Улица Караш батыра, 88
В здании
Службы
ФУ
Фатима Утелова
Подолог Алия Туякбаеваға алғысым шексіз. Менің екі тырнағымды тазалап жақсылап берді. Тырнағымды емдеу керектігін айтып түсіндірді. Алдағы уақыттада өзіңізге келіп , тырнақтарымды емдетіп тұрамын. Алия ханым сізге Алла күш қуат берсін 🤲 Қолыңыз дерт көрмесін 🤲
Жанебилова Фаригуль
Алия ханымға рахмет!Біраз жылдан бері грибоктан кұтыла алмай жур едім,Алия ханым тез арада тазалап адеми етіп жасап берді.Енді бұйыртса 1 айдан кейн барамын педикюр жасатуга.Ойланбай келіңіздер өз ісінің маманы Алия ханым
Молдир Алпысбай
Алия ханымға көп-көп рақмет!!! Өз ісінің нағыз маманы!!! Қорқып барып, күліп шықтым... Тырнағы етімен кіріп кеткен, ауыртпай жақсы алып берді.... Рақмет!!! Советую
MN
Musaeva Nazira
Марал ханым өз ісінің шебері,қолы өте жеңіл,ұқыпты👍Барсаңыз дән риза боп қайтасыз,осындай мастерлар өте көп болса ғой,шіркін🙏Ісіңізге береке берсін,Марал ханым🤲Әйел атаулының ризашылығын ала беріңіз🤲❤️
Акмарал Толханбаева
Здраствуйте.сегодня были у мастера Алия.Хочу сказать огромное спасибо.Мама не могла не сколько лет вылечить грибок,мастер Алия нам очень помогла.Рекомендую не пожалеете.
Маншук Азбергенова
Марал өте ұқыпты,өз ісінің маманы!Кабинеті өте әдемі және стерильді!Педикюр өтее әдемі жасап берді😍
Айгерим Сыдыкова
Алия, очень приятная девушка! Подологический кабинет уютный. Прекрасный специалист подолога, результатом очень довольна. Аккуратная, работает быстро и чисто! Рекомендую!
Kazhibaeva Жаннель
Мастер своего дела. Очень рада что попала к такому профессионалу. Не пожалеете.
Aida Karataeva
Хочу выразить свою благодарность мастеру Алие..за её честный добросовестный труд.классный мастер и профессионал своего дела.мне нравится как она относится к своей работе и к своим клиентам.спасибо тебе большое Алия.за твою красоту в своей работе. 5 5 5 5 рахмет
SZ
Saule Zhanibekova
Добрый день. Алия, выражаю Вам свою благодарность! За ваш нелёгкий труд, ваш профессионализм, терпение и умение! Ваши работы всегда на высшем уровне! Побольше Вам довольных клиентов! Рахмет вам за красоту и радость, которую вы нам дарите😘
БК
Балнур Карабекова
Күшті маникюр 💅🥰
UM
Ulpan Moldasheva
Спасибо большое за профессионализм и хорошее качество маникюра гель лак.Мастер Алия общительная, отзывчивая, добрая))поговорили по душам! Понравилось все. Мастер - хороший профессионал.❤️❤️❤️