Специальный коррекционный ясли-сад №137 для детей с нарушениями слуха
Детские сады
Баян Тажибекова
Салеметсіздер ма сіздерде Камилла деген кісі істейді ма?2 жыл болды 1 жілік ет алып еді,бермей келе жатыр,таза алаяқ екен.істесе барайын,директорына кіріп ақшамды алайын,менде жалғыз басты анамын,2 бала бағып отырмын.
ИА
Ина А
Телефоны все отключены
Акбаян Искакова
Бұл балабақша бізге өте ұнады, мамандары өз біліктіліктеріне сай, балаларға деген қарым-қатынасы жақсы, менің балам жақсы тәрбие алып шықты, ең бастысы тілі шықты. Гаухар Аскаровна, Жанерке Алмасқызы, логопед - Жазира Молотовна, Марина апайына және медбике - Фарида апайына алғысым шексіз, рақмет!
S-
Sandana -
Қызыма балабақша ұнайды, Балнұр Рахимовна сүйікті тәрбиешісі,Роза апайын, Гуля апай, Лайла апайлары да ұнайды. Балнұр Рахимовна әрбір сабағын қызықты өткізеді, баланың жан –жақты дамуына өз үлесін қоса біледі, еңбегі көп. Қызым 1-10 санай алады, түстерді, жануарларды, жемістерді, киімдерді ажырата алады және әріптерді таниды, менің ойымша бұл керемет нәтиже, алғысымыз шексіз. Балабақша ұжымына рахмет.
Berik Berdimbetov
Биыл ұлымыз, Рахимбек Әлтаир Берікжанұлы, №137 бала бақшасын бітіріп мектепке аттанып жатыр. Әлтаир бала бақшаға 2023 жылы жазда келген еді. Ұлымыз ол уақытта тек бір екі сөз айта алатын, берілген тапсырманы дұрыс орындамайтын, бір жаттығудан екіншісіне көңілі тез ауысып кететін. Бала бақшада сурдопедагог Абдраимова Балнура Рахимовнамен жұмыс істегелі ұлымыз сөйлеу қабілетінен үлкен дамуға қол жеткізді: • анық үй мүшелерінің аттарын айтады, • 1 – 10 дейін санауды үйренді, • барлық әріптерді таниды, • сөздік қоры айтарлықтай толықтырылды, • баланың сабаққа қызығушылығы артты. Біз ұлымыздың осы бала бақшаға келгеніне өте қуаныштымыз. Бүкіл №137 бала бақшасының ұжымына балаларымызға деген ілтипатты қарым-қатынасы, балаларды мектепке дайындау, әдемі мерекелер, балалар жұмыстарының қызықты көрмелері үшін рахмет айтамыз. Ата-анасы: Бердимбетов Б.Р. Бердимбетова Г.Б.
Бегалы Абдурахман
Приветствуем всех жителей города Алматы, особая благодарность педагогам и сотрудникам ясли-сада 137. Очень приятно что есть такие детские сады у нас в городе, где наши дети получают образование и воспитание которые порой мы родители не можем дать своим детям.
Rustem
Сегодня, спустя 5 лет, навестили с детьми наших воспитателей и педагогов, с которыми наши дети проучились с 3 до 6 лет, безмерно благодарны им за теплоту, заботу и терпение, спустя столько лет они продолжают работать и делиться своим теплом с новыми малышами. Спасибо большое Татьяне Анатольевне и Наталье Александровне! Все наши детки хорошо говорят, учатся в школе, педагоги нам дали хороший старт и учебную базу. Успехов в вашем нелегком труде и крепкого здоровья!
Алия Ибрагимова
Уважаемые родители! Срочно забирайте своих детей из этого детского сада, мои окна выходят во двор детского сада, я регулярно вижу и слышу как воспитатели и заведующая кричат на детей с матами и грязными ругательствами, обращалась в полицию и горячую линию по защите детей просят снять видео, видео не получается сделать чётким. Вышеописанное достоверно на 100%. Дети зашуганные, а что происходит внутри садика никто не знает. Забирайте детей пишите жалобы, говорите со своими детьми. Бедные дети. Срочно нужно разбираться с этим.