Gate City, жилой комплекс
В здании
Службы
Invibe Media
В восторге
Как можно добавиться в общий чат?
Рауан Есенова
В восторге
Басқа аудандардан ерекшелігі бұл жер тыныш, көлік аз, балалар қауіпсіз ойнайды, воркаут алаңы жақсы жасалған, пәтер жақсы жылы суы бар мектептер жақын, қасымызда дүкендер 24 сағат жұмыс жасайды удобно
Natasha Vasilieva
В восторге
Район реально безопасный. Курьеры проходят по пропускам, охрана знает всех в лицо. Иногда даже чересчур 😆 Но все равно спасибо вам за это , прям не нервничаешь что утром увидишь какого нибудь бомжа в подъезде
Мариям Кудайбергенова
В восторге
Gate City өте ұнады! Үйде барлық жағдай жасалған кең таза ауа . Ең ұнағаны пандустар бар, көлік арбамен или коляскамен ыңғайлы. Балалар алаңы, күзет, дүкендер мен мектеп жақын барлығы
Амир
В восторге
Ремонт делали без нервов, стены ровные, не крошатся, как в старых домах. Спасибо за качество 🙏
ДТ
Дильназ Токтаева
В восторге
балалар үшін барлығы паттисон магазин жақын орта таза, машина жок үйге жақын маңда спокойно прогулка жасауға болады рахмет условиялар керемет!
Дильназ Кожахметова
В восторге
Квартираларда звук изоляциясы мықты көршілердің или машинаның шуын мүлде сезбейміз. Ауасы таза күзет 24/7. Советую осы ЖК ны)
Ксюша Иванова
В восторге
Утром выхожу, пью кофе и слушаю… птиц 😳 а не машины и соседей, как раньше. Просто чудо чувствую себя диснеевской принцессой
Жібек Калиева
В восторге
Үйде барлығы ойластырылған, көліксіз двор, балаларға қауіпсіз, жаттығу алаңдары да бар. Қалаға да жақын, удобно рахмет условиялар үшін!
Олжеке Кайратов
В восторге
Лифт иногда по настроению живёт, но зато охрана всегда улыбается и здоровается. Мелочь, а приятно 🙌
Алтынай Сапарбаева
В восторге
Дыбыс изоляциясы керемет сырттағы шу ішке кірмейді. Қауіпсіз, балалар алаңы, дүкендер бәрі жасалған. Өте жайлы тұрғын үй ❤️Бізге ыңғайлы барлық жағынан
Айжан Бердигулова
В восторге
Күн сайын таза ауамен серуендеп баламен балалар алаңына барамыз , квартира жақсы салынған особенно звукоизоляция балкондары да ұнады
БТ
Бакыт Ташимова
В восторге
У нас во дворе все друг друга знают. Уже шутим, что скоро будем отмечать «год заселения» общим пловом 😄
Айсара Каримова
В восторге
Бірнеше айдан бері тұрып жатырмыз, ортада әртүрлі жастағы адамдар бар, алаңда балалар жүгіріп ойнайды. барлығына жақсы баға береміз
Еркін Шалабаев
В восторге
Спасибо маркетологи что замотивировали перехать подальше от центра )) офигенное место с офигенными людьми, жду теперь таких же жертв маркетинга чтобы ходить и рассматривать все и вся
Данияр
В восторге
Орналасуы ұнайды, қала орталығынан алшақ емес шамамен жиырма минут, бірақ тыныш және таза. Материалдары сапалы стройкасы жақсы жасалған ризамын
Руслан
В восторге
Балалардың ойын алаңы безопасно жасалған иногда кешкі уақытта жаттығу жасаймын. Удобно салынған барлығы рахмет
Илья
В восторге
Когда выбирали квартиру, думал очередная реклама, а оказалось, реально уютно. Даже воздух другой, не то что в центре, где выхлоп и ор 🤧
Михаил Гаврилов
В восторге
Пәтерге көшкеннен бері бәрі оңалды, күнделікті заттарды жеткізуге дүкендер жақын. Жүретін жолдарда кептеліс жоқ сондықтан уақытымызды эконом жасаймыз, рахмет балаларға да ұнап жатыр площадкалар топ
Раушан Махмудова
В восторге
Керемет үйлер! Тыныш аудан, ауасы таза, машина аз. Үй качественно салынған, жылуы жақсы.Рахмет еш өкінбейміз🤗
Алина Николаева
В восторге
Переехала сюда с собакой , крупный доберман , хочу сказать огромное спасибо мамам и папам на детских площадках за воспитание ваши чад, сама детей не очень люблю, но таким родителям очень благодарна , дети тактичные , знают что собаку не надо трогать без сроса , что не стоит бежать и гавкать на животное , гладят очень нежно, спасибо вам человеческое )
Жанар Умарова
В восторге
Жайлы подъездтер, кіреберіс тазартылып тұрады, күзет тез жауап береді. Балалар алаңында ойнау қауіпсіз, кешке серуендеген ұнайды😊
Нурсултан Айдаров
В восторге
Бұрын басқа жерлерде тұрғанмын, мұнда таза ауа сразу сезіледі, пробка жоқ, жұмысқа бару жеңіл. Күнделікті дүкендер жақын, уақыт үнемдейміз
Вячеслав Григорьев
В восторге
Менеджеры в своё время реально помогли без них я бы так и сидел с папкой документов, матерясь. А они всё по полочкам разложили, уже месяц тут живу благодарю высшее силы за выбор имено этого жк
Асхат
В восторге
Құрылыс сапасын байқап қуандым, төбелері биік және кең, жарық Қауіпсіздік жағынан камералар жақсы орнатылған, түнде да тыныш, площадкалар үлкен барлығы ойымыздан шықты
ЕУ
Ерлан Утебаев
В восторге
Дом реально тёплый, зимой батареи аж жарят , хотя мне кент говорил что часто в таких жк жесткие проблемы с отоплением 🔥 пришлось даже окно приоткрыть, чтобы не превратиться в шаурму
Венера Болысбекова
В восторге
Тұрғын үй сапасы өте жоғары, материалы мықты, пәтерлер жылы. Площадкалар качественно салынған, газонар әдемі ұнайды балалар мәз магазин басқа да керек нәрселер үйге жақын , ризамыз жалпы
Ильмира Жанабаева
В восторге
Gate City де тұрып жатқанымызға біраз болды. жайлы, таза тыныш аудан. Қала шетінде болғанымен, орталыққа тез жетуге болады. Балаларға арналған ойын алаңы мен жаттығу аймағы бар аулада көлік жүрмейді қауіпсиз, охрана тәулік бойы жұмыс істейді. Өзімізге бәрі ұнайды 😊
Айбек Ганиев
В восторге
Жк как отдельный мир , а наши мамы феечки с их малышами на десткой площадке)) спасибо наши девочки что украшаете дворик своим смехом и прекрасными детками )) прям своя аура )
Ксения К
В восторге
Дом прекрасный!!! Я уезжала куда подальше от картоных стен и звука чиханий соседей , тут все прекрасно!!! спасибо наши застройщики, буду ваши руки целовать когда передам квартиру детям
Мұхамеджан
В восторге
Үйлер сапалы, пәтерлер кең, биік салынған, аудан қауіпсиз барлығы көңілімізден шықты рахмет осы жерге көшкенімізге өкінбейміз👍🏻
Айсара Майрашева
В восторге
Керемет тұрғын үй кешені! ✨Таза ауа, шу жоқ, қала орталығына 30 минутта жетесің. Құрылыс сапасы жақсы, cтеналар дыбыс өткізбейді, квартирамыз жылы. Охрана круглосуточно бар, в баре Магнум удобно. Жақсы көршілер рахмет осындай жағдай жасағандарыңызға!
Шерзат Щ
В восторге
Магазин под боком, охрана 24/7, двор чистый. Я вообще не понимаю, почему раньше не сделал этот шаг и не уехал куда подальше от центра 😅
Мариночка П
В восторге
У меня очень долгое время были проблемы кожей, врач посоевтовал переезд куда то где нет такого количества смога и газов , ибо еще пара лет в таком режиме и у меня бы развилось хроническое акне :(( продала свою квартиру в алматы , нашла этот жк , думала что все прощай моя жизнь в большом городе(( Как оказалось тут очень хорошая инфоструктура , до города не далеко но засчет удалености нет такого смога и проблем с дыханием , я переехала буквально на неделе но пока меня все устраивает)) соседи жду знакомств
ТБ
Тамара Бекмухамедова
В восторге
самое главное коляска ыңғайлы пандус бар үлкен плюс, потому что комфорт бірінші орында баламен болған соң площадкалар ұнады кең, машина аз жүреді үйдін қасымен барлығы күшті рахмет!
Нуржан Жиренова
В восторге
Ауасы таза қала орталығына жақын, шу жоқ. Бәрі жасалған детсад, мектеп, магазин бәрі бар. Безопасность бірінші орында ризамыз👍🏻
Андрей 👤
В восторге
Месяц живу и пока ни одного повода пожалеть. Даже соседи нормальные, хотя я уже морально готовился к аду 🤣
Айгерім Сұлтанова
В восторге
ЖК таза, жарық, подъезддері кең. Лифт те үлкен әрі жаңа. Көшіп-қону кезінде еш қиындық болмады. Рекомендую!
ДА
Динара Анарова
В восторге
Ипотекамен алғанбыз, шарттары тиімді болды. Машиналар аулада емес қауіпсіз.Жөндеуі сапалы, қабырғалары тегіс, есік-терезелері мықты
Фарида Назарбегова
В восторге
Үйдің сапасы жақсы, бөлмелер кең төбесі биік. Ауасы таза, тыныш аудан көршілер де жақсы. Күзет күні түні балалар алаңы мен дүкендер жақын жерде🥰
𝑓
В восторге
Гате ситинын бурышы топ топ
Ernar Qqq
Совсем не понравилось
Там живёт нурик
Ердаулет Жоламан
В восторге
Однозначно, стоило сюда переехать!
Теодора Анкудинова
В восторге
Замечательные соседи, дух дружбы чувствуется
Фархад
В восторге
Все под рукой, без суеты и пробок!
Анастасия
В восторге
Здесь есть свое очарование, рекомендую!
Еркежан Нұрлыбек
В восторге
Район жаксы оте, коршилерде тыныш
Диас
В восторге
Закрытый двор, это удобно и безопасно
Дана Смагулова
В восторге
Огромные окна, много света, так классно
Максат
В восторге
Рекомендую, здесь очень уютно и спокойно