Олжа
Продовольственный магазин
В здании
Zhansaya Алиханова
Сатушылары өте жақсы қыздар екеен.Барлық заттары свежий екен . Ішінде барлық зат бар .Өте керемет дүкен екен .Келіп тұрыныздар🥰🥰🥰
NS
Nazira Suier
Ішінде бәрі бар зор магазин свежий заттары, іздеп келгенін барын табуга болады⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nurperzent Kozhan
Ой керемет жер кірсең өкінбисің бәрі бар
BN
Магазин хороший,продукты свежие советую👍👍
Aibol Zhambul
Керемет
ayana .
Магазин прям шикарный без слов Никогда жоқ деп айтпайды , выбор көп бағасыда әрқашан тиімді әрі бір қалыпты прям советую
Nurzhan Zhaqsybay
Магазин өте керемет👍🏻👍🏻 ішінен қалағанымды таба алдым порядок барлыгы жаксы орналаскан👍🏻 кассирлерлерде сыпайы адаммен сойлесе алады👍🏻
Шаттык Алиханова
Мне очень понравился продуктовый магазин «Олжа»! В магазине всегда чисто, товары аккуратно разложены, всё легко найти. Цены доступные, ассортимент широкий 👍 Особенно хочу поблагодарить девушку на кассе — очень вежливая, приветливая и быстро обслуживает. Такие сотрудники действительно создают хорошее впечатление о магазине! Каждый раз выхожу с хорошим настроением 😊
СА К
Самый любимый магазин. Всё есть! Всегда чисто и опрятно. Все продукты красиво выставлены и хочется брать потому что всё свежое. Продавцы классные. Всегда на позитиве
NB
N B
Хороший продуктовый магазин. Всегда чисто и аккуратно, товары разложены удобно. Ассортимент большой есть свежие овощи, фрукты, молочные продукты и всё необходимое на каждый день. Цены приемлемые. Персонал Отличный
Анел Ким
Осы дукеннен не издесем, Соны табамын. Кеше наушник керек болып, барсам новинкалар келип жаткан жеринен тустим, катты куанып кеттим. Сатушылары сыпайы, кулип карсы алады унеми🤗. Енбектериниздин жемисин кориниздер.
Д.
Ди .
Дүкен іші жақсы, керегінді табасын, Маржан мен сіңілісі өте жақсы,керемет жандар, тек басқа сатушылары тымырайған,бағасын әлі күнге дұрыс білмейді, айхайлап бір бірінен сұрап тұрады, өте нашар, барғын келмейді сол себепті осы дүкенге,амал жоқтан барасын,жақын болғаннан
Ahmetali
Ужасная кассирша даже не знает цен
Самандар Жамилов
Өте керемет дүкен барлық заттар бар сатушы кыздар өте жақсы
ЖС
Жазира Сарсембаева
Магазин жақсы, жеміс көкеністер балғын түрде тұрады, барлық заттар тиімді бағада, әрқашан бір бағада тұрады.
.. 💅
Просто вау 🔥🔥
, tursunov
Быр срогы откен зат таппайсынго магазин ышынен😊
Darkhan .
Бәрі арзан және сапалы 🤙🏼👍🏻👍🏻
Beka$y100 ?
Үйдің қасында и бәрі арзан арзан прикол аламыз😂
🪽 .
Күшті магазин іздегеннің бәрн табасын😍👍
Simon Dj
Самый худший магазин, почему налоговая не проверяет такие магазины, продавцы грубые, просят сделать перевод.
Ардак Мурсалимова
Хороший магазин! Все всегда есть подрукой!
nurik 🔥
🔥🔥🔥
Astan Kumargaliyev
Лучший из лучших магазин в районе, все удобства продавцы создают, принимают всё с улыбкой. Всегда доброжелательность и приветливые.
Назерке Ташкенова
Магазин тунге дин сти берема.
Erbol Doldanov
Сатушы жас қыздары адамен сөйлесу білмит не советую приходить
Олеся
Ужасный магазин & неприятный запах не рекомендую
Айгерим Нурланова
Жаксы магазин! Издегеннин бари табылады. Сатушылар общительный, комектесип барин тауып береди
Акбаян Дауылбаева
Хороший магазин в шаговой доступности. Милые и приятные продавцы. Здесь всегда можно найти нужный продукт, всегда хорошее качество продуктов. Рекомендую.
ЖТ
Жанна Төлегенова
Оте керемет магазин. Выбор оте коп. Совету всем!
G
Galaxy
Магазинге кырменыздер продавец вообще клиенттермен сойлесе алмайды Магазин жаксы бырак сатушылар оте нашар грубо сойлейды оздерынын таныстарымен Гана жаксы сойлеседы ал баска клиенттерды коп куттырып кояды ангыме айтып турады клиенттердын созыне ман бермейды сурак койса жауап бермейды оте нашар сатушылар
Ужасный магазин вообще не сможет новенькая продавец как клиентами разговаривать сегодня была в магазине она (продавец) стоит с один клиентом 3 часа стояла не могла разговаривать по русскому, и я сказала что я тороплюсь можете посчитать мои а она ответила если хочешь не хочешь иди да что это такое тупые блин вообще не советую в магазине что нибудь купить там даже просрочены продукты 🤦🏻♀️
КД
Керимшеева Динара
Оте керемет магазин Жане сатушылары оте кышыпеил Рахмет сыздерге
Маржан Аширбаева
Манат мырза жаман комментария калдырганша, 2 жыл бурынгы карыздарынызды толесениздерши!!!!
АЕ
Аружан Едилбайкызы
Ой бул деген керемет дүкен ғой)
Ханадил Арыстанбек
Бұл магазин өтте күшті Сатушы қыздарда өтте күшті Қызметтерін адал атқарады
Мырзахметов Манат
Продавец консультанты относятся людям Очень плохо Не советую туда идти !!!