Школа №156
В здании
Раян Мақтабек
В 6классе училась скучаю 7 Д😞
Nailya Sh
Хорошая школа по рекомендации пришли нас приняли Директриса очень понятливая и отзывчивая
Aisha 009
Любимая школа🫶🫰
Айнур Аяганова
156 мектепте өткен семинар өте жоғары деңгейде ұйымдастырылды. Тақырып өзекті, мазмұны бай болды. Спикерлер тәжірибемен бөлісіп, пайдалы ақпарат берді. Ұйымдастырушыларға үлкен рахмет!
ℛ𝒶𝓂𝒾𝓃𝒶 💕 ℐ𝓁𝒶𝓀𝒽𝓊𝓃𝑜𝓋𝒶
Сабрина Тахировна — замечательная учительница и классная руководительница! 💛 Она всегда терпеливо объясняет алгебру и геометрию, поддерживает нас и делает уроки интересными. Мы очень ценим её доброту и заботу! 🌸
Gulfiza .
учитель физики и математики Мая Насировна очень хорошо объясняет, можно понять любую тему, добрая и может найти общий язык с детьми
Шахзода И
Мне очень нравится учительница по математике Сабрина Тахировна она очень добрая и веселая,школа сама очень хорошая
Зв
Застряла в туалет
обожаю уроки физики у Гульзары Талиповны, русского языка у Алены Анваровны и английского у Айданы Толегеновны.эти учителя очень классно объясняют тему что с первого раза понятно.
II
Ifrat Ilakhunov
Сабрина Тахировна өте жақсы мұғалім әр қашан көңілді болып жүреді мейрімді қамқор ұстаз сабағыныда өте жақсы қызықты етіп өз білімін беріп өтеді.
T.
Tazhiev .
Сабрина тахировна очень хороший кл руководитель,и добрая .А ШКОЛА ⭐️ 1
Сармат Турданов
Сабрина Тахировна самая лучшая учительница 😍😍
Азиза Муханбетова
Сабрина Тахировна өте жақсы мейрімді қамқор ұстаз жұмысына адал әр қашан бар білімімен бөлісіп жүреді.Біз сізді жақсы көреміз❤️💋😘 Әрқашан тек алдыда жүріңіз
sayara 𝐒
Сабрина Тахировна — грамотная и ответственная учительница алгебры и геометрии. Старается, чтобы ученики поняли материал, всегда помогает, если возникают трудности.
Гулии
Мне очень нравятся уроки: физики у Гульзары Талиповны, русского языка у Алёны Анваровны и английского у Алии Абдуллаевны
Hani Hani
В школе работает обманщица директору пофигу на это.Ещё и детям уроки преподают 🤦🏾♂️
Inti ∞
У нас учительница по физике- Гульнара Талиповна очень хорошая и добрая мне она очень сильно нравится
Мади Сейсенбаев
156-шы жалпы білім беретін мектеп маған ұнады. Мектеп директоры Манар Бидахмет қызы өте сыпайы, қарапайым жақсы адам екен. 3-сынып жетекшісі Назгүл апайды да ерекше атап өтерлік жан, сыныптағы балалардың өз баласындай тәрбиелеп, аянбай еңбек етіп жүрген, еңбегіңіздің жемісін көріңіз рахмет сізге Назгүл апай, шәкірттеріңіз ұлағатты ұлдар мен инабатты қыздар болып өссін, елімізді көркейтер азаматтар болуларына тілектеспіз дәрежелерінің асып, мерейлеріңіз үстем болсын, сіздерге ата аналардың айтар алғысы шексіз.
DT
Damu Tools
Оте керемет мектеп.
🗿 ☄️
Суык мектеп
Очень хорошо
НА
Нурик Айберген
Ертен сабаққа келмеңдер өтініш мені тыңдандар
Eraly ERZHANULY
Мен осы мектепте оқыдым но к сожелению көшіп кеттім 4-сыныптан кейін 2022-2023 оқу жылы. Қазір мен №216 мектепте оқимын.... Но комфортно №216да №156 мектепте. Жақсылықбай Айдана менің бастауышта болған апайым еді 156 школу мен жақсы көрем ❤
Taisa 🌷
Школа кайф. Люблю школу
kenvyx 💩
Ь
W Нуни
БҰЛ МЕКТЕП ЕҢ ЖАМАН МЕКТЕП СЕБЕБІ ТАЗАЛЫҒЫ ЖОҚ СПОРТ ЗАЛ ШАШЫЛЫП ЖАТАДЫ СОЛ УШИН БУЛ МЕКТЕПТЕ ОКЫГЫМ КЕЛМЕЙДІ
Simon Henriksson
NA
Niyaztai Alkeshev
Хорошая школа!
Арман Жақсылық
Балалық шағым өткен мектеп. Ерекше алғысымды Айдаралы Айнұр апай мен Сағымбаева Гүлмира апайға айтқым келеді.
Жасмин Кадырова
Абдулла Важитов
Очень большая школа красивая не ругают учителя
be1sembekov S
Кайф мектеп
nemalovazhen 🇺🇸
Мектептің іші сасық, оқушы көп, туалеттері ескі, асханасының тамағы ғана жақсы.
Zakhrullaev
Спать хочу🥱
ZR
Zhanel Rakhymzhan
Менің мектебім Ултуган апай күшті апай ұрспайды
Elzat Belgozhaeva
Скучаю
Toma🙂↕️
Сама учусь там☺️☺️
Айым ❣️
Озымнын мектебымго 💋🤍
Bopeshin
Мектеп ке колледж дипломымен дене шынықтыру пәнінен мұғалім аласыздар ма Жеке спорттан волейболдан тренер керек пе Дипломмен қабылдайсыз барма аа
Аси Абдурашитова
2014ж ұшып кеткен түлекпін😊, суреттерді қарап отырып көзге жас алдым. Қазір балаларыммен барып бір аралап щықсам ғо деп қоям. 224 каб біздікі еді. Менің любимый жерім файе🥲. Біраз өзгеріс бар екен)) старый здания снос жасаған ба? Бұрынғы мұғалімдерден кім бар екен қызық. Хиджаб киіп жүрген қыздар барма мектепте. Өзім 7-9 сынып аралығында хиджабта жүрдім, бірақ күнде формаңның ана жері дұрыс емес мына жері деп тұрғызып қоятын, психологтарға тасып😄. Бірақ все таки мектебім ыстық өзіме, тарыдай болып кіріп таудай болып шықтыққо😊
B
B.A.R.89
Самая худшая школа в городе . Директор не работает ,не умеет вести себя адекватно! На жалобы не реагирует!
Kawhi Leonard
Спортзал большой мне нрав, я тут стрелял в мишени подвала
Халинур Авутова
4 года как закончила 🥹 правда когда мы учились было строго, жалко что нас не оставили до 11 класса
Leyla S
Самая лучшая школа с прекрасными преподавателями
zhant1_ey .
Девушка судья подсудку делела
Saga Fiend
Очень хорошая школа, учителя добрые, за 500 в столовке можно наесться мне нравиться