Хан
Ресторан
КР
Карина Рустемкызы
Гулым Очень хорошая девочка. Обслужила очень хорошо спасибо большое добрая, нежная ❤️❤️❤️❤️❤️
Zhanel Mazhieva
Балжігіт официант топчик🫶🏻
Назым Омарова
Балжігіт барлык жагдайымызды жасап журди, керемет официант! коп рахмет!
EA
Ersin Alymberdy
Балжігіттің обсуждать еткені өте керемет✊✊✊
Nazgul Amangeldikyzy
Ресторан өте әдемі, тағамдары ұнады. Гаухар деген даяшыға рақмет, сыпайы, өте жақсы қызмет жасады🙏
1 2
Хан ресторан өте күшті тағамдары свежий әрі дәмді Гауһар офф өте жақсы тез жұмысын істейді лучщая обслужка
БС
Бакытжан Сылтаубаев
Хан ресторан оте жақсы заманауи бопты тамактары дамды Гаухар дегенҚЫЗ официант оте кушти ҚЫЗ екен жақсы обслушка жасадыы
Darуn .
Өміралі керемет жәмыс жасайды
ЕТ
Ернур Токтарбаев
Хан ресторанын да уйлену той откиздик. Мейрамхана өте керемет, бари унады
Айзада Туканова
Хан ресторанында керемет той откиздик 2ши рет 60жас жасап отырмыз. Тамактары оте дамди еттери сурленген салаттарынын поруциясы мол салынады дамди Администрация Маржан ханым оте керемет совет берип, той жаксы жогары денгейде отуине ат салысты. Конактарым риза енбастысы озим риза болып кайттым. Керемет конакжайлык пен дамди ас ушин рахмет сиздерге!!!
УН
Уалихан Нұрлыбек
Ерсултан Өміралы офф керемет жұмыс жасады
Zere Turalievva
Ерсултан Өмірәлі өз ісіне жауапты
Araikash🤍 Zhambulova
Өмірәлі – жауапты, еңбекқор және сенімді бала. Берілген істі уақытында, ұқыпты орындайды. Мінезі сабырлы, сөзі нақты, әрдайым көмектесуге дайын.
Ad1let 022
👎🏻👎🏻👎🏻по кухне
AZ
Almas Zhumakairov
Арай денег официант куш и кызмет етти
Абдуллам Абдуллаев
Арай деген офицант кушти қызмет етті
GK
Gulnara Kojanova
Хан ресторан өте керемет ресторан екен маған катты унады және сол жердегы быздың столды обслужка стеген Ерсултан деген оффицан бала маған катты унады обслужкасы керемет бес жұлдыз қоюға лайықты.
Алжан ШЫНЫБАЕВ
Оффитцант Гауһар өте жақсы қыз , обслужкасы өте жақсы керемет хан рестораны күшті сервисы мықты екен
Jasmine .
Делали сундет той 01.05.2025 еда вкусная,официанты и персонал вежливые. Внутри очень красиво.Все прошло отлично ☺️ не знаю почему люди пишут что еда не вкусная и т.д. Но нам всё понравилось 😻
Анара Иманкулова
Какой приятный шок от вашего ресторана. Сам шикарный зал, я по сервировке поняла, что все вкусно! Мясо отдельное спасибо- ммм😇! Фрукты, как будто штучно подбирали, салаты все съедены, бауырсаки отдельный вид искусства. За выпечкой готова к вам ездить и заказывать! Той қөп болсын! 💐💐💐💐🇰🇿
РС
Руслан Салимов
Хан рестораны көңілден шықты. Біздің столға қызмет көрсеткен Нұрай қарындасымызға алғысымыз шексіз, жоғарғы санаттағы қызмет көрсетілді. Қара суынан бал татиды ау.Кешіміз тамаша өтті. Үлкен рахмет.
ЖК
Жибек Конаева
Бүгінгі той жақсы өтті. Бізге ұнады. Нұрайға рахмет. Бізге толық обслуживания жасады.Жоғарғы деңгейде қызмет көрсетті. Рахмет!🩵 Хан сарайы рестораны.
А А
12:112025 тойға бардық Қазығүрттан столнашары ,салат ,тамақ нашар ,мясной ассортида 5ет 5қазы ужааас дым ұнамады Шымкенттің столына жетпиді
22 2
Лучший 👍🏼
Nurlybek Nalibay
Жана шш
𝒢𝓊𝓁𝒾𝓂 ℳ𝒶𝓀𝓈𝒶𝓉ℴ𝓋𝓃𝒶
Ресторан өте әдемі, іші күшті, тамактары өте дәмді. Бағасы да жақсы.Бір емес бірнеше рет той еткізгенбіз, өте күшті ресторан. Кызмет керсетуі өте жаксы, жоғарғы деңгейде , официанттары өте сыпайы , тағамдары дәмді.
Мерей Кайдарбек
12.11.2025 те үйлену тойын жасадық. Бағасы арзан, қол жетімді, администратор ақкөңіл, сыпайы, бірақ обслуживание 0 деуге болады, арасында 1-2 жігіт бар істейтін, қалғаны құр жүр. Официанттарды полный өзгерту керек!
Ок
Bekzat Zhanarbek
Техник Диасқа ризамын өз жұмысын жақсы білед красавчик👍🏼
LA
Lazat Akajanova
Ресторан иши адеми болганымен дастархан мен даяршылар кутими оте нашар дастархан мазири оте нашар дастархан оте томен денгейде сонша
СД
Сержан Дусумбаев
Кухня совсем плохой салаты не вкусные бешбармак и допанжый и другие
ED
Elmira Darushova
Еда не вкусная
AZ
Amina Zhantaeva
Красиво вкусно не дорого👍🔥🤑
Bas Prokyratyrasy Gos
Честно сказать делал там Кудалык 25.08.25, все на высшем уровне, не понимаю людей кто говорит еда не вкусная наоборот еда очень даже замечательная, админы работают быстро, все очень культурные, вообще читаю чужие комментария и понимаю это зависит от той Есы я например я вообще не переживал дал поручение админу все делал и сидел не переживал, просто если найти общий язык везде будет четко, но суть не в этом скажу что ресторан был шикарен и цены очень доступные супер, но не понравилось мне только что ждали долго воду и напитки но конечно это мелочь, но честно делаю тут не первый раз но вижу что все лучше и лучше, честно задумайтесь над моими словами стоит того этот ресторан своих денег? Да стоит!
Aruzhan Aidynkyzy
2шы рет тойга барып жатырмыз осы ресторанга кушты прям😍
ГЕ
Гульназ Ельмурат
23 август ата-анамның 50 жас/күміс тойын жасадық. Плюстарынан бастайын: +админ Қарлығаш апайға көп рахмет, айтқан затты бірден түсініп, жүгіріп жүрді +Дастархан мол болды, бәрі дәмді (тек екінші астың картошкалары дұрыс піспей, еті аз болып қалған екен, кейін білдім) + Официанттары каждый столда тұрып, бастан аяқ қызмет атқарды +Жол бойында болмағандықтан балаларды уайымдамадық Минусы:-Вальс болады деп ескертсек те, той үстінде дымға,холодный фонтанға рұқсат жоқ деп жүгіртіп қойды, Техник мырза дымды токқа қосу үшін организатордан 5000 теңге сұрапты. -Тортты “в подарок” десе қандай деп нақтылап алыңыздар. Бізге берілген торт, магазиннен алына салған 3000-4000теңгенің торты -Той ортасында 2 рет свет өшіп қалды, генератор көтермей қалды деді. Но, в целом жақсы, бағасына тұрарлық, бізге ұнады, рахмет!
ЕИ
Ербулат Идрисов
Рекомендую
RZ
Raisa Zhumageldi
Керемет✨Сүндет той жасадық, өте керемет деңгейде өтті😊 Хан ресторанынын барша ұжымына рахмет❤️
ӘБ
Әмір Батырхан
Құрметті тойшыл қауым бұл ресторанда той жасауға кеңес бермеймін. Тамақтары нашар, құдай өзі кесір салмасын. Официанттары дұрыс қызмет жасай алмайды, тойдың соңында таппай қалдық. Горячий жақсы шығар деп күттік, ол да көңілімнен шықпады. Шамасы аспазшысы дұрыс емес сияқты. Той жасамас бұрын жақсылап ойланыңыздар.
Олда …
Аппаратура істемейді. Бүкіл тойдың шырқын бұзды. Той жасарда 100 рет ойланып жасаңыздар.
ZHAKSYBEK08 ZHAKSYBEK08
Өте нашар музыкант акустика микравондары ескі нашар жаңадан ауыстыру керек Маған унамады шыны керек адмистраторлар кішкене дастарханға акустикаға мән беріңәздер
NZ
Nurgul Zhailaubaeva
Отличный
ZT
Zhannur Talgat
Өте керемет, той жасадык кушти отти. Хан ұжымына рахмет!! Оте дамди кушти
Саяра Маметова
Вкусно чисто
SB
Salibai Bolat
Плохо
Аружан Жакып
Тамақтары ұнамады. Особенно қуырдақта қатты. Официанттар дұрыс қызмет жасамайды. Қалай боса солай қағып.
ГТ
Гаухар Токтасынова
Құрметті тойшыл қауым. Хан ресторанында той жасадық. Өте керемет. Официанттары өте жақсы жұмыс атқарды, акустикасы жақсы, фото зонасы кең, зал кең әрі таза, тамақтарына сөз жоқ дәмді, жоғары деңгейдегі ресторан рахмет хан ұжымына.
Мадина Алдыкенова
Очень удобная локация. Не у дороги и не нужно переживать за детей. Очень вкусно и персонал вежливый. Порции хорошие. Зал большой и светлый. Есть два зала малый и большой. Мы были и там и там. По мне очень вкусные цены. Спасибо большое всем! Удачи вам и по больше клиентов.
ЛС
Лида Сагимбаева
Ресторан керемет, әкеміздің 70 жас тойын жасадық, администрация керемет, бәрін уақтылы шығарып, тамақтары дәмді, салаттары да, қонақтарымыз дән риза болды. Жарайсыздар, мың алғыс!