Табыс
Кафе
Inzhu Tolegen
Сәлеметсіздерме офф керек емес па
Акниет Оразахун
рахмет табыс кафесіне,тағамдары өте дәмді,официанттарынада алгыс былдыремыз
AO
Ainur Orazakhun
Отлично провели время, делали любилей мамы, еда интерьер все на высшем уровне. Всем рекомендую устраивать праздники дни рождение свадьбы, зал просторный!!! Нам все понравилось😍
Супеееер😍😍😍😍😍Рахмет коп
🤍 .
өте күшті ресторан бугін отбасылық кеш откіздік обслуживание бәрі күшті😍
Марина
Хороший местоположение
BK
Bakos Kalybek
Официант қыыздар кішкене жауапкершілік сезінсе. Кампотты не жозыға қойып кетпейді не уақытылы құып бериейді.
Нурбек
Супер
A
Arystan
Тамактары өте дамды атмосфера просто бомба бары унады Гүлжан татеге рахмет буйыртса үйлену тойымды осы жака жасайм отырып калмасам
JO
Jainaкэ Orunbaeva
Очень хорошее задание,.... шеф повар отличный
Сара Алимбаева
Кафе Табыс супер все вкусно,быстро Гулжан т повар молодец все на высшем уровне всем советую
Сыргалым Жанбайбек
Оте керемет супер ресторан рахмеееет коп коп обслуживание 🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Хочу выразить огромную благодарность супер Ресторану Табыс🫶🏻 04.10. Проводили большое мероприятие, стол был просто Шикарный✅,Акустика классная✅Персонал очень приятный, вежливый✅а Администратор Гульжан просто Великолепная женщина✅ Рекомендую всем ‼️ и Мы и Гости нашего торжества ушли с огромной благодарностью и отличным настроением ! Желаю Вам процветания и успехов 👍🏻😘
СЖ
Сандуғаш Жанбайбек
Табыс мейрамханасы керемет Бизге катты унады 4.10.2025 улдарымнын сундет тойларын откиздик тамак тары салат тары жалпы бари кушти 😘 Табыс мейрамханасынын Администраторы Гульжан ханымга ерекше Алгысыиды билдиремин
Марзия Мухан
Кайырлы кун! "ТАБЫС" мейрамханасынын ужымына коп коп рахмет тойымыз керемет отты. Дастархан 👍. Обслуживание оте жаксы. Ерекше алгысымыз Администрга рахмет сызге жумысыныз алга баса берсын.
ЭБ
Эльнара Бейсен
Салеметсыздерма быз конакка тойга барганбыз кушты тамактарыда дамды керемет удовствасы вообще кушты Кен молодцы тандасаныздар осындай жер танданыздар кереметттт
Жалгас Берикбаев
Самый лучший ресторан. Сделали скелет той. Спасибо. Всем рекомендую. Персонал класс. Еда вкусный и сытный.
Raushan M.
Кафе немного запущенное, шторы рваные, интерьер неуютный, но еда была вкусная. Официанты со стола не убирали грязную посуду, использованные салфетки. Сидели за неубранным столом, сами подавали официанту пустые тарелки, подсказывали, что можно убрать посуду.
Анна Лузина
Проводили годовщину со смерти мужа, зал шикарный , меню вкусное. Все на высшем уровне. Особенно бесбармак тесто и мясо 👍
ГХ
Гүлнар Хожабаева
Табыс тойханасының ұғымына үлкен алғысымды айтамын. Тамақтары өте дәмді, керемет. Салаттары молынан болды .Алғысым шексіз. Жұмыстарыңыз алға баса берсін.
НЖ
Назигул Жумакынбай
Табыс кафесінде ас бердік, көіңілімізден шықты, тамақтарыда дәмді, мол болды, үлкен рахмет!!!!
ДА
Дамира Абдрапиева
Табыс ресторанына Алғысым шексіз кеше Мерейтой өткіздік Табыс ужымына улкен улкен рахмет бәрі дәмді кушті Асаба Сапарбек ағамызға мың алғыс, қонақтар риза бәрі Алла разы болсын сіздерге 10деген баға қояр едім мен Рахмет 😘
ДД
Динагул Джумагулова
Кішентай болсада,тамақтары дәмді екен.Керемет 10қояр едім.
Еженхан Еламан
Кеше узату той болды оте керемет. Рахмет Табыс кофесі
Арман Еженхан
Өте керемет
АЕ
Айзада Еженхан
Бүгін 07.07.2025 күні Айнараның ұзату тойын жасадық, Табыс ресторанына көп көп рахмет, тағамдары өте дәмді, админстраторына алғысымызды айтамыз ❤️ официанттар өте шустрый, обслуживание өте керекмет
БТ
Болат Туйтебаев
Бүгін Узату той отті оте керемет барі унады рақмет коп коп
RB
Ruslan Bekbossinov
Булгін Айнаранын узатуын өткіздік жақсы өтті Рахмет Табыс кафеге
Анар Нуркелди
Табыс ресторанының ұжымына алғысым шексіз, өзімнің туылған күнімді жасаған едім, келген қонақтар риза болып кетті, салаттары, тамақтары бәрі дәмді, өзіңіздің жеке мерекеңізді сеніп Гүлжан тәтеге тапсыра берсеңіз болады🥰🥰
Света Еркінова
Мы отмечали юбилей-60 лет-в этом ресторане, и всё прошло просто великолепно!Просторный и красиво оформленный зал создал праздничную атмосферу с самого начало.Обслуживание на высшем уровне, персонал внимательный,вежливый и отзывчивый.Блюда были очень вкусные, всё свежее и красиво подано-гости осталось в полном восторге.Музыкальное сопровождение,свет,обстановка-всё способствовало отличному настроению.Огромное спасибо коллективу ресторана за тёплый приём и отличный вечер!Обязательно порекомендуем это место друзьям и знакомым.😍😘
Ans Bodanbay
Праздновали день рождения нашей любимой мамы 06.06.2025 в банкетном зале Tabys и хотим выразить огромную благодарность за тёплый приём и отличную организацию! Зал просто шикарный — уютный, просторный, красиво оформленный. Персонал работает как часы: всё вовремя, с улыбкой и вниманием к деталям. Официанты — настоящие профи, администратор — вообще золото. Еда была потрясающая, всё свежее и вкусное, подача на уровне. А особенное спасибо за мороженое после антракта — неожиданный, но очень приятный сюрприз! Гости были в восторге, взрослые почувствовали себя детьми, а дети почувствовали, что их наконец-то тоже учли. Атмосфера была очень тёплая, семейная, праздник прошёл легко и весело. Спасибо вам за то, что помогли сделать этот день особенным и незабываемым! Обязательно вернёмся и будем рекомендовать Tabys всем друзьям и родственникам!
ЖО
Жазира Олджаева
Той жоғары деңгейде өтті, Табыс кафесінің ұжымына үлкен рахмет. Тамақтары дәмді, мол болды. Рахмет ❤️
ГР
Гани Райкулов
Очень хорошая кухня, Чисто опрятно, Советую всем. Спасибо администратору, повару и официантам. Больше добавить нечего. ))
Дайана Мади
Хорошее место, вкусно и сервис хороший
ГМ
Гулбагыс Мурунбаева
обслуживание молодцы тамактары катты унады саттилик
B .
Очень понравилось обслуживание! 😊Официанты вежливые, внимательные, всё приносили вовремя. Кухня порадовала все блюда вкусные, подача аккуратная. Отдельное спасибо администратору за чёткую организацию и доброжелательное отношение. Приятное впечатление от всего зала! Рекомендую 👍🏻
Aruzhan Sailaubai
Табыс мейрамханасынын ұжымына көп көп рахмет❤️ Бәрі біз ойлағаннан да жақсы болды. Тамақтары өте дәмді болды😋
МЖ
Медина Жандос
Рахмет администраторго бари кушти отти! Тамактары дамди!
ЛИ
Лаура Исмаилова
Табыс кафесинин ужымына коп ракмеет,! Бугин кудалыкты сол кафеде куттим оте жаксы отти, тамактары оте дамди, барлык тагамдары свежий и дамди. Повар Гульжанга ерекше алгысымды аитамын
Tогжан Daulethankizi
Кухня очень вкусная 🤍обслуживание замечательный ,общем все понравилась 🥳
ИС
Индира Сулейманова
Табыс кафесинин ужымдарна улкен Рахмет. Бари озимиз олаганнан да жаксы болды. Табыс кафесине келип той , жиын откизсениздер еш окинбейсиздер. Иши де жаксы тагамдары да дамди асиресе Гулья ханымга алгысымыз шексиз осыларды уйымдастырып журген 👍
Айбар
Ертең жазам
Бота Абижан
Табыс кафесінің ұжымына үлкен рахмет! Жолдасыма тосын сый ретінде ұйымдастырған банкетіміз ойдағыданда күшті болды , дастархандарыңыз керемет!!! Рахмет Гулжан тате бастан аяқ өзі атсалысты 👍👍👍 Алла разы болсын !!!!
Здравствуйте! Ходили на узату в вашем банкетном зале, всё очень понравилось. Спасибо за отличную организацию!
Sako 🧑🏿🦲
Хорошая место
Арнур Абдимажитов
Куштты рестаран оте тамаша 😍😍
ЛН
Лунара Нурлановна
офицанттарға администрацияға, поворларға үлкен рахмет
ГА
Гулжан Абилкасымова
Кеңес беремін
Айнура Касымова
Өте жақсы. Зал шағын. Фотозона бәрі тамаша болды. 8-наурыз мерекесінде ұжыммен болдық. Кафе қызметкерлеріне рақмет!
ЗЕ
Зенеп Еденова
Бугинги ауызашар оте кушты отти, тамактары оте татти екен, конактарымызга унады🥰👍 официант улдарга коп рахмет, обслуживаниесы оте кушти екен😍 оте жаксы кафе екен советую всем💖