Улица Ерлепесова, 40/1
Службы
3.7
MS
Makpal Seitzhanova
тамақтары ашып кеткен өте нашар
Назерке Саяқ
Обслуживание өте нашар,2 туалет бар екеуі де жұмыс жасамайды келген кісілер қайда туалетке барады?
ШС
Шынарай Сапарбаева
Просто ужасно , шашлык заказала не умеют готовить не вкусный есть не возможно даже возврат не делают капец заказала салат ачучук даже не добавили полугорки перец 🌶️ памидор нарезали толстыми кусками просто ужас ноль верните на денег за шампиньоны
Медет Байгайып
Багалары отте кымбат кассир адаммен сойлесу билмид маскара порциясы кишкентай акшадан олгенбе хозяиндери
Руслан Туманов
Ужас просто, заехали после долгой дороги думали вкусно поесть, тамактары оте нашар, иши африка болып тур, кондер жай муляж. Просто кошмар одним словом, жена в ярости сидит.
Ерлан Базарбаев
Тамактарыныз дурыс емес
BT
Bota Talgat
Самое худшее заведение которое у меня было. Шашлык ужасный. Подали пропавшее мясо из баранины
MY
Marqalyq Ye
Посетили данное заведение. Заказали шашлык из баранина из окорочок Баранина подали очень странным вкусом как будто Пропавшая мясо якобы под маринадом должно быть незаметно. Испортили весь аппетит не советую данное заведение
Gulnur Kulazhan
Покушали очень вкусно, спасибо официанту Фатима очень любезный, все быстро приносил, обслуживание на полном уровне, официант поднял нам настроение спасибо ему🥰
Айкумис Джаздыкбаева
Тағамдары дәмді, қызмет көрсету сапасы жақсы 👍
Алпамыс Сабырхан
Сапалы қызмет и балғын жеміс жидек
Ерлан Жиенбай
Тәтті чай кафесінің тағамдары өте тәтті тазалықтары офицанттары пысық сәттілік берекесін берсін✊🏻
Shahan Asan
👍
БХ
Батырхан Хожахмет
Ассалаумағалайкум тамақтары жақсы ұнадыы
Тәтті шай кафесі өте жақсы екен тамақтары өте дәмді жұмысшыларыда жақсы күтіп алады екен
РЖ
Рысдаулет Жолтай
Өте күшті👍
UB
Ulpan B
Тамактары бары жаксы
Максат Куандык
Қонақ күшті күтеді екен тамақ тары нифиговый сезыр салат пен пидес кетеді екен
Акбол Кабулов
Красиво мне очень понравилась
Baazhx 😉
Білә тамактары деген айта алмадым барып корсендерш лучшее стоит стоит
D
Dauren
Керемет күшті жер
kwaasik __
Бағасы өлім, тамактары азаптык өлім, іші кино болып жатыр, өте күшті, маған ұнады барине кеңес беремін 👍🏻
SK
Saya K
Өте күшті
Мансур Авезжанов
Бағалары космос, Кассирлар дұрыс қызмет көрсете алмайды. Пловтың порцасы өте аз
RM
Rinat Maksutov
Кухня слабая , обычно в пригороде возле трассы всегда кухня сильная. Не советую
ЖЖ
Жандарбек Жандарбек
Тек Сәттілік бірі жақсы Алла тіл көзден сақтасын Берекесі жаусын
Н
Нұржан
Алғаш рет барар кезде бір екі адамдардың пікірлерінен қорқып едім .Ал барған соң мүлде олай емес екеніне көзім жетті керсінше тамақтарыда өте дәмді жұмышшыларыда өте сыпайы керемет екен рахмет . Істеріңізге Алла береке берсін 🤲
Dosjan Tuganbai
қонақ күту жағына прям рекпект, тамағы вапше күшті особенно самсасы 🤤🤤
АУ
Абай Умирбеков
Керемет кафе тамактары оте дамди 😍
Aruzhan Tuimebaeva
Тәтті шай өте күшті, тамақтары өте дәмді еще тез акеледі😍
Asilbek Koishybek
Басқа басқа шашлыктары өте дәмді люля люблюғой♥️🔥
D
Dauren
Оте нашар тагамы
AD
Araika Daribai
Летом в ярмарка Карасай покупала малину, не дорого, качественно. Мне нравится этот универсальный магазин. Рекомендую
Мастер С
Купили самсу не стоит покупать вообще ничего кухня слабая лучше не кушайте тут
Duman Kurmangazu
Блюдо все хорошо и официанты хорошие но администратор очень грубый
Ализа Сейткызы
Татты шай кафесынын шашлыктары оте дамды ен дамды шашлыктар осында😋 Обслуживаниясыда жаксы уютный жер Ынгайлы жерде орналаскан Грильдеры де оте жаксы Шашлыктын дамы алы аузымнан кетер емес😋 Майы да коп емес
Вячеслав Фаткулин
Очень долго ждать доставку. Лучше самому съездить.
the knight
Ну относительно хорошее завидение, все устаривает
IR
Islam Rahimov
очень хорошее кафе всем советую вкусная рыба шашлыки очень вкусные и изумительная мягкая маринад всем советую кто проезжать обязательно попробуйте
Жулдыз Бекбосынова
Салон Санжар