Дом-музей Ахмета Байтұрсынұлы
Bt
Baldana tanatova
музейгеде барыңдар
Сулейман Кулиев
Ахмет Байтұрсынұлының үй-музейі — рухани байлыққа толы ерекше орын. Ортасы жылы, мәліметі көп, экспонаттары өте қызық. Қазақ тілінің тарихы мен Алаш қозғалысы туралы нақты, түсінікті ақпарат берілді. Міндетті түрде баруға тұрарлық!
Бинураа ͜
Жақсы әсерр алдым😍
KA
Kasyet Abdukadyrova
Сотрудники отлично знают свое дело.
Диас /
Өте керемет жер келуге кеңес берем😍
АҚ
Айша Қобландықызы
Керемет мұражай. Ахмет атамызға қатысты көптеген құжаттарды көріп, тың деректер алдым. Мұражай қызыметкерлеріне көп-көп рахмет.
Nazerkeyla ⠀⠀
😍😍😍😍😍
Aysem Pysem
Өте қатты ұнады
MK
Marzhan K
Ахмет Байтұрсынов атамыздың мұражай үйі бүгінге дейін жақсы сақталған, бірнеше рет жөндеуден өткен, ол үшін ашылғаннан қызмет етіп жүрген мұражай басшысына алғыс. Кеше бардым. Алаштанушы Елдос Тоқтарбайдың подкастын тыңдағаннан кейін рух одан сайын оянды. Тебіренбей көру мүмкін емес. Сегіз қырлы, бір сырлы болған Ахмет атамыз. Арман күйін тыңдап әсерге бөлендім. Алғашқы әліппесі қандай. Барыңыздар. Экскурсовод қыздар жылы қарсы алды.
ZA
Zharkyn Amirbek
Ахмет атамыздың үйіне барып көрдік керемет бұрынғы қалпында әлі тұр , бөлек бір әсер алып қайттық
Амина Ссс
Өте ерекше жер
Айдана Ж
Колледж студенттерімен бірге Ахмет Байтұрсынов мұражайына бардық. Қазақтың ұлы тұлғасының өмірі мен еңбегі жайлы әсерлі саяхат болды. Гид апай бәрін өте қызықты етіп түсіндіріп берді, әр құжаттарға жеке тоқталып, түсіндіріп, ерекше ілтипат көрсетті. 🎓 Кіру билеті – 500 тг, ал гид қызметі – 2000 тг. Тарихпен тыныстағыңыз келсе, бұл жерге міндетті түрде барып көріңіз! 🇰🇿✨
Жұлдыз Есимхановна
Ұлт ұстазының мұралары жақсы сақталған екен. Балалар барып тәлім алатын жер
Guldana Arzimbet
Я посетила музей по учебной дисциплине. Было интересно и познавательно, узнала много нового👍🏻
ДТ
Даниял Тарихшы
Керемет мұражай!!!!
МШ
Мария Шаманаева
Сколько стоит билет на музей ахмета Байтурсынова и во сколько завтра можно будет приехать цена билета 1 ребёнок инвалид 2 взрослых муж и жина
Ulpaqyz 🤍 Sakeen
Мұражай қызметкерлеріне мың алғыс. Беріліп түсіндіреді. Өте сыпайы. Келіңіздер, көріңіздер! 🥹🥰
Karakat Nurlybek
Музей қызыметкерлері мейірімді сыпайы барлығын түсіндіріп берді
Еко Бейбут
Музей ұжымына рахмет, кештеу бардық,жабылатын уақыт келседе,жүрсін, бәрін көріп,оқып шықсын деді,соған риза болдық,іші таза. Осындай аталарымыздың музейлерін көркейтіп дамыту керек🤲,әліде талай деректер жинауға мүмкіндік беру керек
an
arina nnn
отличный музей, ооочень добрый охранник был 27.08.2025 на смене, все подсказал, рассказал. я забыла сумку оставить на входе, он меня оправдывал перед сотрудниками, спасибо большое ему и работникам, очень добрые люди!! музей очень интересный и познавательный, классно, что есть такие места🥰 так же приятно удивило то, что есть подробно вся история его жизни на трех языках, видео, фотографии, музыка. фигура Ахмета Байтурсынова была очень реалистичной и красивой, один самых из любимых музеев, еще радует то, что школьникам вход бесплатный!
Акерке Абдукарим
Ахмет Байтұрсынұлы мұражай-үйінің ұжымына шынайы ризашылығымызды білдіреміз. Экскурсия барысында бізді жылы қарсы алып, тарихи деректерді қызықты да терең мазмұнмен жеткізгеніңіз үшін алғыс айтамыз. Сіздердің жан-жақты әрі жүрекпен жасалған әңгімелеріңіз оқушыларға ұлт ұстазының өмір жолын, еңбегін терең түсінуге, туған тілге деген сүйіспеншілігін арттыруға зор үлес қосты. Осы рухани саяхаттың әр сәті жас ұрпақтың жадында ұзақ сақталарына сенеміз. Еңбектеріңізге табыс, ұлт тарихын ұлықтауда толағай жетістік тілейміз!
Dilyara Rustambaeva
Музей Ахмета Байтұрсынова очень познавательный и оставляет чувство гордости за великого деятеля. Рекомендую посетить всем, кто интересуется историей Казахстана.
Imanzhusip Qudiyar
Осындай тұлғалардың музейін көбейту қажет
Кымбат Акбасова
Красивое место!
int. kz
пор
Lifehacker. kz
Очень впечатлил музей,все артефакты, фотографии, собрания, и его личные вещи,увидеть все это своими глазами. Ахмет ата мой земляк,горжусь и помним!!! Жаткан жери жайлы болсын!
Ангелина Николаева
Прекрасный музей! Повезло с экскурсоводом – Манатжан очень приятный человек, большой профессионал, много знает не только про Ахмета Байтурсынова, но и про других именитых личностей и историю города. Было очень интересно, большое ему спасибо! В музее максимально приятная обстановка. Да, все описания на казахском, но для незнающих языка в музее есть электронный экран, где всю ту же информацию можно прочесть на русском/английском языках, так что проблем в получении информации на самом деле нет. Также работники музея говорят на всех языках, так что обязательно советую к посещению)
Айдана Бураханова
Ішіне кіргендегі сезім тым бөлек🥺❤️
Meirambek Perdebay
Мұражай Ахаңның ғұмырын жақсы баяндайды. Оның портреті де өте көркем шыққан және дәл орнына қойылған. Қарағанда адамға әсер етерліктей. Енді ішіне Ахаңның жазған өлеңдерін қосып қойса, кірген адам одан да қатты әсер алар еді
Айгерим Берлибек
👍🏻
Alex Korobeev
Хотел почитать историю Ахмета Байтурсына, но в музее не было представленно данных на русском языке.
Айгүл Ният
Керемет 🔥❤️
Aia ss
Музей ерекше әсер қалдырды. Әр экспонат тарихтың тереңіне жетелейді. Салқынбек Досалы ағайдың экскурсиясы өте мазмұнды өтті. Ағайдың білімі мен түсіндіруі арқасында музейді аралау шынайы рухани саяхатқа айналды. Осындай ұстазға алғысым шексіз!
. Muratuv_l1
Советую барындар 😍🔥
Балнур Сапаралы
Музей жаксы жөндеу жұмыстарынан сон әдемі болып калыпты. Тек Qr кодтар жасамайды өтірік қойып қойғанба білмейм тек біреуі ғане жасайды
Akbota Koichybay
Мықты координатор ,мықты тарих😍😍көп рахмет
Sweat Peach
Понравилось только единственный минус нельзя фоткать интересные картины..
Жәния Жұмабек
Проходит сьемка, но в то же время принимают посетителей под предлогом “подождите пока сьемка закончится”. Но когда сьемка закончилась “подождите еще 15-20 минут”. Это что такое? Если сьемка не надо принимать посетителей и заранее об этом рассказать. Мы сначала оплатили за вход, потом только сказали о сьемке и что нельзя заходить. В следущий раз предупреждайте в соц.сетях! Мы тут тратим время впустую просто ждав! Целый час.
VS
Valentina Saba
Мы только что были на экскурсии. И хочу сказать 😎🧡 Какой приятный персонал. Вежливые, доброжелательные и приятные люди. Провели экскурсию для наших гостей. Столько полезного и интересного рассказали. Спасибо вам за ваш труд и что относитесь так ответственно к своему делу 🫶🏻
Жигер Ерболат
перед музеем бродят бешеные псы
ИА
Индира Айтуреева
Сәлеметсіздерме, Қанша тұрады кіру билеті, гидтың қызметі қанша? Толық ақпарат бар ма?
SB
Shinar Bozym
Красивое место, кстати окна реконструировали, делал их Орзабаев Ерлан
Jonsnsz J
👍😍
Даурен Алдангаров
Благодарность людям, которые сумели сохранить историю по сей день. Наша задача передать эту историю нашим детям...
Ыы Ыы
Мәдени, тарихи ғимараттың сақталуы үшін рахмет
Dana Baisariyeva✨
Экскурсия ұнады)
Асхат Исабаев
Последний Дом наш Героя
ОА
Оспанбаева Алтынай
Жақсы ішін аралап көңілім түсті Ахмет ағамның оқиғасын естіп
Aisulu Kh
Не работал qr при наведении, чтобы послушать информацию
𝑼𝑴𝑰𝑻 madiarovvaa_
А. Байтұрсынұлының дүниеге келгенінен бастап, өмірден кеткеніне дейін бәрі анық көрсетілген👍🏻