Ынтымак
Amina Tas
☝🏻☝🏻☝🏻
QN
Qundiz Nurtayqizi
Біздің 🏡 жанындағы 🕌 “🏡 жанында 🕌 болсыншы. Күнделікті азанның дауысымен оянайықшы” деп Алладан сұрап алған мекеніміз. Сансыз шүкір! Бұл жерде 1 емес, 2 🕌 бар. Біреуі азан шақырып жатса, екіншісі жалғап кетеді. Кішігірім Ыстамбұл дерсің. Алла азаншыларға күш-қуат беріп, дауыстары нығайта берсін!
Fati T
Алла ұлық! Азан ең керемет үн😍😍😍
Assel Kaliyeva
Азан айтылады, айтылды, айтылып жатыр. Мешіт өркендей берсін! Ұнамаса көшіңдер айналайындар! Басқа да дыбыстарды естіп отырып, үндемейсіңдер. Алла барша мұсылман бауырларымызға сабыр берсін!
TB
Tolkyn Bagdatkyzy
Alhamdulillah🤲🏻
A
Aisultan
Әрине мешітке жұлдызына қарап бармайсың, тек анау оттағандардың көзіне құм құю үшін
Ayau Askynbayeva
Қазақша түсінбейтіндер үшін жазайын, олардан ғана ғой негатив: Здравствуйте все, кто не понимают на казахском! Это отличная мечеть! Я очень рада, что мечеть каждый раз будит меня на молитву, благодаря этому я не забываю о ней. Звук Азана не такой долгий, голоса имамов приятные, поэтому и дети спят спокойно. А Вас, я не могу понять, каждый говорит-“ я уважаю, но…”, либо уважайте товарищи, либо что-то делайте с собой! Меняйте религию, местоположение, мировозрение, улучшайте уважение к другим, как минимуи вы можете купить себе беруши. Мы же не жалуемся на ваши мероприятия или звоны колокола. Сколько лет живете, а человесности так и не научились, задумайтесь, кто вы после этого?
Altynai Suiindik
Күніне 5 рет азан айтылады , оның өзіңде ұзақ емес. Шыдай салыңдар , жүрміз ғой таңғы 9-да колокольчиктарыңды естіп.
КА
Timmy Turner
Allahu akbar
АХ
А Х
Алланың үйі қашан да көркем ғой!
Akzer Sky
Әдемі мешіт, түрік сериалдарына ұқсайды!
Роза Канал
😍
EB
Elzhan Bazarbay
Керемет мешіт😍
SK
Syrymbet Kaumenoff
Осы мешітке келген адамдарға Аллаһ берекесін берсін🤲🏻
МӘ
Мұрат Әлібай
Елизавета если не нравится мечет купи дом другои месте азан очен нравится нам
Apple Yess
Керемет құлшылық мекені❤️ Аллаһым Алматы қаласына өте үлкен әрі көп мешіт нәсіп етсін🤲🏻❤️ Азанның дауысы біздің үйге де жетсе екен❤️
Макпал Н
😍🫰
Гулим Ерболкызы
күшті мешіт машаАллаһ😻🥹 Азаншының дауысы керемет
Саида Тельманова
Пусть звук Азана слышат все вокруг, пусть он приглушит все другие звуки. Субхан Аллах, красивое чтение Азана в этом мечете.😍 Дай Аллах нам избавиться от кафиров.
Kairat Bigel'dinov
Ассаламу алейкум, Пусть Аллах воздаст благом вас, кто призывает к молитве.
Айна Кали
Лучшее место 👍
ЯП
Я Принцесса
Азанның дауысы керемет
Айдар Исламов
Самый самый самый лучший Мечеть и звук то что надо )Слава Богу пусть будет добро и тишина в нашей стране
AZ
Akniyet Zhilgeldi
Керемет мешіт 😍😻
ДБ
Динара Болатқызы
Ерекше, әдемі мешіт екен! Іші де тап-таза! Аты да керемет! Ынтымағымыз берік болсын! Таңғы сағат 06:00 адамдар ұйқыдан оянатып уақыт. Ал, құптанның өзі кешкі 18:00 кіреді Одан проблема жасап керек емес! Шайтандарыңа сәлем айтыңдар: Алланың діні қияметке дейін
smth roni
♥️
М🤍
Макоска 🤍
❤️
Anuar S
Иә, Аллаһ! Бізге мына кәпірлер қауымына қарсы күресте жәрдем бере гөр!🤲
Альбина Сарсенбаева
Бір галочка қойып жатқан орыстар Россияларына барып шіркеулерінің ұрғанын естіп жүре беріндерші)Ислам бұл өте ұлы дін және мешіттегі азан бұл жүрек тыныштығы.
Бородатый Individium
Күшті
Gulbahor Abubakirova
🌸
Чина Братан
Керемет
Асыл Жаныбековна
И напоминай [продолжай призывать к Аллаху], так как напоминание (и наставления) полезны верующим! Коран [Аз-Зарият, 55аят] Ма шаа Аллаһ! Мешітке келетін жамағат одан сайын арта түссін! Алла иманыңды ихсан деңгейіне жетелесін!!!!
Ali K
Азан это призыв к молитве, молитесь и продолжайте делайть свои дела. Азан это часть нашей религии и пусть звучит громче!
Dana 😎
Не деген әдеміііііііі мешіт💚💚💚 Алла бұйыртса барып намаз оқуды нәсіп етсін
Kusainova Diana
Азанды мейлінше қаттырақ айтыңыздаршы, елизаветаға шалқасынан түссін!
БИ
Бека Исабаева
Дұрыс, азанды бәрі есту керек👍🏻 осылар ұйықтай алмаймыз деп уайымдаса, біздер естімей қаламыз деп уайымдаймыз, Астагфируллах , шіркеудің жанынан алу керек еді үйлерін
ФА
Фариза Аманжол
Не нравится азан и молитва? Переезжайте где ее нет!
GK
Gulzat Kadirova
Біз мұсылманбыз!
Forever Young
Уважаемые, русские и подобные им не люди, идитe на три буквы или же в свою святую CраCCию! Тут будут предпринимать меры только тогда, когда азан начнут читать более 5 раз в день! И никак иначе!