Заңғар
Салон красоты
3.9
3.9
Индира Тлеубердиева
Бугін барып шаш боятым өте нашар дурыс боямай шаш кептіретін фендері дурыс істемейді дымқыл шашпен уйге жеткенше қатып қалдым ,шаш бояған қыз не профисионал ал қасындағы қатын Лязат тук істемей өзімен өзі шаршап токсикозамен сідігі бетіне шауып отыр ондайы бар уйінде отырмайма , іші өте лас төбесінен бір жәндіктер бетіңе туседі өздері құмырсқа деп қояды полный антисанитария , бурын бір неше рет шаш қас боятқам онда бір жігіт мастер и Мақпал мастер болатын әр тал шашты әдемі бояп кептіріп көңілге қарап ризағып шығарып салатын енді олар жоқққққ ,ана қатын Лязат деген бомбаша жарылайын деп халтурамен ақша тапқысы келеді өте грубая өзінше отыр әлемді жақтырмай 😏👎👎👎👎👎👎
λ
λƦ$E₦łU$
Нормально не шик не блеск
Лолита Секенова
Антисанитария! Когда свободное время у них сидят уткнувшись в телефон а можно было убраться наконец пол помыть , расчески и все наборы вообще не чистят!
ТЖ
Торгын Жапаргали
Маникюр мастер Тогжан грубо сөйлейді! Жұмысты ортасынан тоқтатам деп қорқытады! Мен оған жай ғана тырнағымның ауырып кеткенін айтқаным үшін зіркілдеп жауап берді! Және маған олай сөйлемеуін өтінгенім үшін бүкіл 1,5 сағат бойы грубо жауап берді! Кішкентай мелочь нарсе үшін жұмысты тоқтатам, материалдың ақшасын төлеңіз деп қорқытты! Просто сөзім жоқ!Клиентпен сөйлесуі өте нашар! Бір қолыма масло жағып екіншісіне жақпай қойды!
Zarikosh
Кушты салон барганыма окынбимын
Kristina
Первый раз пришла, очень понравилось! Девочки внимательные, атмосфера приятная, сделали макияж как на фото, даже лучше.🤩
Нурия 💖
Макияж прическа жасатқанмын Лаззат мастерге,сол кезде қатты ұнаған ,кеше маникюр жасаттым тағыда ұнады ,аккуратно ,внимательная екен.өте риза боп қалдым ,енді всегда келіп тұрамын🥰🫶🏻.
Салтанат
Зангар салонында макияж бен прическа жасаттым. Лаззат деген кыз бәрин ұнағандай ғып жасап берды. Макияж да, шашым да жақсы шыкты. Көңілім толды, рахмет!❤️.
Gauhar Kenzheali
Шымкенттен Алматыға тойға келдім, жазылған салоным ұнамай 2гистен жақсы салон іздедім. Осы жерге макияж и укладкага жазылдым, маган визажист Лаззат ханым өз ойымдагыдай аккуратно и естественно жасап берді. Тоны барі унады, приятная кыз. Озі ісінін, маманы, мен сиякты тиянакты жумыс унататын кісілер ойланбай Лаззат визажистке барыңыздар. Рахмееет, тағы барып жатсам кайда жазылатынымды білемін❤️.
Фариза Али
Была у визажиста Лаззат, всё понравилась, тон и коррекция прям как хотела. Спасибо🥰.
D
Dilyara
Қала бойынша маған қатты ұнаған сұлуылық салоны🤩Лаззат мастерге коп ракмет
SH
Salima Haytmetova
Самый лучший салон ,спасибо мастеру Ляззат за классную прическу😘
sabin rusbek
Макияж и локоны делала ,получилось супер мне все нравится🫶🏻
Данияр
Баруға болады👍зор алады
Ali
Мужская стрижка супер, как просил так и сделали. Спасибо!
Айдана Борамбаева
Балларымның шаштарын әдемі , өзіміз қалағандай , қол жетімді бағада алып берді. Рақмеет! Жиі келіп тұрамыз👍🏻
ZK
Zhandos Kishibayev
Ужасная парикмахерская. Вообще не умеют стричь. Мастеров как будто с улицы набрали. Не умеют даже нормально разговаривать. Везде грязная, никакой санитарии. Свинарник одним словом. Вообщем не советую.!!!!!!!!!!!!!!
МИ
Марика Исмаилова
Нормальный салон ,стригут тоже нормально ,клиентов у них хватает ,а то что грязно как написали некоторые ну это естественно в декабре с улицы вы заходите конечно будет грязно
ҚР
Қанайбек Рамазан
Шаш жақсы алады қарапайым бағасыда лайықты
Айгерім Амангелді
шаш ала алмасаныздар несине жумыс жасайсыздар айтып тусиндирип турган затты дурыс ала алмайсындар ужас😾😾😾еки шетин жукартып тобесин ал десе лысый кылып тастаганнес ужас
ГМ
Гохарбанум Машрапова
Ужасный салон берут деньгиочень дорого, мастера вообще не профессиональные
Mәке Батя
келудын кажеты жок онкей колдарынан дым келмитын адамдар истид шашты куртып казр тузеп берем деп котке тыкты
Ардак Сагыбекова
Моего сына дважды стригли, и оба раза у него испортили прическу. Так что не советую
K.
Kkkkk .
Ужасно грязно ! Душно ! Детская машинка вся грязная и сломанная !!! Записала ребёнка на стрижку ,несколько раз уточнила смогут ли принять! Согласились и приняли запись… Записалась в 14:30 ! По приходу сказали что мастеров нет свободных , ждали пол часа в душном и грязном салоне В одном месте красят (едкий запах на весь салон) в метре от этого кушают 🥴 Парикмахер (Жамолдин) минут 40 все мучал ребёнка В итоге оболванил , ребёнок уснул в слезах!!! Впервые такой ужасный салон встречаю… Столько работников и никому нет дела
Анаят Абдрахманов
Понравилось ,быстро и красиво сделали ,мне очень понравилось 🔥
Korol Severa
Стрижка мужская просто супер, советую всем этого место остался довольным ;)
МЖ
Макпал Жумабек
баллалардын шашында улкендердин стрижкасында оте жаксы жасайды ризамын осы салонга👍👍👍
Lazzat Apek
Салон оте жаксы иши оте керемет,мастерлары оте жаксы жумыс жасайды,салоннын ишинде жумыстардын барлык турлери бар,бари тиянакты аккуратно жасап береди,ойындагыданда керемет кылып жасайды,багаларыда кол жетимди,келсениздер окинбейсиздер
Арай Батырбекова
Отвратительная парикмахерская!!! Все грязное, старое!!! Больше туда не ногой, волосы испортили, сожгли, маникюр тоже отвратительно делают, как попало, срезали мне мясо, очень дорого, в городе в салонах и то дешевле и приятнее, там хоть сервис и удобства есть, а эти не понятно за что такие деньги берут, пожалела что пошла