Кайназар
От
Ерболат
Очен хороши лошадей красивый
Riya ^°^
Очень красивая местность,природа,люди очень добрые,горы просто прекрасные, очень свежий воздух, очень чистая местность мне понравилось,а домашняя еда и кухня просто отпад!!!!
Il’shat 👻
Дорб
Родина ильбассизма💮💮💮💮💮☝️☝️☝️
СД
Сымбат Дауркызы
Очень хорошо отдохнули ! Цены очень приемлемые 👍🏻👍🏻👍🏻 Тур на каждый день можете записаться по этому номеру +77023511707
Sandugash Dauyrkyzy
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Азимхан Тлекеев
Біздің елді мекеннің ауасы ерекше! Алматы қаласының орталығынан Қайназар елді мекеніне дейін бар болғаны 35.7 шақырым құрайды!!!
AB
Aaaaaa Bbbbbb
Біз бугін бардық 6500 тг сет алдық. 6500 тг мен бір керемет тамақ ішемін деп барган жокпын проста атқа мініп көрейік қандаи жер екен деп бардық. Біріншірет бараиын деп тургансоң. тамақты гоишы адам сиякты акшасын алгансон барып турган клиентті сыйлау керек халықпен жумыс істеп тургансон сөйлейтін сөзіңді білуің керек. Сол жердің сотрудницасы бір жас қыз официант қыз. урысқақ көкбет екен ужасно даже қалаи сөйлеу керектігін білмеиді. Клиент деп караган жок салфетка сураганымыз ушін урысып. Адам демалуга барады урысу ушін емес
Владелец Камри70
Скучаю по этим краям💔
Айым Бабашева
Вчера мы гуляли здесь на свежем воздухе и мне очень понравилось😍⛰🏇
Расул Семятбакиев
Хорошие виды
AJ
Aqniet Jumash
Горы красивый, но не удобный