Специализированный лицей №126
4.3
В здании
4.3
raykoo .
даже если с ремонтом проблема,многие учителя очень добрые и понимаюь учеников,я сама учусь в этой школе и думаю что даже хорошая школа.но есть проблема что много учеников а коридоры маленькие до петли,можно что то выронить/разбить,с едой всё отлично и вкусно,образование дают хорошее изза чего большая часть учеников попадают в другие специализированная школы как НИШ,РФМШ,КТЛ,БИЛ и т.д. 126 лицей жақсы көрееем💫
башка- чашка
Жамандау мектеп,булиннг как обычно.Мектептын ішінде бір кішкентай спортзал,Ағай футбол ойнатқызбайды.Асханада тамақ үшін төйлейсін,еще оны ыстық тамақ дейді да,бірақ салқын болады,сусын туралы вообще айтпай қояйын,Выпечка ғана норм.Раздевалка,туалет жаман сасиды.Өте ескі мектеп.Бар парталарда жаман суреттер тұрады.А так білімі мен кейбір мұғалімдер жақсы
eskh ^
Надо ремонтировать,холодно и некомфортно. Но тут хорошая учеба но некоторые учителя не учат хорошо и большой минус за ремонт! Думаю исправите, за 10 лет не исправили ничего кроме краски и входа
aqbota 🤍
каайфф мектеп,былым сапалы,окушылар оте мейрымды,бырак асхана тез жабылып калатыны болмасаа кайф
Akgul’ Namayeva
Сынып жетекшіміз Балзия Мұратқызына мың алғыс баламызды баласындай тәрбиелеп жақсы көрген
Batyr А
В этой школе, во-первых, нет нормальной горячей воды, во-вторых, во всех кабинетах очень холодно в холодную погоду. Я хочу знать, почему ДИРЕКТОР ШКОЛЫ не может разобраться с этой проблемой.
KingTor1n .
Ну незн вроде норм
な | 𝓝𝓸𝓾𝓪𝓾 .
Қатты ұнамайды но норм
Yernur Auganbai
Мектеп күшті
Бейби💕 💕💕
осы мектепке келгелі өмірім кайф болып кетті😝💕
Адина Ерик
Тут не учюсь но была там нормальное место
Ahh Xx
Я хотел сдать экзамен они такие не всё у нас пререполненый хотя там учиться 24 ученика и говорят хотя это вообще фигня школа мне всё говорили поступившие не ходите типо они хотят похоже на ниш
Akberdi Nurtaiuly
Aize_reshkaa 🤍
Aisulu Samatkyzy
😍😍
𝐀𝐥1𝐱𝐱 😶🌫️
👍👍👍
Адемушкаа Пушка♋️
Оу ноууу кемендер наякаааа аааааа
Kaisar 🥇🏀⚽️
Мықты мектеп білімді және маманды мұғалімдер
Частый гость
Өте жақсы мектеп,білімі өте жоғары👍🏻👍🏻👍🏻 Оқушылары да тәртіпті,бірыңғай мектеп формасымен жүреді,мұғалімдері👍🏻 Завуч Тамара апайға рахмет!👍🏻😘
SS
Sanlak Sagundyk
Бір рет мені ауырып тұрсам жібермей қойды бірақ мен полюбому кетіп қалдым мектеп отстой полный родной гимназия баяғыда артық
Seltonyx Lox
AM
Aisha Murat
Ең күшті
К С
Тут леймы учатся скучная школа не поступайте
Аяла Алим
6а силаа
Ultra Magnus
На меня мексиканцы напали, и еще школа старая 😖😢 и ниче не делают как построили так и стоит вообщем сделайте хорошую школу это же лицей! Деньги должны же быть!!!
Нургуль Бисембаева
Мына мектептің ауласына арнайы итпен кыдыруға кіреді. Иттері жан-жақты бүлдіріп, иелері темекі, ішімдік ішіп отырады.
Kokos Lady
Бұлбұл апай жақсы ұстаз
Aydan AYDAN
Этот школа супер
ASSEL ISMAILOVA
Балам оқиды. Оқушылары тәртіпті, білімі жақсы👍
shk dmah
Хорошо. Мне понравились
Medi ✨
Супер
Amina Kadyr
The best school in my life!
kaus /
Маған медпункта не айтқанын білездер ме? Маған "сенің отбасыңның жайы бар, сабақтан кейін сонда барасың, дәрі ішесің. Сенің жағдайың қиын емес" деген сөзбен сылтауратып, шығарып жібергісі келді. Айта кетсек мен жиі жөтеліп, тіпті сабақта сусыз ауа жетпей жатқан еді. Әдетте осындай кезде спрей, не соратын дәрі беруші еді, дегенмен осы мектепте медпунктта маған ештеңе бермей қайтарып жіберді. Айта кетсем, жақында құрбымның іші ауырып сонда барғанда ҚАРАПАЙЫМ Активированный уголь жоқ болды(негізі сақтау мерзімі өтіп кетті депті). Аптекада 100 тг тұратын дәріге осы мектептін жайы жетпеді дегенге сенемісіз? 🙂 Угадайте, что мне сказали в медпункте? Мне сказали "у тебя семья обеспеченная, идешь после школы к ним домой и там лечишься.У тебя не летальный случай" К слову я так часто кашляла, что задыхалась и обычно дают спрей чтобы стало легче.Но меня буквально послали, сказав что у них ничего нет. А так же недавно, когда моей подруге стало плохо и у нее живот заболел ей сказали, что нету АУТИВИРОВАННОГО УГЛЯ (есть, но его срок годности прошел). Вы можете представить, что школе не хватило денег на лекарство, что стоит 100 тг🙂
💤 Sk_
Еслм честно то учителя смотрят только на внешность и по этому ставят оценки.Одна учительница точнее русского языка ругает не за что просто как будто извеняюсь за выражение,истиричка.
MD
Maral Dinassilova
Өз басым 126 МЛ-ға ризамын, асыл мұғалімдердің арқасында қызым 6-шы сыныпты үздік бітіріп, НЗМ-не грант ұтты. Сынып жетекшіміз Бұлбұл Ғалымбекқызы өз сыныбына бар үлесін қосып, балаларға мықты тәрбие беріп, махаббатын сыйлады ❤️. Тамара апай да әрқашан тәртіп сақтап, бәрін адалдықпен шешеді 🌸. Лукман ағай вообще математикадан топ мұғалім 💥. Апайымыз бен 6 "Ә" сыныбын мәңгі жылулықпен есімізге алып отырамыз енді 😘.
Кушты мектеп тест тапсырып кор.Астында ужасная школа анау мынау деп жаткандарга ман берменіздер оттай береді🤗
А0
Асия 02
Ужас кыздардын раздевалкасы ужас Сасык бириншиден екиншиден мусор го букил жер
Мирас Мурат
Мектеп ең көшті