіп едік, қатты уайымдап🙌🏻апайдың арқасында адаптация жақсы өтті❤️🔥 мектеп ұнап жатыр
Eraly ERZHANULY
В восторге
Кароче оқуға болатын мектеп іші таза асхана қымбат но Айнаш апайым лучший всего😍😍😍Барып оқысаңдар болады😍😍🤍🤍8Б лучшийсыңдар бірақ мен ол сыныптан көшіп кетімда 216 кетіп қалдым сағынам сендерді сендер 109дың лучший сынбысыңдар😍10Ә тоже лучшийй кереметт 😍😍😍
Nurs ❤️
Saya Adilzhan
Жақсы және күшті мектеп
Керемет
zhaniia 🫦
Понравилось
Ч🙇🏻♀️
КА
Калия Алтынбековна
В восторге
№109 мектепте немерелерім білім алады. Осы мектеп директорына, мектеп әкімшілігіне, әлеуметтік педогог Карибекова Ақбөпе апайға, білім беретін ұстаздарына алғысым шексіз! Басымызға қиын жағдай туғанда әрбір жасаған жақсылықтарыңызға Рахмет!
9 посещений
SР
SR Рэйк
В восторге
Учился довно. Директор хорошая женщина. А вот учителя. Это как сборник новых оскорбительных слов. Препод казахского языка. Не контролирует себя. Не знает как правильно себя вести. Ей лет за 50 а материт и хвастается что ей не кто из учеников не скажет ничего в ответ. Заходя в класс не учижся а унижаешься. Потому что ее рот не затыкаеться. Одни оскорбление. Даже если просто тихо сидишь. А вот уборщицы это другой уровень. Не видел никого их добрее. Им нужно зарплаты поднимать а не учителям. Есть канечно отдельные хорошие учителя Англиского языка. Информатика Биология Математика. Так как знают что орать кричать не выход. Лутше находить подход к ученикам. И находят. Бут то учили уже 100 лет и знают все. Каждому ученику находит подход. Основанной на доверий и понимание. И по этому не кто не шумел в классе. Просто не хотели беспокоит, По чем зря.
ЖБ
Жанат Барлықбекова
Совсем не понравилось
Бұл мектептің апайлары ата-аналардан қарызға ақша сұрай береді! Бізден де сұраған! Не сұмдық мұғалімдік беделдері түсіріп. Бізге ұнамады!
inzhk Zhk
В восторге
Ен кушты мектеп улкен жане апайлар оте жаксы.Керемет былым береды
Алисултан
это моя школа, она очень комфортная родная, я в ней учусь 4 года
АX
Айжан X
Совсем не понравилось
Саламатсыздарма ! Мен осы мектепте окыйтын кыздн сестрасы боламын Не сумдык класс жетекшиси каникул уакытнда менин мамама звандап мен сиз дин кызыныздн окуына комектесип журм болашактада комектесемин деп акша карызга сурап алган Мына уакытта кайтарамн деп али кайтармаган Енди обратно сурайн десем сол сестренкама зияны тиип кетема деп журемизба Срочно класс жетекшини ауыстыру керек и больше оларга Сабак бермесин
aizere 🫶🏻
Мектеп кайф 👍🏻
ISA UGOLOVNIK
было только что 177 VS 57
Sanzhar Eldasov
Понравилось
Алтыннан коп болсын😊
Erbol Erbolovich
В восторге
Айнаш апай самый лучший апай