Акку
Дарын Есентаев
Не знаю норм пойдет
Т
Торр
Магаз норм, но где наши парни тигры
ДD
Доха Dmxmsmmsm
Магазин норм, сатушы сал пал, алдындагы жигиттер кайдаа, жаксы жургизип ед
Aika13
Магазин орташа, алдыңғы жігіттер күшті еді
Меруерт Кенес
Продавец оченььь грубая, цены бешеные
A ✨
Нашар артық көп сөлит жекеге өтет
МН
М Н
всегда недовольные и грубые продавцы — ни ногой больше)
QQ
Q Q
Товарлардың сақталуы нашар, срогы тәуір йогурттан плесень шықты
Ельдар Токтамысов
Продавец очень шустрая , разговорчивая , общительная и все было убрано
ЭС
Эльмира Серикболовна
Магазин 24/7 жұмыс жасайды екен. Барлық заттар қол жетімді бағада. Сатушы тәте күшті екен Сұраған затымды тауып берді
NX
Nurbolat Xalilaev
Товарлаоы әрдайым жана, сапасы керемет. Багалар да жаксы кымбат емес. Сатушылар сыпайы, әрдайым кемектесуге дайын. Дукен іші таза, ретпен койылган - іздегенінді онай табуга болады. Жакын мандагы ен ынгайлы дукен деп айтар едім. Тек осы дукенге сауда жасаймын жане сіздергеде кенес беремін
RAR Oo
Магазин очень хороший все что надо есть спасибочки большое хозяйки магазина Балжан !!!
Рустам Карев
Хозяйка грубая
MT
MYCAR Taksi
Өте жақсы дұкен бағасы на сай барлығы арзан бағада , маған ұнады . Мен ол дұкен не ылғыйда , барамын ❤️❤️❤️
Дария Даулет
Ужас персонал, сатушы өте грубая
Жакон Жакон
Туда не зоходите ужыс продавец грубиянка
Айгерим
Магазин хороший, есть все что надо. Парни тоже молодцы смешные)))
БС
Бейбарыс Султан
Жақсы дүкен екен, лично маған керектің бәрі бар. Главное лёд бар екен))) братандар жақсы..
Ерома
Жаксы дукен екен. Лично маган унады бари. Сатушы жигиттерге соз жок. Баса бериндер,,,✊✊✊
Молдир Серикбаева
Хороший магазин, парни тоже молодцы. Мне лично все понравилось. Спасибо буду ещё приходить.))) удачи
AZ
Anar Zulpykharova
Жаксы магазин жигиттер красавчик жумыстарына саттилик постоянно осы жерге келемин
Айка
Хороший мини маркет, люлю))парни 🥰 с праздником.
Ки
Красотка из Техаса
Жақсы дүкен екен, керектің бәрі бар. Сатушы жігіттер әзілқой жақсы. Еще менің жерлестерім ғоой Шымқалаа.
З
Зверь
Уау хороший мини маркет, постамат и терминал есть класс. Магазин тоже норм адекватные цены. Продавцы нормальные парни.
Г
Гриша
Хороший магазин, братаны молодцы уважуха. Все что надо для меня есть. Удачи. Тот который пишеть негатив идите в ж...
ㅤ ㅤ
Самый кон чен ый магазин написано что работают до 02:00 но 1:30 нас послали закрыть нужно к чертям собчим
Yerlnvn.a Mako
2 мужик отыр, что за отношение клиентке, грубить етип, миндетсинбей пусть продают! Мы же не бесплатно покупаем! Как баба сидит и базарит! Позор!
З
Зубайра
Хороший мини маркет, все что надо есть. Прадавцы хорошие парни. Мне понравилось. Парковка удобная.
Оқ
Оралбай қожа
Жақсы дүкен екен, керектің бәрі бар. Химиясыда жақсы. Сатушы балдар жақсы жігіттер екен. Іске береке балдар.
Айша
Вроде хороший мини маркет, хорошие парни. Без личных слов. Все что нужно есть. Овощной, Постамат, Ломбард, Супер, даже 5 звёзд мало))
Ахан Бекетов
Магазин зорей, керектин бари бар. Сатушы балдарга личный ангиме айтудын кереги жок,молодцы джиги берекесин берсин.
Мухтар Аскаров
Жаксы магазин, сатушылар жаксы жигиттер гой, калгандарын оттай бермендер. Онай емес клиенттермен жумыс истеу.
ADINA
Қазір ғана келдім ,күшті мини маркет. Жігіттер жақсы ,анау айтқандай емес. Самса дәмді екен. Рахмет, тағы келемін бұйырса.))
Сафия
Жақсы мини маркет екен, керектің бәрі бар. Сатушы жігіттер жарайсыңдар, өз жұмысының маманы. Олардыды түсінуге болады)) сәттілік.
Д
Джози
Я здесь недавно, очень хороший магазин, парни классные, спасибо вам. Буду приходить
Билол Дильшатович
Всё отлично
Ataman
Вроде хороший мини маркет, есть то что надо
О
Олигарх
Мини маркет хорош
E
Era
Дерзкий магаз, Дерзкий продавец
Z
Zuha
Удобная парковка, хороший мини маркет.
AM
Anton Martinov
Мини маркет супер, все что нужно есть. Продавцы хороший. Ещё овощной есть все свежее. Приходите советую.На карте вход не правильно указано. Вход со сторо
Б
Бейбарыс
Магазин жаксы , керектің бәрі бар. Ломбард, овощной, Постамат бар. Күшті.
Б💀
БЕК 💀
Жаксы дукен, керектин бари бар. Ломбард, постамат, овощной бар.
M
Maikl
Хороший мини маркет, есть все, цены тоже норм. Продавец дерзкий мужик.
СБ
Спуйкц Баблквасерович
Грубый продавец
T6
Tema 667
Не покупайте тут ничего! Продавец может вас избить
Мадлен Бектемиров
Продавец как еврей пытается обмануть даже на 10тенге
TK
The Kadyrov
Грязное место.
TB
Tyma Byba TV
Ужасный продавец, не покупайте здесь ничего!
Мадияр
Продавец хам, пытался обмануть меня на 100тенге😂