Ильнарус
Гостиничный комплекс
3.6
3.5
Дари ⠀
Ужасное заведение , охрана грубая , просим администратора,говорит что администратор дома спит ,отдыхает Ужасное завидение научите их общаться , не советую
RN
Redmi Not 12
Botash 🫠
Уятсыздар той болар алдын задаток 80мын алып алды да тойды агам олды Анау мынау деп отмена жасап акшаны кайтармай койды уятттары жок Канша ма адамды алдап жатыр екен сенбеныздер барманыздар
СА
Сауле Аринова
ӨТЕ ЖАҚСЫ
Е Кадирхан
Биллиярд зор зор зор ашпелеріміз бар іші кайф😎😎😎
Arlen karibekov
1 балл беруге жалко даже тамактары ашып кеткен обслуживания жоқ 2ақ официант балықтары сасып кеткен
G
Gulnar
Кеше той откызген едым оте керемет отти Анар Ханым га Рахмет ойдагыдай откызип Берды Тойларын коп болсын
ME
Muravik Edwards
Ужасная еда не советую!
Нуржан Шалхаров
Оте керемет ресторан тамактары дамды обслуживание барлыгы кушты советую
Dastan Dabylov
Пойдет
Нурбакыт Айтбек
Хороший ресторан всем советую
GT
Guljan Tusekeeva
Ресторан тамактары обслуживание бары керемет кенес берем окинбейсиздер маган катты унады
Darkhan Userbai
Жақсы ресторан акшасы тиымды келініздер өкін бисыздер тамактарыда дәді 👌
NH
Nurmahanbet Hanjigit
Тағамдары өте дәмді🤗👍👍👍
KK
Kzz Kzz
Ресторан қызмет көрсету бәрі жаксы басқаларға да кеңес береді едім 🤝👍
Ayaulum Bazarbay
Өтеее кереметт күштіі тағамдары супер 😍😍😍
ХЯ
Халида Ясыновна
Кеше түнде бардым администратор жаксы киси екен кулип карсы алды.Иши таза Бану татеге риза болдым не сурасамда тауып берип кулип журди .Жаксы жер тыныш иши.
Орка 👾
Тек іше беретін жер
DA
Dinara Alimzhan
Вы вообще видели зал своими глазами😂?! Ремонт аля 2000 годов, даже это второстепенное, а стол это вообще тьмущий мрак😱. Отзывы все накрученные. Не верьте написанным славам, свой же персонал оставляет эти отзывы 😂
TT
Tikosh Tilekshi
Отличная гостиница, соответствующая своему уровню. Номер был просторным и хорошо оборудованным. Чистота на высоте, сервис достойный. Всем рекомендую!
Zhaina Malik
Хорошее место для тех, кто ценит комфорт и порядок.
te
tolkyn ermekovna
Қонақүйден алған әсерім өте жақсы болды. Бөлмелер кең әрі таза, иісі керемет! Қызметкерлер сыпайы, әрдайым жымиып қарсы алады.Міндетті түрде достарыма ұсынамын!
РС
Рая Серікжан
Қонақүйге келген сәттен бастап, өзімді үйдегідей сезіндім. Қызметкерлер жылы қарсы алды, бөлме таза, жайлы. Таңғы ас өте дәмді болды. Міндетті түрде тағы келем!
Мейрамбек Абдрахманов
Так себе
Айгуль Калыгулова
Осы кафеге ауызашарға барғанбыз. Ұят болды әбден.Бәрінің іші өтіп отравление болған.Бұлай болмайды. Кранның суын алып келген ғой бутылкаға құйып.Пирожный вообще ашып кеткен кремдері.Анар админстратор Рамазан кезінде Алладан қорқу керек. Мына ісің дұрыс болмады. Ешкім бармасын.
? .
очень хороший обслуживание
S
Sovethan
Бул жерге той жасап уятка каласыздар.Киім ілетін жер жоқ.Салаттар дәмсіз.Сок қа 5 литр дамсиз сок береді.Тамактары аз.Түрлері де не важный.Қонақтар аш қайтты.Тәттәге 5 тал конфет салды.Торт тегин деп ол печенье салмады.В общем жасаманыздар той.Өкіндік.Қатты өкіндік той жасағанға.Детский столга орын дайындаңыздар дедик,ойбай қатырамыз деди,барсак стол жок,суши пиццаны балалар бір бұрышта турып жеди.Ужасное место 0 деген оценка қоям.1 звездочка жалко даже.
Аян Асылбек
Люди бул жерге вообще той жасамандар. Кеше той жасадык. Салаттар дамсиз.Ет косылган салаттарды ет мулдем жок.Картошка пай салатка пайды коп косып береди екен.Дамсиз мулдем Катты уялдык конактардан. БОРЕК ,БАУЫРСАК,КАРТОШКА катты.не свежий.Мулдем той жасамандар.
ЖБ
Жадыра Берлибаева
Өте нашар. Официанты через раз понимают. Просроченные бореки. Салаты 👎👎👎Администратор только на словах. Толком ничего не решает. Ни кому не советую👎👎👎👎👎 обслуживание ужасное. Попросила бокалы принесли стаканы со столовой 80-х
Акерке Ардаққызы
Өте нашар 👎
Арай Коянбаева
Классный диджей
16-тый номер кагбудто его не убирали год! В туалете унитаз грязный что уж говорить о заркале и бумаги нет кафеля половины нет Админ грубая!!! Такое ощущение что мы бесплатно зашли за 4 часа 10.000 Комната похожа на больницу!! НЕ РЕКОМЕНДУЮ (((
Т0
Тараз 008
Официанткалары дөрекі тегін жұмыс істеп жүргендей🤦🏻 Өздеріңе көп алмаңдар✋🏻нах
Калижан Куанышбаев
Соңында қонақтарды ұрып соғып ақшасян тартып алады екен байкандар
КЖ
Каусар Жомарт
Сәлеметсіз бе?! Кафе іші жақсы. Аспаз орташа. Тамада ны сол админ. Жалдаған. Бір соманы айтты келіскенде банкет біткенде басқа деп айтып отыр. Сұмдық! Жәрәйді идеал бол деп жатқан ешкім жоқ. Сол біз төлеген ақшаға дұрыстап алса жарар еді. Тағы ренжиді арзан жерғой деп.
asseettnu nurzhan
самая ужасная кафе которую я видел ужасно воняет,вилки тарелки грязьные фу это жестокость кухня вообще не вкусная чай принесли после того как мы слажко кушали торт полный ужас не советую
Айдана Куанышовна
Админ Анар вообще созим жок отирикши айткан заттарвнын биреуи жок тек созбен айта берет ,адамдар отыра салысымен су битти сок битти деп акша алат ещё и бутылка санын шыгар десен шыгарып бере алмайды озинмен айтысып , офицанттары арак урлайды пустой бутулкага куйып алат,тамактары дамсиз дастаркан пустой адам аш кайтады иши сасык туалет омир баки тазаланбаган шашылып жатады…. Алла берсин жазанды тек Аллага тапсырдым
АЕ
Азизбек Ережепбаев
Қусқың Келеди Кирсең
Аяулым Турар
САМЫЙ УЖАСНЫЙ РЕСТОРАН АДМИН АНАРА ВООБЩЕ ЖУМЫСЫН ИСТКЙ АЛМАЙДЫ КЛИЕНТТЕРМЕН СОЗ ТАЛАСТЫРЫП ТУАЛЕТТЕРЫ ОТЕ ЛАС БЕЗ ЛИМИТ КОЛА СЕНБЕНДЕР ПОСЛЕ АНТРАК ВОБЩЕ БЕРИ КОЯДЫ👎👎👎👎 ужасссс админ созым жок
DD
Dosim Dos
Не советую
Менн баламның 1жасын осыы ресторанда жасағам өте керемет қылып өткізіп берді столдарымыз тоолып оты Анар ханым рахмет сізге 8мың теңгеге тұрарлықтай стол жасап берді шақырған қонақтарым риза болып қайты жұмысыңыз жүре берсін иске сат
ДА
Данияр Ахенбеков
Ужасно грязно
Анара Букенбаева
Дорогие клиенты, Этот ресторан всего лишь за 8 тыс тенге!! Когда приходите, я вам все говорю чисто в лицо как есть , я никого не заставляю, мои клиенты всегда довольные,это просто их соперники!! что еще вам нужно?Хотите элитный ресторан можете подороже выбрать, а на счет кухни не врите!! Нанымызды жеп сырттан коре алмай әңгіме айту оте уят!!
Dilshat Apizov
Нормально не умеют отвечать
Самал Жомартова
Замечательный ресторан.
Кухня вообще не вкусная. Как Такие продукты просто испортить можно? Подача горячих блюд холодная. Чай принесли когда уже торт и сладкое съели. Туалет грязный и всего 1. Не рекомендую здесь отмечать банкеты и свадьбы. Осенью были 2023 году. Может что то изменилось?
Роман Романыч
Ужасно гоязно , полная антисанитария
MM
Maia Muslim
Кафесыне жалоб тастау керек!.... Киленттеррын осектеп оытрады
Nazira Alibayeva
Базарға жақын,бағасы тиімді.Өте жайлы гостиница👍
Сулу Нурдаулетова
Бұл өмірде көрген ең сұмдық ресторан,даже ресторан деуге тұрмайды(полый хлам🤮) Қонақтарыңыздың алдында ұятқа қалғыларыңыз келмесе не советую.Іші полный бардак,посудалары шаң, май-май.Бұл жерді семейка басқарады,дым адам сыйлап білмейді,не то что сыйлау адаммен сөйлесіп білмейді.1 жұлдыз қоюдың өзі жалко🤧