Romance Palace
Банкетный зал
ДГ
Джамал Гезгу
Біз тойымызды осы банкет залында өткіздік, және бәрі керемет өтті! Ас мәзірі өте дәмді болды қонақтарымыздың бәрі риза болды. Қызметкерлер өте мейірімді және кәсіби, барлық сұрақтарымызға жауап берді. Залдың безендірілуі де бізге ұнады. Келесі тойымызды да осында өткізуге дайынбыз!
Syrymmm Altynbek
N1 банкетный зал!
РУ
Рахила Усенова
Просто шикарное место для той! 💖 Еда была вкусной и разнообразной, а персонал очень дружелюбным. Все прошло на отлично, будем рекомендовать друзьям!
Карим Узак
той өткіздік 150 адамға, тағам дәмді болды, ет пісірілген жұмсақ, салаттар жаңа. қызметшілер жылдам жүгірді, қонақтар қуанды барлығы
ЗА
Замгуль Абенова
Мен үйлену тойының жақсы өтеді деп күтпедім; барлығы жоғары деңгейде ұйымдастырылды.
Алиана Вичкуткина
Тойға қонақ болып бардық, зал кең әрі әдемі. Ас мәзірі ұнады, қызметкерлер сыпайы, көңіл-күй керемет болды.
9 февраля 2026, официальный ответ
Пікір қалдырғаныңызға рахмет❤️
ШК
Шадияр Калиакбаров
Той был идеальным.. от угощений до музыки. Обслуживание безупречное, персонал помогал на каждом этапе организации праздника. 😊
9 февраля 2026, официальный ответ
спасибо за отзыв. Рады что Вам понравилось у нас🥰
Алия Аметова
Здравствуйте. Как с вами связаться? Куртку оставили сегодня после банкета 07/02. Темно-фиолетовая
БА
Бактыгуль Амутова
Ұйымдастыру жоғары деңгейде болды, тағам жаңа және дәмді болды. Ең бастысы, стильді интерьері бар кең зал. Той өте сәтті өтті.
7 февраля 2026, официальный ответ
Үлкен рахмет! Әрқашан жоғары деңгейде қызмет көрсетуге дайынбыз😍
ФБ
Фариза Байгазова
Бұл банкет зал той өткізуге өте қолайлы екен. Тамақтары дәмді, бәрі уақытында берілді. Қызметкерлері сыпайы, залда тәртіп пен жайлылық сақталды.
7 февраля 2026, официальный ответ
Пікіріңізге рахмет😍 Сеніміңіз біз үшін өте маңызды
Байтақ Каримов
Спасибо банкетному залу Romance Palace. Свадьба мечты состоялась!✨ Мы благодарны всему коллективу зала. Вы сделали наш день по-настоящему сказочным. Всё было совершенно - от кухни до обслуживания!
7 февраля 2026, официальный ответ
Благодарим за отзыв! Для нас важно, чтобы каждый праздник проходил на высоком уровне🤩
Айбек Отаров
Недавно провадилась узату было всё на высшем уровне
7 февраля 2026, официальный ответ
Спасибо за ваш отзыв! Нам очень приятно
Динара Айдарова
Нашу свадьбу отметили еда вкусная свежая, стейки сочные, гости нахваливали. Обслуживание чёткое, официанты молодцы 😌
7 февраля 2026, официальный ответ
Спасибо за тёплые слова! Будем рады видеть вас снова😍
БН
Бактыгуль Нурмолдаева
Гости хвалили блюда, многие спрашивали контакты зала. Остались только приятные впечатления от нашего торжества.
7 февраля 2026, официальный ответ
Спасибо большое 😍 Такие отзывы вдохновляют!
Айнаш Кудекова
Отличный банкетный зал для свадьбы, красивый интерьер и приятная атмосфера. Официанты работали быстро и аккуратно, столы всегда были полные.
7 февраля 2026, официальный ответ
Спасибо за комментарий! Нам очень приятно ваше внимание🤗
Асема Аржабекова
Бұл жерде өткен той есте қаларлық болды. Залы кең, әдемі, атмосферасы керемет. Ас мәзірі дәмді, қызметкерлері сыпайы, бәрін уақытында жасап отырды.
7 февраля 2026, официальный ответ
Пікіріңізге рахмет 😍 Осындай әдемі пікірлер бізге шабыт береді!
ББ
Багила Бозжигитова
Үйлену тойына тамаша орын. Барлығы жақсы ұйымдастырылған, зал кең, тағам дәмді болды.
7 февраля 2026, официальный ответ
Үлкен рақмет жылы пікіріңізге, сізге ұнағанына қуаныштымыз🤗
Шахноза Баратова
Музыка мен жарықтандыру үйлесімді, той атмосферасын толықтырды.
Пікіріңізге рахмет😍
Роман Алибеков
Праздновали свою свадьбу кухня восхитительная торты, фрукты, горячее всё свежее. Сервис безупречный, зал волшебный!
7 февраля 2026, официальный ответ
Спасибо! Для нас важно, чтобы каждое торжество проходило безупречно!
Аркат Кенесов
Отличный банкетный зал, еда вкусная, всё понравилось Спасибо!
спасибо за отзыв🤗
ЕД
Елбас Джамбулов
Біздің тойымызда тамақ өте дәмді болды! Қызмет көрсетушілер өте мейірімді еді. Барлық қонақтарымыз көп рахмет айтты!
7 февраля 2026, официальный ответ
Жақсы пікіріңізге алғыс білдіреміз! Тағы да қуана қарсы алуға дайынбыз😍
Мурат Кабиденов
Наша той прошла идеально, еда вкусная, обслуживание быстрое! 👰🤵
спасибо за отзыв😍
ЖИ
Жадыра Исамбекова
Барлығына зал ұнады; ол кең және қызмет жақсы болды. Той керемет өтті.
Пікіріңізге рахмет😍
ГБ
Геля Балтина
Тойға қонақ болып бардық, зал кең әрі жарық екен. Тағамдар ыстық, дәмі жақсы, әсіресе ет тағамдары ұнады. Қызметкерлер сыпайы, бәрін ретімен жасап отырды.
Рақмет! Сізді Romance Palace-та қуана қарсы аламыз🤗
Айнур Киргизбаева
Той керемет өтті. Зал жақсы болды.
сізге барлығы ұнағанына қуаныштымыз😍
ЖП
Жизнь Прекрасна
Красиво, уютно, вкусно
спасибо за отзыв😍
Дилдар Калыкова
Выбирали Romance Palace для свадебного банкета и не пожалели. Персонал помог с организацией, официанты работали быстро. Кухня была на высоте.
7 февраля 2026, официальный ответ
Спасибо большое! Такие отзывы мотивируют становиться ещё лучше😍
ӘН
Әсемкүл Нусипбаева
Тойға қонақ болып бардық, қызмет көрсетуі ұнады. Ас уақытында келді, бәрі ыстық әрі дәмді болды.
Пікір қалдырғаныңызға рахмет😍
Миза Ажикенова
Отмечали свадьбу, зал красивый, атмосфера праздничная, еда вкусная, персонал внимательный. Организация была на высоте.
Спасибо за отзыв😍
Айман Кудайбергенова
Romance Palace-та өткен той көңілімізден шықты. Ас мәзірі дәмді, ыстық тағамдар уақытында берілді. Қызметкерлері сыпайы, қонақтарға жақсы көңіл бөлді.
Рақмет! Әрдайым жоғары деңгейде қызмет етеміз😍
ӘА
Әли Алаганбаев
Выбрали место для празднования дня рождения по совету знакомого. нам всем очень понравилось, атмосферно, хорошее обслуживание и персонал, день рождение очень классный был. Рекомендую!
Спасибо большое! Такие отзывы мотивируют становиться ещё лучше 🤍
Дильраба Мединова
Зал кең, әдемі, тойға өте ыңғайлы. Ас мәзірі жақсы ойластырылған, бәрі дәмді болды. Қызмет көрсету жағынан да ешқандай шағым жоқ.
Рақмет! Әрдайым жоғары деңгейде қызмет етеміз😍
РН
Раушан Нурсейтова
Все гости остались довольны, блюда свежие и вкусные, персонал справился на отлично.
7 февраля 2026, официальный ответ
Спасибо 🙌 Работаем для вас!
ER
Er R.
в банкетном зале Romance Palace был на свадьбе и все очень понравилось зал большой красивый хорошо украшен для той музыка нормальная атмосфера праздничная еда была вкусная особенно горячие блюда и салаты обслуживание хорошее официанты вежливые все приносили вовремя гостям было удобно и весело думаю для свадьбы это хорошее место
7 февраля 2026, официальный ответ
Благодарим за отзыв! С удовольствием организуем для вас еще праздник на высшем уровне👌🏻
АО
Акмарал Омиржановна
Тамақтары ӨТЕ дәмді, трассаның бойында, өте қолайды. Бір ғана минусы- билейтін жері тар екен. 300 адам бір уакытта билей алмайды, кішкене ғана ыңғайсыздық тудырады екен. Мықты ресторан екен 10/9
Жылы пікіріңіз үшін үлкен рақмет! Тағы да қонағымыз болыңыз 🤗
ZZ
Zhalgas Zhaksybek
Вы лучшие
9 января 2026, официальный ответ
очень рады что Вам понравилось у нас🥰
RD
Raymbek Dalabay
Өте күштті ресторан тамақтары өте дәмді обслуживания да өтте күшті👍🏻👍🏻👍🏻
9 января 2026, официальный ответ
Сенім білдіріп, жақсы пікір қалдырғаныңызға рақмет!
Zhahanger Bakytzhanuly
спасибо за отзыв
Bolat Шайзадаұлы Akhmet
Далеко
9 января 2026, официальный ответ
Благодарим за отзыв! Да, мы находимся в спокойном районе, что для многих гостей является плюсом.
Улбосын .
Романс палас мейрамханасы өте керемет мейрамхана оффициантары да өте сыпайы біздің столға обслужвание жасаған Али деген балағада көп көп рахмет акустика тамақтары бәрі керемет😍😘❤️
9 января 2026, официальный ответ
пікіріңіз үшін алғысымыз шексіз! Сізді қайта көруге қуаныштымыз🥰
ГЖ
Гулим Жанабакыт
Ресторан акимшилигине Рахмет! Тамактары дамди!Бари таза, той атмосферасы , акустикасы унады!!Ети мол ,казысы дамди , жумсак болды! Таттилери Керемет!( бари табиги курамда болды)Саттилик!Талгар , Кулжа трассасындагы акшасын толык актаган жалгыз ресторан😌! Болашакта той жасасак , миндетти турде келемиз!
9 января 2026, официальный ответ
Уақытыңызды бөліп, пікір қалдырғаныңызға рақмет! Келесі мерекелеріңізде де күтеміз 😍
ГШ
Гаухар Шынгожанова
Вкусно и очень красиво
спасибо за отзыв🥰
ЗА
Загипа Анес
Вчера на Кыз Узату нас обслуживала официантка Жансая, которая работала за 5-м столом. Всё было очень аккуратно и внимательно.
9 января 2026, официальный ответ
рады что Вам понравился наш сервис🤗 спасибо за отзыв!
AQ
Aslm Q
Вчера на Кыз Узату официантка Жансая обслуживала наш 5-й стол — всё было на уровне.😍
Спасибо за отзыв🥰
a
aiumvrtv
На вчерашнем Кыз Узату обслуживание за 5-м столом вела Жансая — вежливая и аккуратная официантка. Мы остались довольны её работой. Все было аккуратно и очень внимательно.
9 января 2026, официальный ответ
Добрый вечер. Спасибо большое 😌 Нам очень приятно!
Райхан Мукашева
Кеше қыз ұзату да болғанбыз. Кухнясы дәмді, обслуживаниесі тамаша. 5ші столдың даяшы қызы өз ісің жақсы атқарды.
Пікіріңізге рахмет!🤗
Гулзи
Бугин қыз узату кешинде болдық,оте тамаша отти,официанттар оте кишипеил оз жумыстарын жақсы атқарып шықты,асиресе 5-ши столдың даяшы қызы Жансаяның,қонақтарға жасаған қызмети ұнады,кооп рахмет,жумыстарыңыздың жемисин кориңиздер,риза болған қонақтарыңыз коп болсын
9 января 2026, официальный ответ
Пікір қалдырғаныңызға рахмет!🤗 Сізге қызмет көрсету сапасы ұнағанына қуаныштымыз!