CTC Stoun Group
ТОО CTC Stoun Group
4.3
Марат Кенжетаев
В восторге
Все хорошо Атырау только доработайте,есть улицы где вы указали дорогу,но на самом деле там или тупик или вообще нету дороги
ZA
Zhandos Akkazin
Понравилось
Напишите свои номер телефона, с кем можно переговорить насчёт просмотра видео наблюдения. 19.03.2026г машину поцарапали.
Совсем не понравилось
Парковка 300 тг чек не выдают,везде по городу давно авто шлагбаумы стоят, а на этой стоянке 100% мимо кассы деньги уходят
Ербол Жиенбек
За три минут 300 пипец дороже можно же 15 минут бесплатна постоваит
Beknur Dauletbai
Совсем не понравилось
5 минутқа 300 тг, йә көбісі айтар ол сағатына солай деп. Қаласаң басқа жаққа тұр деп. Басқа жаққа да тұра аламыз, маңайында қоятын жер бар басқада. Пойыз жүруге 4 минут қалғанда парковка таңдап тұрмайсың. Мысалға: 5-10 мин тұрғандарға ең болмаса 100 тг төлесе, көбісі сол жерге тұратын еді басқа жаққа тұрмай. Өздеріңді өздерің құртасыңдарғой осындай бағаларыңмен.
ДИДАР МУСАБЕКОВ
Номер калай
EE
Edil Edil
В восторге
Напишите пожалуйста номер телефона, куда можно позвонить по поводу мест ?это срочно .
Даурен Токашбаев
Совсем не понравилось
Стояли 5 мин. Заплотили 400тг за газель вообще ожирели уже.
Didar Кулмамыр
Понравилось
Вечно нет места на парковке
Aidar Aldar
прраолептдгепаоззцдзузузуз