Лицей №173
КГУ Лицей №173
В здании
Tinker ???
Совсем не понравилось
Работают старые бабушки с воспитанием и стереотипами из сссра,легко же им забить на проблемы связанные с буллингом и попыткой пристыдить невиновного,стали высмеивать при все классе с предъявлением что я оскорбил младше классника без доказательств хотя можно было вызвать и лично поговорить, учителя кричат с надрывом с оправданием что класс шумный но кричат даже если тихо,я не был шумным ребенком и я не оправдываю тех кто кричит на уроках,не учусь в этой школе уже почти 2 год можете не искать из какого я класса
Someone Other
Дима агай самый лучший!!! (с) 5 классы
ademim 💘
Понравилось
Друзья здесь учатся была много раз,классная школаа
Светлана Конуркульжинова
В восторге
Самая лучшая школа в Ауэзовском раионе ❤️🔥 Уважаемая Ляйля Мухамеджановна! Хочу выразить Вам искреннюю благодарность за высокий уровень организации учебного процесса и заботу о детях. В школе создана благоприятная, безопасная и доброжелательная атмосфера, в которой дети с удовольствием учатся и развиваются. Особо хочется отметить профессионализм педагогического коллектива, их внимание к каждому ученику и стремление дать качественные знания. Благодаря Вашему руководству школа достигает хороших результатов, а дети показывают успехи в учебе и внеурочной деятельности. Спасибо Вам за Ваш труд, ответственность и преданность своему делу! Желаю крепкого здоровья, дальнейших успехов и процветания школе. С уважением, семья Конуркульжиновых 🤍
ДН
Дидар Нұрбек
Мен осы мектепте оқимын
~Ару~ Айдын
Норм школа
Ңүәғ Ұёһ
Не понравилось
Мой первый 2 звезды потому что плохо очень что аш не сдержался Вот короче: Качество обучения низкая в связи с некомпетентностью многих учителей старшего, и не только, звания, возраста. Не соблюдаются такие профессиональные качества как терпеливость, справедливость, толерантность, благоразумие, и прочие стандарты поведения на месте работы. Пренебрегают правами обучающихся и не соблюдают субординацию как преподаватели, не зная меры к своим действиям, выходя за границы разумного. Пример: Напугали миня, ругали Вывод: Для родителей и будущих учеников не рекомендуется; рассматривать в последнюю очередь. Это худший вариант, и, по сути, его лучше вовсе не рассматривать.
Aru_zhan🤍 Амангелды
В восторге
Өте кушти мектеп мен 1 ші сыныптан бері оқимын казир 7 сыныпта оқимын апайлары кушти мектептің іші барлық жері әдемі кітапханасы бари куштиии мен көптеген достар тауып алдым маған бари унайды😽🫶🏻🫰🏻🤍😍✌🏻😘🥰❤️😻💔💓🩷💗❤️🩹😝
🫐
Совсем не понравилось
three vice principals three idiots.one is the main one in the trio,will do anything to suck up to the principal,i wont mention the name zhamal. and two chubby ones what they do at school,what work they actually perform,is unclear.they just create the appearance of being busy,think they have authority,walk around like they do, but they don’t.
botashh
лучшая школа
Алия Толегенова
Есть прописка в эту школу 87022329492
___madina___ ___djafarova____
В восторге
Выиграли там с командой по футболу 🥇
Алтуш
В восторге
Это моя школа я её обожаю
Адилет Сагындык
Адеми
Альбени .
Было средне
Нормально, соревы там были, но там оч сильно воняет и раздевалка чуть ли не настежь все
Dayana Galymzhankyzy
Fun Call
Wkkwlallwkw
Aякош Ermukan
В восторге
Учусь хорошо ,очень хорошее место для обучения!🌸😍
Манар Шалқар
Бастауышты оқығанмын
mm
marzhan m
В восторге
Ловв школа просто кайф акгуль апайка и арайлым апай зада апай просто самые топовые🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍советую,акгуль апайка просто кайф относиться к ученикам особенно девочкам ау жаным дидыы,173 лучше чем 202 школа🤘🏻😝
- ✨🎀
✌🏻
Камила 🤍
Я учусь в этой школе
karakatuss .
Понравилось
😢
Muhamed Abizhay
Өте күшті
A
Ayzere
Совсем не понравилось
Жаман. Туалет терезесі күнде ашық. Апайлар жаман, тамағы жаман. Бармаңыз!
Miss_Gulzhikhans Sarsenbaeva_02.
Легендарная школа
D
Dastan
В восторге
Школа просто Легенда , тут учился 8 лет имба полное . Учителя очень позитивные можно шутить и разговаривать, а одноклассники очень добрые и позитивные очень смешно шутит . После ухода так желел . Так что учитесь здесь и наслаждайтесь безработный жизний
Айару
В восторге
Я сама учусь в этой школе и мне очень нравится там учетиля очень хорошие и внутри школе очень тепло,красиво И сталовая очень классная ещё еды очень вкусные
НЕ
Нурболат Елтай
Взятка и коррупция!
Yedil Zharas
В восторге
Осы мектепте 1 сыныптан бері окыймын өте әдемі балдары өте жаксы ұйымшыл апайлар өте керемет мектептің іші таза әдемі балдарға жағдай өте катты керемет жасалған кітапхана щте әдемі
Yenlik Serik
Совсем не понравилось
Vice-principal Zhamal makes students in the morning shift braid their hair and wipe off their makeup, but she doesn’t say anything to the second shift. So where is the fairness? Makeup is a form of self-expression — we are not robots, and we don’t have to all look the same. If a student doesn’t braid their hair, she calls them “devils.” Why did Nazym become a vice-principal? Isn’t she a geography teacher? She can’t even teach her own subject properly. The history teacher, Daulen, cannot teach at all: during lessons, students sit on their phones. But when parents attend the class, they suddenly teach as if nothing is wrong.
D
Dimash
Очень плохо
Sapphire Gaze
Совсем не понравилось
Біріншіден мектеп директоры Ләйлә Мұхаметжанова мектепке Взяткамен кіргізеді оны барлығы біледі , екіншіден мамырдағы қаншама бала пропискамен кіре алмайды бұл мектепке , осы жылы қыздарға шкафчик берді , ұл балларға берген жоқ Сұрақ неге балларды бөлектейді ? Көркем еңбек сабағын 8 сабаққа қойып қойған Сабақты қайрат ағац өткізеді сабақта ештеңке стемесек неушін бұл сабаққа келеміз , сабақтан кетп қалсақ бәле шығарады а хотя өзінікі дұрыс емес , одан кейін Шолпан Матбуса деген музыкадан беретн мұғалім неге аренда төлеми домбырадан қосымша өткізеді - НЕЛЕГАЛЬНО хотя оған не диміз директорымыз ВЗЯТКА алып отырса , Асханада санитария ноль , тамақтарында шаш , некачественная еда . Туалеттерінде бумага жоқ унитаздары кір сидушка жоқ- ұлдар туалетінде . Керек емес пәндерді азайту керек мысалға көркем еңбек , сынып сағаты деген сияқты . Одан кейін сабақтарды дұрыс қорытпайды 3 баласын 4 қылады 4 тің баласы 4 боп қала береді неге? Әділсіздік жоқ сонда бала тоқсан бойы оқиды бірақ 4 ке шығады ал қалғаны оқымай 4 ке шығады сонда қалай стиміз ? Неге кәрі мұғалімдерді пенсияға жбермиміз ? Балтаева Ақгүль бұрын алгебра геометрия математикадан беретін ылғи бағаны түсіріп қоятын айтайын ба неге , ол өтірік тқмен баға қойып менің қосымшама кел көтерем дид сөйтіп өтірік баға қояды ақшаны жымқырып ал қосымшасына бармасаң 3 қыла беред оған бәрібір . Медпунктта дәрі жоқ , медсестра оқу бітірген ба воопще ?! Содан кейін оқушыларға тоқсан соңында парта жуғызу деген не сұмдық ?! Мұғалімдер сменка әкел дейді а у самих етік !
Набиев Арман
Понравилось
Мектеп жақсы бірақ кулерде су болу керек қой ,а так мектеп күшті
ia
inzz ai
Не понравилось
Не дали еду в асхане.Ушли в кафе ,выгнали
Sal
Было средне
В туалетах блюют,уборщицы видят но не убирают ???
Дж
Давайте жить Дружно!
Совсем не понравилось
Мектептен оте конилимиз калып отыр! Осы мугалим Ким екенин билмеймин! Бирак оте бестактная екен! Ата аналарды Адамсын ба истин ба деп турган жок! Козимизше айтпаганды айтып! « осы ата аналарга Жаксылык жакпайды, адам сиякты әліппеге шақырып едік, сөз ұқпайтындар неме, тәртіпсіз ата аналар, бұдан кейін мүлден мектеп табалдырығын аттатпаймыз ата аналардың, кіргізбеу керек бұларды, бекер шақырдық, бұдан кейін ешқандай іс шараға шақырмау керее, ата пналар жабырап дым көрмеген сияқты” деп ата аналрды жекіп, сөйлеп сонша сөз айтып тастады! Балаларымыздың титтей бір сағаттық қупнышын көре алмасақ не керек бұның бәрі??? Басқа мектптің барлығы адам сичқты шақыртып, адам сияқты кіргізеді. Сонша мақтаған мектептің Бұндай жетекшілері бары өкінішті. Қанша мектепте болдым. Бірақ осындай лауызымда отырған адам өзін ата аналардың қасында сонша тексіз ұстауы өте өкінішті!!!!
Сардар Туражан
Очень плохо
maaliy m
В восторге
Жаным менің мектебім,барлық қызықты оқиға осы мектепте болды,апайлары жақсы қатты ұрыспайды,ремонты зоррр,стадионы кайф прям и қыздырға шкафчик қойғандарын ең дұрыс шешім болды,жалпы мектеп күшті🤍
Alikhan Kazbek🔥
202 лучше 173