Жетысу-3 микрорайон, 8/1
Жетысу-1 м-н, Ауэзовский район, Алматы
В здании
Артем Искибаев
Хороший овощник фрукты овощи сладкие вкусные сочные мне все понравилось теперь только в него ходить и буду все зачёт сочно, всем советую
А А
Хороший овощник, продукты свежие касир вежливый, всем советую!
Гүлайым Омарова
Өте керемет. Дәмді және балғын.
ГК
Гулзира Конакбаева
Керемет дәмді екен барлық тағамдары Сол жерден алып тұрамын Отбасыма қатты ұнады
Сымбат Камбарбаева
Оте керемет пирожки, булочки обслуживание оте керемет. Жумыстарынызга табыс🥰
Айым Алиаскар
Бәрі кушты дәмді😍
Жанерке Азымбек
Саламатсыздарма! пекарнянын выпечкалары өте дәмді әрі свежий күйінде🤗😍 маған қатты ұнады🥰 жұмыстарыңыз жүре берсін
Аяжан .
Пончик пен круассан алып едім өте күшті , тәтті
Ayaukaa _ak
Барлығы свежий еще дәмді👍🏻 Қолжетімді баға әсіресе студенттерге Пирожныйларды тек осы жерден аламын
Аяулым Несіпбек
Сегодня взяла круасаны и пирожные Шу очень вкусный. Спасибо кондитеру