Pinta

Ресторан
10 уютных ресторанов по городу. Живая музыка и спецпредложения!
Гусь Розовый2 отзыва
24 марта 2026, официальный ответ
Добрый день! Благодарим Вас за отзыв, он очень важен для нас! Будем ждать Вас в гости вновь!
Madiko’s 🫧11 отзывов
23 марта 2026, официальный ответ
Алмерей Тайжанов22 отзыва
23 марта 2026, официальный ответ
DM
Dinara Madalimova4 отзыва
22 марта 2026, официальный ответ
Dinara, пікіріңізге, бағалап кеткеніңізге үлкен рахмет!
Гизат Абилов6 отзывов
МИ
Малика ИЛАХУНОВА5 отзывов
❤️ .2 отзыва
4 марта 2026, официальный ответ
❤️, сәлеметсізбе, осындай жағымды пікіріңіз үшін көп рахмет🙏👌
A1kyn Bakytovv1 отзыв
A1kyn, бізді таңдағаныңыз үшін көп рахмет ❤
BA
Bagdaulet Aidar2 отзыва
Tolganai 💅🏻2 отзыва
Eldar Nursipat1 отзыв
4 марта 2026, официальный ответ
Eldar, пікіріңізге, бағалап кеткеніңізге үлкен рахмет!
А Е4 отзыва
Сәлеметсізбе А! Осындай әдемі пікіріңіз үшін рахмет 💛 Сәттілік сізге 🌸
Ислам Н26 отзывов
4 марта 2026, официальный ответ
Уақытыңызды бөліп, бағалап кеткеніңізге рахмет😉