Улица Толе би, 42а
Каскелен, Алматинская область
В здании
Службы
Евгения .
Понравилось данное заведение, кухня хорошая, караоке кабины нам поправились,обслуживание отличное! Нурасыл молодец-ответственный , быстро реагировал на наши просьбы и всё делал на высшем уровне!
БА
Буркит Артыкбаев
Асылбек рахмет кухня өте керекме 1кабинада отырдык
... ...
Асылбек оте керек мет кухня оты кушты 2кабина отырдык
Олжас Касымхан
Кухня хорошая приехали отдохнуть с друзьями и хорошо провели время официант Асылбек очень хорошо обслужил и все сделал на высшем уровне советую и обязательно придем еще раз Особое спасибо официанту Асылбеку
A. tamiris
ssoonyss
бұйрабас бала хорошо обслужил👍🏻
ЕА
Еркебулан Абдраимов
Очень уютное место, кухня на высшем уровне, приветливый персонал, кабинки для караоке красивые, рекомендую!👍
Назгуль Молдаш
AS кафесі бүгінгі жұмыстары өте нашар Алдын ала заказ бердік ақшасын төледік астындағы залға жасаймыз деп, ьүгін анда отырыңдар, мында отырыңдар деп кабинаға отырғызды біз ескерттік сігізге дейін отырамыз дедік жетіде шығыңдар деп қуалады. Егерде орын болмаса орын жоқ деп айту керек еді. Недеген сұмдық заказды алып —алып. Бұлай жазып отырғаным болашақта осындай жағдайға ұрыннып қалмаңыздар!
Batyrovwww
Ерасыл тигр 🐯