Улица Квартал 1, 2
Алатау городская администрация, Алматинская область
В здании
Ботагөз Мырзаханова
В восторге
Gate City кешенінде аула кең, таза, балаларға арналған ойын және спорт аймақтары бар. Бірақ ең бастысы аула үлкен болғандықтан ешкім бір-біріне кедергі келтірмейді, серуендеп шығуға өте ыңғайлы!
Е💕
Екатерина 💕
До центра 20 минут но ощущение что живу в своем маленьком мире✨
Айгерим Ж.
В восторге
Gate City дегі аула кең, таза, барлық жағдай жасалған. Тұрғанда балаларға арналған карусельдер мен спорт аймақтары бар, бірақ бастысы кеңдік пен жайлылық сезіледі футбольное поле отдельно кушти🙂
Алтынай Мырзабаева
В восторге
ЖК уютный, район тыныш, барлық жағдай жасалған, өмір сүруге өте ыңғайлы.
Айша Сағындық
В восторге
До города ехать недолго, но ощущение будто живешь за городом. Тишина, чистота, зелень. После работы это идеально
Ілияс Сагынбаев
В восторге
Үйлер жаңа, жарық, жағдайлары жақсы, район тыныш, Gate City толық комфортный.
Саида Раимбекова
В восторге
Gate City тұрғын үй кешені ұнады ауласы таза, тыныш аудан. Үйлер сапалы материалмен салынған, төбелері биік, пәтерлер кең және жарық. Күзет тәулік бойы, камералар орнатылған қауіпсіздік жоғары деңгейде. Рахмет😊
Абай Сериков
В восторге
Соседи тут добрые, все здороваются, никто не делает вид что живет один в мире. Атмосфера спокойная, почти семейная
ИА
Интизар Алиева
В восторге
спортпен айналысуға мүмкіндік бар тренажеркалар баска да заттар балаларға арналған алаңдар бар отдельно футболға особенно күшті
БТ
Бибигуль Токтаева
В восторге
безопасно и тыныш жк, охрана бар всегда отырады качеля аттеракцион мини жаксы жасалган отбасымызга барлыгы унады ризамыз
ЖА
Женисбек Аманов
В восторге
Двор без машин это прям подарок. Ребенок катается, бегает, играет, и я вообще не переживаю. Красиво, безопасно, ухожено
Сания Кудайбергенова
В восторге
Интернет жақсы ұстайды еш қиындық болмайды район тыныш қауіпсіз и парковка жеке орналасқан👍🏻
Раушан Нурсеитова
В восторге
Инста арқылы көріп жүрген едім, бірақ өз көзіммен көргенде мүлде басқа әсер болды. Дом светлый, отделка аккуратная, ауласы таза. Балконнан вид прям красивый. Жанында магазиндер бар, кешке тыныш. Жақсы вариант іздеп жүргендерге смело қарауға болады😍
Бауыржан Аманжолов
В восторге
Воздух тут просто другой. Утром выходишь и чувствуешь свежесть. Не город, а мини санаторий. Даже мысли чище становятся
АЖ
Арайлым Жандарова
В восторге
Жақын досым осы жақтан ипотекаға алғанын айтты. Бардым, көрдім действительно стоит своих денег жылы су, свет, отопление всё работает. Район тыныш, жолдары да ыңғайлы. Өте удобное место для жизни.
Жасулан Касымов
В восторге
Досым осы жаққа көштік, деп шақырды. Бардым, көрдім реально жақсы. Интерьер удобный, бәрі жаңа. Балконнан вид вообще красивый. Район спокойный, всё рядом, ешқайда алысқа жүгірудің қажеті жоқ. Өзіме қатты ұнады потом 2 айдан соң сатып алдым
ДГ
Дима Григорьев
В восторге
Ипотека меня долго пугала. Я думал что будет куча бумаг и нервов. Но в итоге все прошло спокойно, менеджеры помогли, в банке тоже все объяснили. И вот я стою внутри своей квартиры в Gate City и понимаю что ничего зря не было. Дом теплый, просторный, тишина вокруг, дети играют. Каждый платеж теперь воспринимается как вклад в свое спокойствие. И это реально крутое чувство.
Махаббат Жанахметова
В восторге
Интернеттен көріп, бірақ нақты досымның пікірін тыңдаған соң барып көрдім. Реально понравилось үйлер кең, чисто, жылы су, электричество всё стабильно. Районы тыныш, жанында супермаркеты мен дүкендер жетеді. Жалпы, сатып алғым келетін үй дәл осындай дер едім.
Тоғжан Дамирқызы
В восторге
Көршім осы жақтан алғанын айтып, мақтап жүр еді. Бір күні бірге барып қарадық. Үйлері аккуратно салынған, подъезддері таза, условиясы толық. Район спокойный, машиналар көп жүрмейді. Супермаркет рядом өзіме ұнап қалған соң, басқа таныстарыма да советовать етемін
Константин Андреев
В восторге
Мы давно думали о переезде, и когда нашли Gate City, стало понятно что это наш вариант. Тихий район, свежий воздух, нет бесконечных машин. Высокие потолки дают ощущение пространства, в квартире светло. Соседи у нас хорошие, уже пару раз собирались во дворе на чай. Идешь вечером и понимаешь, что вокруг нормальные люди, а не нервные жители центра. Приятное чувство дома
Ерасыл Бексұлтан
Бұл үйде Айша деген қыз тұрадыы Күшті қыз прямм🤗
Раушан Болатханова
В восторге
Жақын подругам осы жерге көшкен, барып көргенде маған да ұнады. Дом светлый, уютный, всё продумано. Барлық қажет условия бар. Тихий район, кешке серуендеуге жақсы. Бұл жақта жить удобно екен, енді өзім де ойлап жүрмін алуды. Достарыма да айтып қойдым😊
Темірлан Сагынбаев
В восторге
жумыстагы коллегам айтып , сол үшін барып көрдім. Интерьері ұқыпты жасалған, жарық, жылы. Понравилось, что все жылы су, свет, отопление всё работает отлично. Район тихий, рядом магазины. Шынымды айтсам, ожидание реальност керемет👍🏻
Алексей Макаров
В восторге
Gate City помог нам успокоиться и жить нормальной жизнью. По утрам я выхожу с ребенком на площадку и каждый раз удивляюсь, что тут нет толпы людей, нет шума, все аккуратно. Охрана следит, камеры работают, двор чистый. Через дорогу Магнум, рядом школа и садик. До центра 20 минут и без пробок. Когда едешь домой, ощущение что возвращаешься в свое спокойное место, где тебя никто не достает
Камиля
В восторге
Мен осы жк га келгеніме қуаныштымын. Үйдің материалы сапалы, төбесі биік, ауа шынында таза. Коридор широкий, шкафтар түгел сыйып кетті. Барлык условия бар отбасылар ушин
D~
Dilnura ~
В восторге
Кіреберіс кең, балалардың самокаттары да сыйып тұр. Үй жылы, суы ыстық, балконы кең бәрі ойластырылған)
Слава Л.
В восторге
Когда мы сюда переехали, я наконец почувствовал разницу между “жить” и “выживать”. В старой квартире под окнами постоянно была суета и выхлопы, дома шумно. Тут воздух свежий, горы видно, двор без машин. Ребенок гуляет сам, и я не дергаюсь. Соседи приветливые, иногда собираемся вечером, просто разговариваем о всякой фигне и смеемся. Это не просто жк, это реально уютный мини район
Нурлан Жайлаубеков
В восторге
Ауасы таза үй жылы, пәтер кең. Магнум, Паттисон бәрі жанында өте ыңғайлы. Балалар ойнайтын, алаң бар, күзет жақсы
КМ
Карина Мырзабаева
В восторге
больница садик жақын жерде бәрі бар, қала да жақын тез баруга болады пробка жоқ бізге ұнады жалпы балалар да мәз болып ойнап жур далада кен подъезд таза
Абай Мансуров
В восторге
Живем в Gate City уже несколько месяцев и я до сих пор удивляюсь, насколько тут спокойно. Вечером иду через двор, никто не орет, не сигналит, дети играют, взрослые сидят на лавочках. Даже охрана улыбается, будто мы у них в гостях, а не наоборот. Воздух чистый, реально чувствуется, что район не забит машинами. Иногда просто стою у подъезда с чаем и думаю а ведь жизнь может быть спокойной, если выбрать правильное место
Нурлан Орынбаев
В восторге
емхана аптека дүкендер барлығы қолжетімді. Күнделікті өміріміз жеңілдеп кетті баламен серуендеуге жақсы район, тыныш барлық условия бар отбасылар үшін!
Ильяс Даулетбеков
В восторге
Үйдің сырты мен подъездері всегда таза дворда ризамын және достарыма ұсынамын, ипотекаға алғанбыз ыңғайлы условия процент аз бәрі ұнады
Екатерина Зайцева
В восторге
Школа и сад рядом всё, я официально не мама-таксист. Свободааа ✨Спасибо вам
EК
Ellamae Кудайбергенова
В восторге
комфортный жилой комплекс пробкалар жоқ ауа таза территориясы үлкен және машиналар кірмейді соның өзі үлкен плюс охрана 24 часа видеонаблюдение толық қойылған жанында мектеп балабақша дүкендер бар поликлиника да алыс емес❤️
Ербол Нурбеков
В восторге
паттисон магнум бар жакын жерде ынгайлы круглосуточно, аптека тоже интернет жаксы устайды двор норм
Харитон Попов
До Магнума идти 3 минуты. Удобно. Опасно. Слишком доступно для перекусов 😭
Меруай 💎
В восторге
Gate City бізге подходимый болды теплый дом свет тұрақты интернет те жақсы ұстайды материалы качественные район чистый инфрақұрылымы жақсы дамыған біз ипотекаға выгодно алып алысқа бармай қоныстанып алдық
Лаура 🌷
В восторге
Дворда автокөлік жоқ болғаны ұнайды, парковка жеке тұр ыңғайлы прогулка жасап смело жүруге болады, рахмет осындай условиялар үшін барлығы удобно үлкен кісілер де қуанып жатыр
Elina ~
В восторге
Workout зона втянула моего мужа. Он теперь «спортсмен». Люблю наблюдать, как он делает одну подтяжку с видом чемпиона 🤣💪
Анара
В восторге
досым осы жерді ұсынды жақсы район деп айтты, үйді көрдік ұнады материалдары прочный интерьер топ жасалған, лифт бар двор үлкен ынгайлы рахмет енді осы жаққа көшіп кеп жатырмыз🙏🏻
Андрей К
В восторге
Звукоизоляция норм. Я не знаю, что смотрят соседи и это прекрасно, какой кайф не знать про новый сериальчик людочки ))))))
АЖ
Айсулу Жолдасова
В восторге
Gate City бізге ең бірінші рет көргенде ұнады бірақ нақты шешімді үйдің ішін көргенде қабылдадық жылы су да свет те жақсы жұмыс істейді ешқандай проблема болмайды жұмысқа таңертең шыққанда пробка жоқ өзіме өте удобно болды🫶🏻
Asel Ivashova
Было средне
Добрый день,почему в нашей квартире очень холодно,можете пожалуйста решить этот вопрос. Ватсап +77071653565
Частый гость
Айзада
В восторге
Бұл жаққа көшіп келген күні бірден айырмашылық сезілді подъезд кең таза жылы су постоянно бар свет еш өшпейді үйдің материалы да сапалы дыбыс та шықпайды район спокойный біз осында тұрған таныстардың кеңесімен ипотекаға өтініш бердік күтпеген жерден условия очень выгодные👍🏻
Мария А
В восторге
Иногда сидим с соседями на лавке и обсуждаем жизнь. Чистая психотерапия, но бесплатно,ждем новеньких на прием))
Фариза Элмира
В восторге
Gate City кешеніне көшкенде алғаш байқағаным үйдің ішінде бәрі дайын тұр жылы су бар свет тұрақты бөлмелер жылы болып тұрады ремонт аккуратно жасалған біз бұған дейін басқа жерде тұрғанбыз сол жермен салыстырғанда намного удобнее район тыныш жұмысқа бару да оңай болды ипотекаға алған кезде банк жақсы условия берді 🤗
Гузеля Абдуллаева
здравствуйте,добавьте пожалуйста в чат жк,буду благодарна 87080888376
РС
Рахат Сауаш
Понравилось
Құшты бізге ұнады бәры тыныш құшты ливтарры тез келеды брак мусыр коп жатады падъезде