Чингис-Хан
ТОО Чингис-Хан
2.5
G
Gloplis
Не советую устраиваться, обманывают людей на их зарплату пенсионку не платят и мед страховку только нужно ходить через трудовую писать заявление на них.
Колумбия Колумбия
Отстой агентство .Не рекомендую ни кому, руководство как я помню вроде Хан Сергей. Очень красиво говорил пока не заключил договор с моей Тоо. Потом началось🙆♂️
Типо стантер
Имбрвые компы классное обслуживания админы всегда помогают уютно буду ходить только туда
SR
Simon Rap
Здравствуйте, очено серьёзная организация довольны их работой спасибо.
Gulzyra Alyevna
Күзетшілерінде тәртіп жоқ “Алтын Заман” БЦ-ғы кузетуші қызметкерлері “левый” жасап, адамдарға парковкаға машина қойғызады. Жоқ,- Заңды түрде төлейміз десек, орын жоқ онда деп өтірік айтады. Сол жердегі басшысына “жалоб” жасап едік мәселені қарастырудың орнына, қызметкерлерін жақтап, сөз тыңдамай тұр. Бұл деген сөз, демек, Саменов мырза сол күзетшілермен бірге “левый ақша” алып отыр деп түсінеміз. Осындай жауапсыз қызметкерлердің кесірінен біреудің бизнесі құрдымға кетеді. Менімше бұл жағдайларды аталмыш күзет компаниясынын бас директоры білмейді деп ойлаймын. Егер Сіздерде де “шағым”, осындай жағдайлар болып жүрсе, жекеме жазыңыздар. Бірігіп YouTube каналына шығарайық.