Integral
Частный детский сад
GS
Gulnur Seilkhan
Менің сіңілім осы мектепте оқыды. Мектеп өте керемет мұғалімдері тіптен керемет жандар. Соның ішінде ерекшелеп Сарсенбаева Зарема мұғалімге алғыс айтқымыз келеді.Зарема мұғалім өте білімді, талантты балалардың білімге құршартылығын арттырады. баламыздың қазіргі таңда білімді жақсы деңгейде меңгеріп, жаңа ортаға тез бейімделуіне ең алдымен бастауышта берілген мықты білімнің әсері зор деп ойлаймыз. Еңбектеріңіз жемісті, шәкірттеріңіз білімді болсын.
ZS
Zakosh Szd
Менің балам "Integral " мектебінде Сарсенбаева Зарема Дилмурадовнада оқып білім алды деп білікті маман жақсы маман өз жұмысын атқарады. Біз осы Интеграл мектебінде білім алғанбіз . Басқа қалаға жұмысымыз ауысқандықтан амал жоқтан басқа мектепке бардық. Баламның бастапқы білімін Сарсенбаева Зарема Дилмурадовна апайымыз мықтап үйреткен соң қазіргі уақытта балам өте тамаша деңгейде білімін атқарып жүр. Осы ретте Зарема апайға өз алғысымызды айтамыз .
УМ
Улжан Махкамбаева
Күшті мектеп ұстаздары білікті мамандар менің балам осы мектепте Сарсенбаева Зарема деген мұғалімге барады өте жақсы түсіндіреді әрі өзі жан жақты маман
darkness 🌚
Классная школа, все учителя хорошие и отлично объясняют свой предмет, самая лучшая школа!!
Ruzanna Kassenova
Отличный детский сад!
Ainur Tl
Спасибо хочется сказать нашему воспитателю Гульнаре Кайдаровне за ее доброе сердце и внимательное отношение к каждому малышу. Также хочу отметить медсестру детского сада и кассира (очень приятные), Алла Альбертовна, которая проводила нам экскурсию перед зачислением произвела очень приятное впечатление! График работы до 16.45 (по договору), есть продленка 5 тыс в месяц или оплачивать отдельно за дни, когда понадобилась продленка. Если пользуетесь продленкой советую контролировать, чтобы ребенка кормили ужином. Вниманию руководства: 4 звезды в оценке за то, что по моему личному мнению в саду необходимо обновлять игрушки, игрушки есть и их много, но есть сломанные, погрызенные, затертые, что как мне кажется за 65 тыс не приемлемо. ПРИ ЭТОМ НИКАКИХ ПРЕТЕНЗИЙ К РАБОТЕ ВОСПИТАТЕЛЯ И НЯНЬ НЕТ.