Улица Наурызбай батыра, 9а/1
Naurizbek Sarsenbaev
Каскеленде багасы кол жетимди N1Авто мойка
ZD
Zamira Dosjanova
кушти авто мойка балдары жаксы жууады екен багасыда кымбат кол жетимди всем советую
Я Я
Авто мойка қол жетимди бағада балдары жаксы жуұады
Михат Сейткалиев
Өте томен колік жуатын жер.3500₸ комплекс деген ішіне целикон полировка делінген брақ полировка жақпаған целикон емес черненя жағып берді
Аят Ахметов
Очень плохой персонал Не умеют мыть машину Администрация занимается фигней Не советую