Школа №156
Niyaztai Alkeshev
Хорошая школа!
АЖ
Арман Жақсылық
Балалық шағым өткен мектеп. Ерекше алғысымды Айдаралы Айнұр апай мен Сағымбаева Гүлмира апайға айтқым келеді.
Жасмин Кадырова
Абдулла Важитов
Очень большая школа красивая не ругают учителя
Galumzhanovv
Кайф мектеп
kabidenovv 🇺🇸
Мектептің іші сасық, оқушы көп, туалеттері ескі, асханасының тамағы ғана жақсы.
Zakhrullaev
Спать хочу🥱
ZR
Zhanel Rakhymzhan
Менің мектебім Ултуган апай күшті апай ұрспайды
Elzat Belgozhaeva
Скучаю
"Tomi 🤭😘
Сама учусь там☺️☺️
Айым ❣️
Озымнын мектебымго 💋🤍
Bopeshin
Мектеп ке колледж дипломымен дене шынықтыру пәнінен мұғалім аласыздар ма Жеке спорттан волейболдан тренер керек пе Дипломмен қабылдайсыз барма аа
Аси Абдурашитова
2014ж ұшып кеткен түлекпін😊, суреттерді қарап отырып көзге жас алдым. Қазір балаларыммен барып бір аралап щықсам ғо деп қоям. 224 каб біздікі еді. Менің любимый жерім файе🥲. Біраз өзгеріс бар екен)) старый здания снос жасаған ба? Бұрынғы мұғалімдерден кім бар екен қызық. Хиджаб киіп жүрген қыздар барма мектепте. Өзім 7-9 сынып аралығында хиджабта жүрдім, бірақ күнде формаңның ана жері дұрыс емес мына жері деп тұрғызып қоятын, психологтарға тасып😄. Бірақ все таки мектебім ыстық өзіме, тарыдай болып кіріп таудай болып шықтыққо😊
Simon Henriksson
Угугагагага ооььы аааа гагтььоооо 😁😁🤣😎😎😁
B
B.A.R.89
Самая худшая школа в городе . Директор не работает ,не умеет вести себя адекватно! На жалобы не реагирует!
Kawhi Leonard
Спортзал большой мне нрав, я тут стрелял в мишени подвала
Халинур Авутова
4 года как закончила 🥹 правда когда мы учились было строго, жалко что нас не оставили до 11 класса
Leyla S
Самая лучшая школа с прекрасными преподавателями
zhant1_ey .
Девушка судья подсудку делела
Saga Fiend
Очень хорошая школа, учителя добрые, за 500 в столовке можно наесться мне нравиться
Сафия Иминжанова
Классная школа учусь там 3 года и мне нравится но, мне не нравится учителя они очень плохие я из 5 З Айнура Асетовна лучший учитель
lil peep
😳
Эля
Очень классная школа хорошая Манар Бидахметовна очень хорошая директриса и добрая
𝒮𝒶𝓂𝑒𝓉𝓀𝒽𝒶𝓃𝑜𝓋𝒶 07
родная школа🥹❤️
pr ag
Пол жизни провел
roma 🚶🏼
4 жыл болды кеткеныме сағынып кеттым🥹 9А класс менғой ромааааа тт:@_askhatov_r жазындаршы
Supreme Boy💸 🍷
11 лет учился, и после нас сделали отличный ремонт
Мина:3 аааа
оно уже воньяет
Makysha 🍓
Всю жизнь учусь там, школа приятная, учителя добрые, и главное директорша милая🤍
Балсезым Турсынбай
Хорошое знание любимая школа❤️
chekushka .
базару нет школа 🏫
шахося🤪 абулллаева
это моя школа она очень красивая , там все учителя хорошие
AM
Aia M
Безумно сильный буллинг со стороны учителей,а особенно учеников. Уровень знаний - 0.
tyult O
Роналдо 🫃🏿
Фу
T
Trve_mogger
ME AND MA BOIZ TEACH IN THAT SCHOOL ITS SO TUFF🤣🤣 WE EAT 🥭 WITH MUSTARD 😍😍😍🤣🤣 41 😚😚 BTW IM AMERICAN BOY PLAY BASEBALL🥰🥰 MA BOIZ IS ADRIAN OHIO GROUP💀💀 AND OUR FAVORITE TEACHER IS STEAVEN🥰🥰 BTW WE ALSO BIKER 😈😈 ITS SO TUFF NARUTO SASUKE 😈😈 SHARINGAN 😈😈 I HOPE ADD DO NOT PLAY💘💘 BTW ON 7TH PHOTO ME MA BOIZ AND MY FAMILY ❤️❤️❤️ I LIKE SO MUCH THEM💘💘💘 ON 8 PHOTO MY DAD BTW 🐶🐶🐶 ADRIAN MA BOI I LIKE U💀💀 KENDRICK LAMAR IS OUR PRINCIPAL BTW💀💀💀 HE IS SO TUFF💜💜💜 I THINK MAN PMO😍😍 BUT IM MAN BUT IM SLAY MAN😚😚 10 PHOTO IS ME ALSO BTW💀💀 YEE I CHOISE BEAR🦃🦃💔💔🤯🤯👉👉😘😘😘😘
Nailya Ayupova
Лучшая школа
Алия Диханбек
Идеальная школа ❤️❤️
︎ ︎
Все конечно нравится но некоторые учителя орут и иногда даже дело доходит до того что учителя бьют детей но не все учителя 😊😊
Inoka M
Жанымм мектебіммм🥺🥺❤️🩹