Улица Каппарова, 392
Медеуский район, Алматы
В здании
Службы
Толқын Wave
Осы клиникада 2 күн бұрын операция жасаттым. Аллаға шүкір бәрі ойдағыдай болды. Хирург репродуктолог Еламан Абайұлына көп рахмет. Клиника ұжымына респект. Бәрі таза, бақылауда, медбике қыздардың еңбектері жана берсін.
GA
Gaukhar Abilda
Амангелді Еркенұлына алғысым шексіз.Өз ісінің маманы. Өте сапалы клиника всем советую.
КЖ
Куандык Жусупов
Мирислам Айтөреұлы керемет дәрегір, қолы жеңіл! 👍
ТА
Таншолпан Аюбаева
Супер врачтар өтееее керемет маган катты унады
ОМ
Оля Мирошниченко
Хотела поблагодарить специалистов клиники за их труд. Спасибо большое Салтанат Берденовне, что открыли такие клиники, вы как Бог. Дарите счастье в дом. Спасибо большое Галии Абеновне, что не отказала мне, мой фсг 87, амг 0.01., поверили в нас и чудо произошло🙏🙏🙏🫶🫶🫶😘😘😘. Как родимся обязательно приедем.