Ясли-сад №12
В здании
4.4
MO
Marzhan Ospanova
Хочу сказать спасибо Шырайлым Сарсенбаевне и Эльвире Есенбековной, нашей чуткой нянечке Шынар апай группа Бөбек! Моя дочка быстро адаптировалась к садику благодаря нашим чудесным воспитателями и няне. Дочка их очень любит и я могу быть за нее спокойна.
SJ
Saltanat Jumanova
Супер садик
DK
Dinara Kalymbekova
Помогу поставить на очередь и устроить в садики✅ обращайтесь 87017690497
НБ
Нуршад Балтабаева
Осы садиктин номерин берестерма домашни алмайды
MS
Meiirzhan Sultanuly
Күшті, жайлы балабақша👍🏻 Бізге ұнады. Рита апай, Раушан апай, Эльвира апай, Майра апай, меңгеруші ханым, бәріңізге рахмет !
а erkinova
хороший садик, Раушан апай балалармен жаксы тил табысады, унады)
БЛ
Балжан Лақанова
Ужасный садик, балаларыңызды жібермеңіздер. Балық басынан шіриді, завед. грубый, көріп шошыдым. Баламен қалай жұмыс жасауды білмейді. Мұндайды бірінші рет көруім, баламды қалдырмай сразу алып кетім. Сіздерге дғ совет бермеймін, төмендегі негатив отзывтар көрсем де келіп едім жақсы садик шығар деп, әкелгеніме өкініп кеттім🤬
ЖА
Жанар Абсадикова
Жауапкершілігі жоқ жұмыс орнында болмайды медсестра ал егер балаға бірдеңе болып қалса не болады кім алғашқы көмек көрсетеді Әдіскері медсестра біледі дейді бірдеңе сұрасаң медсестра әдіскер біледі дейді Не дұрыстап сөйлесуді білмейді звандасаң өздерінше әрең сөйлеседі Садикты сатып алған адамдарға ұқсап ойын алаңындағы ойнайтын жерлері қирап жатыр Неге соны жаңартып жөндемейді балдарға обал емеспе қирап жатыр бәрі
DK
Dana Kalabaeva
Очень хороший садик дочка прям обижает особенно учителей огромное спасибо Айгуль апай и Раушан апайке. Ходим в группу < Айголек > Учителя внимательные добрые, всегда веселыеи аккуратные. Садик очень хорошо расположена безопасность и охрана, игровые площадки даже бассейн есть. Всем воспитателям огромное спасибо Рита апай Марал апай Жауказын апай и Айгерим апай и большое спасибо заведующей садике Гулжамал Дакесовне за ваш труд и терпеливость ❤️
Nazira Izatova
Лаура Садуакасова
Отличные воспитатели 👍
Akerke Seitova
Самый лучший детский сад в нашем районе! Дочка быстро привыкла, нашла друзей, ходим с радостью с я очень довольна и благодарна коллективу и администрации детского сада! Очень ответственно относятся к детям! Ребенок чистый и сытый приходит домой😇воспитательница Гулназат лучшая🤍
ЖН
Жамиля Нурсултанова
в этот садик мы ходим с сентября , и доче здесь все нравится. Отдельное спасибо воспитательнице Гулназат за её внимательность и заботу. Она всегда дает обратную связь, что очень важно для нас как родителей. За короткий срок доча сильно привыкла к ней и чувствует себя комфортно, что подтверждает высокий профессионализм воспитателя.
AG
Abylay Ganiuly
Балабақша тәрбиелеушілеріне өте ризамын. Бала-бақша іші таза, ойыншықтар көп. Гулназат Шынбергенкызы өте ақылды, еңбекқор, балалармен жақсы жұмыс жасайды, сабақты қызықты қылып өткізеді. Баламыз Гулназат апайды өте қатты жақсы көреді . Жалпы тәрбиелеушілерге, балабақша қызметкерлеріне алғысым шексіз !!!
ЗА
Зере Алимбаева
Садикке орын алып беремин 💯 гарантия жазыныздар 87776871062
Н.
Назарбаева .
Моя дочка ходила в это садик 1 год. Столкнулись с халатным отношением воспитателя ГУЛНАЗАТ-грубый тон, дети ее боятся. Родители многие недовольны из за безрезультатности крика души !Жалобы игнорируется, заведующая отвечает - "Не нравиться- идите в другой сад!" Вместо того чтобы решать проблемы, посылает подальше! Жаль! Очень разочарованы. Ушли, потому что ребенок нежный и ранимый, заслуживает заботы а не страха. Стоит проверить все и всех!
ЖХ
Жулдыз Халилова
Бұл балабақшадағы кейбір қызметкерлердің кәсіби деңгейі – өте нашар! Әсіресе тәрбиеші ГУЛНАЗАТ апай туралы айту қажет: педагогикалық этикадан мүлде хабары жоқ, балалармен дөрекі сөйлеседі, олармен қарым-қатынасында сабырсыз әрі салғырт. Міндетіне жауапсыз қарайды, балалардың қауіпсіздігі мен дамуына немқұрайлы. Жұмысына шын мәнінде жүрек қоспайтыны анық байқалады. Ата-ананың сеніп тапсырған баласына осындай немқұрайлы тәрбиеші қарайтыны – үлкен қауіп. Мұндай адамдарды балалармен жұмыс істеуге жолатпау керек. Әкімшілікке шұғыл шара қолдануды талап етемін!
SD
Sandugash Dzhailau
Үлкен және кіші топтада балаларым бар, сол жерде Гулназат деген апай педогогикалық этикаға сай емес жумысы ата анамен жумыс да ай алмайды .Камерамен кормим телефон да отырады балалар өз өзимен
Гульзина Матаева
Осы жерде жасайтын Гульназат деген воспитатель, өте нашар өз жұмысын жасайды, мүлдем ответственность жоқ, жұмыс уақыты бітті деп, баламды охранаға тастап кетті
KY
K Y
В комментариях отразила свой отзыв
Alma Aubakirova
Садик с халатным отношением к детям! Где без ведома законных представителей проводят мед вмешательства детям и даже не сообщают об этом!
MA
Meiko Akhmet
Бала бакша тарбиешилери Оте жаксы 👍
МИ
Молдир Иманбердиева
Помогу получить направление в сад! Балабақшадан орын алуға комектесем📲 Принимаю заявки 24/7…. Помогу взять направление в детский сад. Пишите на ватсап 87712473435
KD
Khan Daniyaruly
Доволен дет.садом, сотрудники приветливые, все устраивает
IM
Ibadat Mametbakiyeva
Тек өз тарапының ғана қамын уайымдаған, адамның жағдайын түсінісу жоқ персонал. бала қамын уайымдамайтын адамдар отыр, баланы бермеймін де!
AO
Ayazhan Omirali
Саламатсыздар ма ! Осы садикпен калай байланысуга болады ? номер который указан , не рабочий, маган жаза аласыздар ма 8 707 352 86 93. 🆘
Aygerim Zhakyanova
Отличное государственное дошкольное учреждение. Дочь и сын посещали, квалифицированный состав воспитателей. Дочь в школу пошла после предшкольной группы в 2018 году, методисту Сауле Апай большая благодарность!!! Очень показательная ситуация при ЗТ 04.03.24. Руководство сработали очень оперативно, без паники. Ребенок ходит с удовольствием, а это большой показатель!!!
Аяжан Омархан
Садик унады,баламнын барып жургенине 4 айдан асты, тез уйренип кетти, апайларына ракмет! Садик таза, тыныш, тарбиешилер ашык-жаркын.
ГК
Гульнур Кожамжарова
Бүгінгі алғыс айту күнімен құттықтаймын! 12 балабақша ұжымына алғысым улкен, жұлдыз тобына. Рита , Нағима, Бибігүл апайларга денсаулық, сабырлық, табыстары жемісті болсын. Балаларымыз қуана барады балабақшаға, апайларын сағынып. Балабақшамыз көркейе берсін!!!!
ZD
Zhumagul Duisebaeva
Бүгінгі алғыс айту күнімен 12 бала бақша ұжымына мың алғыс әр топтың апайларына бас иіп алғыс айтамын . Немерелерімнің аман сау өмірге деген қүштарлығын арттырып тәрбиелі тәртіп үйретіп алғашқы АНА деген сөзді үйретіп тынбай еңбектеріңіз үшін мың алғыс!!!!.
BU
Bibigul Utebayeva
Очень хороший сад. Мои дети с удовольствием ходят 🙏
РА
Расул Ануархан
Осы балабақшаға балаларым барады. Екеуыде демалыс күндері садикке барамыз деп жылайды☺️ Марал Өмірзаққызына рахмет🤝 Баларды болип жармай бирдей карайды. Болашакта балаларымды осы жакка беремиздеп отырмыз.
Aigerim Sarsebekova
Керемет балабақша менің бірінші осы жердің түлегі болған екінші баламдыда осы садикке бердім Раушан апайына көп рахмет балам ерекше жақсы көреді. Іші талапқа сай деп ойлаймын тамақтарына көңілім толады
Jyndy Kobelek
Наш по району садик. Три раза приходила и три раза отшивали 😹😹😹😹. Заведующая - никакая!!!! Два слова связать не может.
OK
Oleg Kim
Пришли к пункту сбора. Дверь закрыта. Шли с коляской. Прошу разобраться администрации города
Aii Kalm
Ужасный сад.Особенно кухня! Ребенок ходит практически голодным , дважды застала кислый и не вкусной едой , однажды зашла во время полдника кефир прокисший (кислый ) . И тараканы во всю гуляют. Увидел и забрал ребенка вынужденно.
Daniya Mussanova
Хочу поблагодарить наш любимый садик и лучших апаек 🤍 Старший сын выпустился в том году, средний и младший ходят в садик. Очень всем довольны, отношением наших апаек к детям, с огромной любовью и заботой. Дети бегут в сад с удовольствием😍 У нас золотые апайки и весь состав нашего садика супер 👍 Спасибо большое за Ваш труд и терпение, за любовь и большой вклад в наших детей 🤍
AА
Akmaral Акма
Балабақша қызыма өте жақсы ұнайды, Нағима апай, Марал апай балаларды өз баласындап жақсы көріп, еркелетіп жүреді, қазір біз даярлық тобындамыз, Жауқасын Әлібекқызы мен Қалдықыз Қуанқызына үлкен рахмет, балаларға барынша үйретіп, түрлі іс-шарашар ұйымдастырып, тәліп- тәриелеп беріп, ұл-қыздарымыздың ақылды болып өсуіне барынша үлкес қосып жатыр.
Altinai Aripkul
Хочу выразить огромную благодарность воспитателям нашего детского сада за их труд и заботу о наших детях. Они делают огромное количество работы, чтобы наши дети чувствовали себя комфортно и получали все необходимые знания и навыки для своего дальнейшего развития. Особенно хочется отметить воспитателей группы «Карлыгаш» Калдыкыз апай и Жауказын апай, которые проявляют большую заботу и внимание к моему ребенку. Они всегда готовы помочь, поддержать и объяснить, если что-то непонятно. Благодаря их работе, мой ребенок стал более самостоятельным, уверенным и общительным.
Каро Каро
Ең бірінші рет келгенде құшақтап қарсы алғаны әлі есіме қуанышпен есіме аламын! Рахмет Маржан, Марал апайларымызға 🌻🌻🌻
НБ
Назерке Баяхметова
Очень хороший Садик дочка очень счастлива воспитательница Айгуль очень добрая хорошо относится к детям
DM
Dinara Mukhambetaliyeva
Ходим в группу Бобек в детском саду и очень довольны , нашим воспитателям Раушан Апай и Айгуль Апай выражаем огромную благодарность за ответственное, внимательное , доброе отношение. Побольше таких замечательных воспитателей.
Dastan Baiyakhmetov
Выражаю благодарность воспитателю Айгуль. Сыночек ходит ясли сад. Он очень любить Айгуль Апай. Спасибо всем кто работает в этом садике. Всем здоровья, счастья, благополучия. Спасибо за ваш труд. 😘😘😘😘
sa
shakhizat alpisheva
Нам очень нравиться наш садик,очень хорошие внимательные,воспитатели ,двое детей с удовольствием ходят!
Adelya Adel
Хороший садик , ходим год уже в ясли группу,все чисто,кормят хорошо,Айгуль апай отличный воспитатель,спасибо огромное апайке
AT
Aitolkyn Tenilbaeva
Осы 12 бала-бақшаға “Бөбек” тобына кызым барады. Бізге өте қатТы ұнайды, тәрбиесі, білімі барлығы жоғарғы деңгейде. Әр қашанда тап-таза. Айгүл және Раушан апайға рахмет әрбір балаға жақсы қарайды. Алғысым шексіз.
Канат Батырханов
Осы бала бақшаға ұлым барады. Тәрбиешілері жақсы, қолдарынан келгенше қарап жандары қалмай жатады жүгіріп. 👍🏻
AM
Aigul Mekebayeva
Рекомендую, отличный сад, классные воспитатели и методисты, дочка уже знает все буквы
Marzhan Seltai
Өте жақсы, мейірімді тәрбиешілер жұмыс жасайды.
Айгерим Нурмагамбетова
Мой сынок ходит сюда, нам нравится, видно, что воспитателя со стажем и знают свою работу! Мы ходим в младшую группу видим улучшение в развитии! Спасибо воспитателям!