Школа №115
КГУ Общеобразовательная школа №115 им. Д. Бабаева
В здании
Уч
Умный человек
Школа очень хорошая, рядом есть магазины и автобусная остановка рядом. Учителя норм особенно Гүлнара Амангелдіқызы самая Лучшая, очень добрая всегда со мной добродушно общалась. Не понимаю как вам не нравится она? Только есть большой НО, там в туалете нету дверей но даже если есть то воняет очень сильно а мы этом воздухом дышим прошу обратить внимание и починить неполадку +завучи чето строгие какие то😒😒😒
. _
Бұл жазба — тек менің жеке пікірім мен тәжірибеме сүйенген ойым. Ешкімге көзқарасымды таңу мақсатым жоқ. №115 мектеп туралы ойым, өкінішке қарай, жағымды емес. Білім беру сапасы біркелкі емес: өз пәнін жақсы білетін мұғалімдер тек химия, ағылшын тілі және физикада болды. Басқа пәндерде сабақ көбіне бірсарынды өтеді: кейбір мұғалімдер 20 жыл бойы бір оқулықты қайталап береді, жаңа әдістер қолданбайды, ал жалпы оқыту жүйесі өзгермегендей әсер қалдырады. Мектепте білімнен гөрі форма мен тәртіпке көбірек мән беріледі. Күнде сменка тасу міндет, киімге байланысты жиі ескерту жасалады, ал қыста мектептің іші суық болады. Мұнысы кейде оқуға көңіл бөлуді қиындатады. Ең ауыр мәселе — психологиялық орта. Кейбір мұғалімдер оқушыларды көпшіліктің алдында ұялтып, дөрекі сөздер қолданады. Мұндай жағдай кез келген баланың психикасына теріс әсер етеді. Мысалы, кейбір сабақтарда «эй, бишара, жап аузыңды», «мал» сияқты сөздерді де қолданған кездері болды. Сонымен қатар, кейбір мұғалімдер оқушыларды өз жұмысына пайдалануға бейім. Мен өзім бірнеше рет осыны сездім: БЖБ мен ТЖБ қағаздарын реттеп, портфолиосын толықтап, күнделікке енгізіп жүрдім, бірақ кейбір мұғалімдер көмегімді дұрыс бағаламай, дауыс көтеріп қысым көрсетті. Бірде мен өзім барлық жұмыстарын жасап бергенмін, бірақ сынып жетекшімнен сөз естідім, өйткені мұғалім өз кінәсін мойындамай, жауапкершілікті басқаларға аударды. Бұл моральдық тұрғыда қатты қысты. Жақсы мұғалімдер де бар екенін жоққа шығармаймын, бірақ жалпы алғанда №115 мектепте оқушының пікірі, сезімі мен шекарасы ескерілмейді. Кейде оқушыларға деген қарым-қатынас, айтылған сөздер өте дөрекі, бұл мектептің психологиялық ахуалына үлкен әсер етеді. Кешіріңіз, Копеева Гульнар апай бірақ сіз менде өте жағымсыз әсер қалдырдыңыздар. Бұл тек менің жеке тәжірибем мен ойым, бірақ мектеп менің есімде жағымсыз әсер қалдырған орын болып қалды.
Апират Нғү(безработный)
Влдыдущыдыдудыжужду
Адир Ермек
Осы мектепті Роналду,Месси,Леброн Джеймс,Майкл Джордан,Михаэль Шумахер,Айртон Сенна бітіргенғо.Мықты мықты
Inzhuka .
Екінші үйім❤️
junpei iori
Уходите отсюда там учителя zлабоUмние создания! Я хотел поступить в эту шкилку а в итоге, читая отзывы, мои волосы стают дыбом. Как так можно обращаться с учениками????
𝓂𝒶𝒹𝒾𝓀𝑜𝓈𝒽 ?
учителя за буллинг, меня учителя забуллили за мой макияж, хотя мой макияж не сильно яркий. Если ты отличник тебя несут на ручках, а если ты не отличник (ударник,троечник,двоечник) тебя унижают. не советую тут учится, тебя максимум забуллят за твой внешний вид, хотя это никак не влияет на учебу.
N .
Ers1k Ers1k9v
Приветствую! Хочу оставить отзыв об этой школе. Школа отличная. Учителя хорошо объясняют тему уроков, всё ясно, чётко, отлично. Всё новое уникальное, качественное! Спасибо.
G
Gulnara
Ужасная школа
Aiaru Talgat
норм
Z Tursungaliova
★Frap★
Было классно после школы идти с подругами и покупать всякие китайские сладости и на тот момент новые игрушки в мини киосках Супер ностальджик
Амина Адимова
Самая лучшая школа!Качественное образование !Учителя требовательные
Symbat 🙌🏻
Биыл мен осы мектепті тәмамдадым және дәл осы мектепте оқығаныма өте ризамын. Осы мектептің арқасында жаңа достар таптым, университетке түстім және аттестат алдым.Рақмет! 😊
Айнагуль Абилдаева
Ыто мой луьымый школа насвете
NB
Nari Bell
Женщине на охране следует быть повежливее и еще одной очень полной женщине , также следует изучить манеры поведения с людьми. Ещё, ужасный запах канализации в коридоре, ведущему к уборным . Примите меры ! Дети этим дышат целый день !
riza 😛
Закончила школу в этом году,есть что сказать🫠 Не все идеально,но к этому можно быстро привыкнуть) Но главный минус- буллинг и травля. Если кому то не нравится как ты одета или накрашена,будут обсуждать не в самом хорошем ключе.На это многие учителя закрывают глаза,делают вид что не замечают. Раньше атмосфера между классами была достаточно угнетенная и напряженная, не знаю как сейчас. Провела здесь почти весь свой осознанный возраст, учителя хорошие,понимающие (были и исключения), но не жалею о том что училась тут. Про учебу сказать особо нечего,так как много чего я не понимала и приходилось догонять самой, но даже если так- это замотивировало меня трудиться дальше. Благодаря этому поступила на грант. Гаухар Алдабергенова,Айдана апай, Гулжан апайларга алгысым болек
АA
А A
Ужасная школа, директор вообще ничего не решает, учителя младших классов не работают должным образом, куча сборов денег на все. Belanizi versin!
ЕА
Ерасыл Аркабай
Полный мектептегі апайлар ужасный сойлесип білмейді толька Нуршат,Гузел апай ғана вежливый сөйлеседі негізінде жақсы мектеп бірақ бір қадалса доканца жақтырмай кетеди,6 сыныпта келдім
Ерс Ерсиков
Моя любимая школа!
Yasemin Boran
Плохая школа, особенно учителя которые ненавидили меня!
Gulbakyt Ospan
екінші үйім❤️
Аутист Аутистович
Учлся омар бос клэш рояла👹
Турсынгул Тастанова
Бомба
UA
UMITA ABAYEVA
Бастаушты бітірдік! Жақсы мектеп, тәртіпті қатан ұстанады👍🏼
Самгат Сарсенбек
Жакпайд
Beka _i08S
🏠 2013-2025
Бахалёк .
Школа просто лучшая,сколько лет учусь тут и столько воспоминание осталось,не жалею что перешла в эту школу🤍
Жанайым ..
Обратно туда хочу
Mukhtaruly _
Мектеп жақсы,білімдеріде мықты мұғалімдері сабақты жақсы түсіндіреді
az_012 🤍
Болад енд
Айс😍💙 🧊
Ну норм
albina .
фигня,формаға бола ұрсад, как будто если форма кисен оқымысты болатындай бүткіл мектепке жандарын салып айқайлайд,позорище қылып,сосын нау мектепте ше андай доносить ететын құлақтар бар,по типу форма кимесең завучтарға сыртыңнан түсіріп жберед,и психика керек болса не советую тут учится💋
Алишка
Директор,көмекшісі,мұғалімдері жақсы.Қарапайым,түсінігі бар жандар🫰
Muha
Прикольни школа
Баха Куаныш
Менин Оку окыган жерим жане бала шагам окып жатыр
aru a
Такое себе, про завуч Айгуль вообще молчу🙊
Жамиля Кольбаева
Я здесь была в качестве гостя. По даче знаний ничего сказать не могу. Школа большая, аккуратная. Парковка маленькая, узкие дороги. Лучше приходить пешком или на общественном транспорте.
Saul Alvares
Гаухар апай тигр
Ai
Anuar isa
Это не школа а концлагерь. На что не посмотришь всё плохо, очень плохо. От начала до конца всё плохо. Не учитесь тут, лучше даже и близка не приближаться. Абсолютно всё здесь плохо сделано.
VL
Vit Lee
Хз что за школа просто знаю 🫣
Нурисскуе Камбак
Су жок-коймайды суды 3-4 кун,апайлар жартысы катал,киым алып кояды- кабинеттер суык,балалар ауырып жатыр😨
Karakat Bekbergen
Просто нет слов 😶
kausar Saparaly
Бул мектепте оким бырак иногда некотрый апайлар нервма тиып кетед но кушты мектеп🥰🥰
Ерасыл Орынбасар
Классно, но завуч айгул нет слов.....
TK
Taskyn Kairashov
Руководство и персонал приветливый, все вопросы решили на месте, несмотря на то что проводятся ремонтные работы были каникулы.
Medi❤️🩹 💕😍
Очень классная моя руководительница добрая и красивая и тағы 6ә силаа топп