Han Saraiy Meiramhanasy
A
Asia
Еда вкуснааяяяя всем советую
4 июля 2025, официальный ответ
Asia, здравствуйте. Благодарим за ваш отзыв и оценку, мы работаем для вас 😉
Laura Ashenova
Спасибо большое администратору Айсулу, помогла во всем. Алексей тамада тоже прекрасно провел наш корпоратив❤️
4 июля 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Laura! Спасибо вам большое за добрые слова о нашей работе 🙏 Приходите ещё ❤
SA
Saule Alybaeva
Природа панорама конечно класс, но кухня….ожидает лучшего, не вкусного и при виде слюни не текут
ДА
Динара Анарьекова
Тағамдары дәмді
А🌝
Амина 🌝
Заведение оставило крайне негативное впечатление. Администратор Айсулу вела себя грубо. На простые вопросы и уточнения мы получали резкие и грубые ответы. В ходе общения она неоднократно повышала голос и махала руками перед нашими гостями Надеюсь, что руководство примет меры.
Ляззат Шулгауова
Күшті керемет.
Здравствуйте. Огромное спасибо за доверие 😌 Будем рады вам всегда 💛
ЕЖ
Ерген Жумадильда
Атмосферно
18 марта 2025, официальный ответ
Добрый вечер, спасибо большое за отзыв.
Бауыржан Галымжанов…
Кушты
Добрый вечер, Бауыржан. Спасибо большое за отзыв и оценку. Были рады помочь 💛
AN
A N
Нужно поработать над интерьером и туалетами. Задумка классная, но не высшем уровне. Требуются вложения, а внутри красиво вид и шанырак
EM
Ereke Majkl
Хан сарай юртасында болдык.Бул жерде депозитке берген акшаны кайтармайды, соган абай болыныздар! Сылтаулары коп...темекы тартуга болмайды, штраф 10 000 тг.Юртанын сыртында, не ышынде темекы тартуга болмайды деген ешкандай ескертпе жок, Ондай жагдайда клиент кыргенде администратор ескерту керек еды. Акша алудын жолы. Сондыктанда Адам аз келетын сиякты...
Андрей Пестиков
Еда просто отвратительная 🤮
Айгул Асылбекова
Керемет мейрамхана , ас мәзірі,таза
4 июля 2025, официальный ответ
Айгул, здравствуйте! Благодарим за такой приятный отзыв 🔥 Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов.
Мухит Патыхов
15.09.2024жылы Хан сарайы ресторанында баламыздың сундетке отырғанымен жане мектеп табалдырығын аттаганына коршилеримиздин басын қостық.Барлыгы өте керемет,жоғары деңгейде.Бізге қызмет көрсеткен ресторан ұжымына, Администратор Айсұлу ханымға алгыс айтамыз.Ас мәзірі,тағамдары дәмді,мол болды.Басқа ресторандарда сорпа бергенін көрмедік,сорпасы мен қолмен жайған наны өте дәмді болды,Аспаздардың қолдары дерт көрмесін.Қонақтарымыз риза Сіздерге зор денсаулық,мол табыс тілейміз
ТХ
Талгат Худайбергенов
Очень хорошая место, уютно и чисто👍, персонал вежливая. Советую всем 👌
4 июля 2025, официальный ответ
Талгат, здравствуйте! Большое спасибо за отзыв и оценку, ждём вас в гости снова.
Айсулу Ками
ресторан шикарный! В виде юрт. Кухня отличная.
Не давно провели в этом ресторане кудалык.Было все вкусно.Цена доступная.Ресторан шикарный.Спасибо Вам за все! Процветание Вкм!
AB
Asemgul Baykenova
Барлығы керемет, дәмлі, алдында 50 адамға ауызашар бердік, молынан өте дәмді болды, бағасы да қол жетімді✌🏻Администратор Айсулу ханымға үлкен рахмет, барлығын біз ойлағандағыдай ұйымдастырып берді🫶🏻
18 июня 2023, официальный ответ
Рахмет сізге Асемгуль ханым! Сіздерге ұнағанына қуаныштымын.Әркезде сіздерді риза қылуға дайынбыз.
AN
Aysulu Niwanova
28 мая праздновали в этом ресторане кудалык.Все прошло на высшем уровне.Кухня очень понравилось.Бешбармак ,сырне обалденный.Салаты вкусные.Горячие круглые баурсаки...Ресторан в виде юрт,очень шикарный.Обслуживание грамотное.Спасибо администрации и всему обслуживающему персоналу.Отдельное благодарность Айсулу.Самые вкусные здесь - цены.Очень приемлемые.Геолокация отличная.Вид на горы вообще захватывает дыхание.Спасибо вам большое.Процветание вам!
18 июня 2023, официальный ответ
Спасибо ,Вам большое. Очень рада ,что вам все понравилось.Ждем Вас еще и еще!
Арман Ками
Отличная кухня.Вкусная еда.Недавно провели здесь сырга салу.Всем всё очень понравилось.Кудалар были в восторге .Стол был богатый и сытный.Салаты,холодное все было вкусно.Обслужиаание отличное.Отдельное спасибо Айсулу ханым! Всем рекомендую.
26 марта 2023, официальный ответ
Вы наши постоянные клиенты,спасибо Вам большое !
Батыржан Муратулы
Недавно тут провели мини-той на 100 чел. (Тусаукесер 1жас). Короче, все понравилось: место, панорама, обслуживание. Все вкусно! А самая вкусная - это цена! Администратор Айсулу всегда и везде нам помогала. Ее советы нам хорошо пригодились. Были маленькие недочеты, я их оставил ей в устной форме. Если хотите провести тои в национальном стиле, то этот ресторан точно вам подойдет!
26 марта 2023, официальный ответ
Спасибо,за то,что Вам все понравилось!
JB
John Baker
Шикарный ресторан!
16 марта 2023, официальный ответ
Спасибо!
Улжан Баймухаева
Алма арасанда багасы колайлы тамактары дамды осы Хан сарайы деген ресторан адемы корыныс барлыгы тамаша барып корсеныздер болады
Жасик Нурлан
Апакемнын 50жасын откыздык жакында ресторан катты унады керемет корыныс тамактары дамды конактарга кызмет керемет корсетеды Администратор Айсулу деген кысыге улкен рахметымды айтамын осындай керемет жерде тойымды откызгеныме
20 июля 2022, официальный ответ
Рахмет сіздерге! Әр уакытта сіздерге улкен дәрежеде қызмет етуге әзірміз.
Осы ресторанга 2 рет тойга келдим бари унады!Кухнясы жаксы екен,Казаки накышта,осы рестораннан гана сорпа ишип корген шыгармын😍👍
20 июля 2022, официальный ответ
Рахмет сізге! Алла разы болсын!
IZ
Inkar Ziyat
Айсұлу ханымға үлкен рахметімді айтқым келеді. 11 шілде тұсау кесер өткіздік. Дастархан деген керемет, тағамдары дәмді 😍. Жылқының етімен бешбармақ, сорпасымен алып келді. Артынан молынан етіп манты шығарды 😋. Салаттары дәмді. Бір сөзбен айтқанда, келген қонақтың алдына қойылған тағамнан еш қысылмайсыз. Кішкентай балаларға бөлек стол жасап, оның бетінде компот пен шырындар, үлкен пиццалар қойылды. Келгенде күтіп отыратын VIP бөлмесі бар. Оның өзі бір бөлек әңгіме. Тойхананың іші ғана емес, осы бөлмесі де киіз үй стилінде жасалған, түрлі бау-шулармен этно стильде әшекейленген. Даяшылардың бәрі сақадай сай, қонақтарды күткендері жоғары дәрежеде. Аяғында, артылған бар тағамдарды, сусындарды даяшылары пакеттерге салып, жайғастырып, қолымызға ұстатты 👍🏻. Айсұлу ханым, тойдың басынан бастап аяғына дейін бәрін қадағалап, қонақтарымыздың көңілін таба білді 🙏🏻. Керемет көңіл күй үшін, қолжетімді баға үшін, жоғары деңгейдегі қонақ күтіп бергендері үшін шын жүрекпен алғыс айтамын 🫶🏻. Видео салайын десем, қалай қосатынын білмедім 🤪.
20 июля 2022, официальный ответ
Рахмет,Іңкәр! Алла разы болсын! Бар жақсылықты тілеймін сізге!
Бакдаулет Нурман
Сервис 🥰👍керемет
Рахмет
ДБ
Дамира Байтлеуова
Адеми корыныс тамактары да керемет оз бағасына сай Жаксы кызмет корсетеды
Рахмет, Дамира
Назерке Камель
Провели там мероприятия для дочери. Всё прошло на высшем уровне. Завораживающий вид на горы,и ресторан в стиле юрты,дастархан был отличный,все салаты,бауырсаки ложили свежими и в большом количестве. Отдельное спасибо администратору Айсулу,очень приятная женщина,написала всё что надо купить по граммам,ничего лишнего не было,Айсулу оставалась до конца мероприятия. Всё супер! не пожалеете!!
Спасибо большое!
ЛМ
Ляз М
Уникальное место с прекрасным видом на горы! Достойная кухня, отличное обслуживание. Отдельная благодарность администратору Айсулу!
Спасибо,Ляззат!
ZN
Zulayho Nabieva
Бул ресторанга тойымызды жасадык.Оте катты унады.Казакы накыштагы ,керемет мейрамхана.Тамактары да дамды жане мол,казактын салт- дастурын устаган мыкты мейрамхана. Асабасы да жаксы жургызеды екен. Айсулу ханымга коп алгыс айтамыз.Жумыстарыныз орлей берсын,тойларыныз коп болсын!
ЖЖ
Жансая Жарекеева
Күшті мейрамхана, еңбектеріңіз жана берсін👍👍👍👍
Рахмет!
СЕ
Салима Еримбетова
Кез-келген отбасылық мерекелерді осы жерде тойлауды әдетке айналдырдық. Админстратор Айсулу ханымға көп рахмет! Тамақтары дәмді, дастархандары мол!
Рахмет,Салима
Дархан Кузенбаев
Керемет мейрамхана. Бірнеше мәрте тойларда болдық. Орналасқан жері тау бөктерінде. Барлығы тамаша. Асаба, даяшы, администратор барлықтарына рахмет
Рахмет,Дврхан
Наурызбек Құлжанов
Тау бөктерінде орналасқан, нағыз қазақи үлгідегі керемет мейрамхана. Ас үйіне жақсы баға беремін, тамақтары өте дәмді. Осы жерде той жасауға кеңес беремін!
Nurbek Kunessov
Жаксы ресторан екен!!!
Dina Arman
Ходили на годик, безвкусные салаты, всё простенько, старовато. Расположение, оформление в виде юрты - супер, вот за чем можно ехать.
2 мая 2023, официальный ответ
Здравствуйте, подскажите пожалуйста что именно вам не понравилось в нашей еде? Мы всегда очень стара…
Нұртолды Абылғазы
Бұл жердің сірнесі ерекше деп мақтаушы еді, соның рас-өтірігін білу үшін барғам. Дәмі өте керемет екен 😍 Киіз үйлерінің іші де толықтай қазақи стильде жасалған. Қымыз-шұбаттары да өте керемет, еш су қосылмаған табиғи өнім екені көрініп тұр. Таудың салқындығына қарамастан, киіз үйдің ішінде пеш жағып, жылынып алуға болады екен Барлығыңызға кеңес берем 👍