Поиск
Адилбек Маулен
Менің ауылым қарасаз
Zhnxb _
16 отзывов
Сен менің еліме бар, жерімді көр, Жандар бар әр нәрсенің жөнін білер. Қонағы бол, жыл сайын келіп жүрер, Асылы бол, жыл сайын көріп жүрер, Ардағы бол, артатын сенім, жігер!
Читать целиком
. AVOLIDA .
12 отзывов
😇😇😇 Қайран ҚАРАСАЗЫМ ай ! ❤️❤️❤️ 🌹🌹🌹Аққу ұшып , қаз қонған ! 💋💋💋
Рустем Ешенов
8 отзывов
Мен туган Жер бауырайдагы Жалганда жер биткеннин бал каймагы Есим кетип жургенде Ес билдирген Жаралган Жулдызым гой мандайдагы..!
Гл
Городская легенда
1 отзыв
Қарасазым айтылмаған сездің ең, Мен іздеген бақыттың сен өзі мең Сенің ғажап табиғатыңды кімге айтам Кім құмартса өзі көрсін көзімен👍
Zhanerke ❤️
✊🏼🤎
ns
nagyzbek sagyidolla
3 отзыва
Қарасаз қара, шалғын жерде өстім, жыр жазсам оған жұртым елеңдестің, өлсе өлер мұқағали мақатайев, өлтіре алмас алайда өлеңді ешкім!
БА
Бекмансур Аманкелди
Нағыз табиғат 😊
Nazym Tursynbai
7 отзывов
Қарасазым Айтылмаған сезім ең , Мен іздеген бақыттың сен өзі мең? Сенің ғажап табиғатыңды кімге айтам, Кім құмартса өзі көрсін көзімен.
Inzhu Tungatar🤟🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻
ㅤ
УК
Улпан Кожырасил
1 отзыв
Қарасаздағы мұзды күшті деп келіп ожидание реальность боп қайттық😂Светі жанбай тұрғой мұздың😄
Бериик Байгельдиев
28 отзывов
Саламатсыздарма Қарасаз ауылында қонақ үйлер барма Қонып кетейін деп едік отбасымызбен егерде болып жатса Осы жерге жазсаныздар рақмет көп
⠀ Ainura
1 отзыв
Сен менің еліме бар, жерімді көр М.Мақатаев
Dinara Bulkunbek
My.concise.world🤍
Guldana Ashimakyn
5 отзывов
Туған жерім Қарасазым 🥹🥹🥹. Біз кеткелі 24 жыл өтіпті. Қашан жолым түсіп барар екенмін?! Сағындым 💔
Кайсар Следопыт
36 отзывов
Ең күшті ауыл
Медет Жетібаев
6 отзывов
Мен туған жер Қарасаз баурайдағы, Жалғанда жер біткеннің бал қаймағы, Есім кетіп жүргенде ес білдірген, Жаралған жұлдызым ғой маңдайдағы. М. Мақатаев
МС
Мадина Сексенбаева
2 отзыва
Тәкаппар таулар жатқан жан-жағында, Барып қайт салқын жайлау, малды ауылға. Бір жер бар «Қарасаз» деп аталатын, Көресің жолың түсіп барғаныңда.
Tore Kurbanzhan
11 отзывов