Школа №43
В здании
Asylzhan Zhunusov
Школа классная
Жансая Джалгасова
Там не комфортноо мне было не по себе.
Отличный маршрут
ЖК
Жанат Коныратов
Улица
Ayoka A🫶🏻
Для меня самая лучшая школа🤍 а тем кому не понравилось наверное не сдружились с учителями, учениками))
Sezim
Очень хорошая школа,лучшие учителя, умные ученики, а тем кому не понравилось просто не учились там
Назгул Кыдырханова
буквально самая лучшая школа❤️
Айханым Садвакасова
43 мектеп Налибаева апай директор болган. Раушан Абаевна Курманай Сабиля апай Ардак Болатовна мектеп битиргениме 15 жыл. Керемет мектеп ыстык ари. Казир отзывы окып бираз апайлар есиме тусти. Мектеп негизи жаксы билими де бари. Тыныш болатын.
ҚМ
Құндыз Мухамадиян
Байланыс номерін қалай тапса болады
.E
...... Ernurovna
Емае 43 очень очень скучаю,көрмегелі 4 жыл болыпты 🥲Легенда апайлар,завучтар өз орнында қалыпты 😍Улжан Баубаргеновна Тлеубаевна Легендарный апайлардың бірі ғой
Aisha Ahmet
Мен осы мектепти 2007жылы битиргенмин мугалимдер ол кезде ен мыкты мугалимдер болған еди Ардак Болаткызы мен Ардак Мамыткызы мугалимдер болған
ДА
Данара Адилханова
Почему в тушите нет номер позвонить?
takhosh_
мен окып жаткан ен керемет мектеп
СЖ
Султан Жалганбеков
Это место очень красивое, там так хорошо
Алкожа Алима
Өте керемет мектеп.❤️
Balnura Asanovna🐆
Мектеп табалдырығында жүргенімізге әне-міне дегенше 11 жыл өте келді. Мектеп табалдырығынан аттап өткенімізден-ақ бізге тәлім-тәрбие беріп, жетіп жатқан жетістіктеріміздің бірден-бір себебі осы 43 мектепте оқығанымыз! Ең керемет сәттеріміздің басым бөлігі осы мектеп ұямызда өтуде. Бұл мектепке оқып жатқаныма еш өкінбеймін💗 Ал мектеп қабырғасында бізге білім беріп жатқан мұғалімдеріме алғысым шексіз!!! Сіздердің арқаларыңызда біршама жетістіктерге жету үстіндеміз🤭 Бұл тек бастамасы…😉
УС
Оқып жатқан қыздары пикми Однаразка шегеды и че Улдары бтес
дәмір А
Кринж окушылары пикмилар
Kausar Nurbolatkyzy
Кімге қалай екенін білмеймін, өзім оқып бітіргелі жүрген Алтын Ұям❤️ Мен үшін ең үздік👍🏻 Таза қазақи, қазақ балаларын оқытатын мектеп, әр оқушының отбасымен де өзімен де тығыз байланыста, әрдайым көмек береді. Ұстаздан ұрыс естіген оқушының, ұрыс естігенінің себебі бар деген сөз. БІР ҰРЫС ЕСТІГЕНДЕРІҢ ҮШІН, МЕКТЕПТІҢ АБЫРОЙЫН ТҮСІРМЕҢДЕР,ОҚУШЫЛАР🙏🏻 шағын болса да құшағын айқара ашып тұратын мектебім🥰 тек қана мектеп емес, бүтін бір отбасы немесе отан секілді, ыстық😍
Albina Abdibek
Este kalatyn zher❤️
Медь 𖥂
А как вы переименовали школу на школу в честь дазая...? Вы там все фанаты бсд? Нужно сходить к вам как нибудь
Nazgul Kydyrkhanova
Жадыра Курманали
Помогу с пропиской к этой школе 87473684771
AА
A А
Мен оқыған ең нашар мектептердің бірі. Айгерім атты мұгалім 2011-2013жылдары класс жетекшім болған. Ең бала психологиясын білмейтін, балаларға моральды қысым жасаған мұғалім. Мені сол 2012ден 2013ші жылға дейін кемсітіп, буллинг жасаған бірден бір кісі. Ондай баланың өмірін бұзатын адамдардың қолдарына балаларыңызды бермеулеріңізді сұраймын!!!
Джинглбелс :)
Выпуск 2018, школа топ
👎 ужасная школа , учителя будто не знают своей роботы некомпетентны завуч ,учительница по биологии ,по физре самые худшие рад что ушел из школы
Гулсезим Шигаева
Екі улым да осы мектепте окиды, Алла разы болсын керемет устаздарга тап болдык, бастауыштагы Перизат апай өте керемет устаз, көп нәрсе мектепке емес устазга байланысты, директор кадимги директор, жаман деп айта алмаймын, таза казакша мектеп, асханасы жаңа, бастауышка тегин тамак бериледи, жаман емес.
ИИ
Иван Иванов
Выпуск 2012 год Б класс школа огонь 🔥🔥🔥
Айгерим Тургунбаева
Наверное самая худшая школа городе которую я знаю.отдала дочку младшую в это школу.так как по прописке и домой самая близкая.про учетелей особо ничего не могу сказать так дочка в начальном классе.а вот директриса вообще незнаю как и кто ее в это место посадил.не умеет разговаривать с родителями,вообще не хочет понимать и входить в ситуацию,говорит если что то не устраивает можете идти в другую школу.
Айдана Тургынбаева
Училась в этой школе когда то. Наверно что-то с этих времен изменилось, но не советую эту школу. Учителя за опоздание целый урок ругают место того чтобы урок провести, потом они суетятся и говорят что не успевают проводить уроки, завучи и некоторые учителя могут спокойно рыться в сумке ученика ища телефон потому что "телефоном нельзя пользоваться на уроке", им без разницы выключен телефон или нет, пользовался ли телефоном ученик или нет. И многие учителя ставят хорошие оценки только своим любимчикам, а учителей которые честно ставят оценки можно по пальцем пересчитать. Кабинет технологии для мальчиков и столовая вообще находятся на улице, там ещё отопления нет (но наверно это уже поменяли, не знаю честно)
Ергали Макажанов
Лучшая средняя школа 👍ностальгия)