Поиск
Положительные
Отрицательные
Алибек Мейрбеков
48 отзывов
Сәлеметсіздер ме. Менің атым Мейрбеков Алибек, мен осы мектепте 1 жыл оқыдым. Таңдау пәндерім: математика-информатика. Математикадан Абылайхан ағай сабақ берді, мен осы кісіге өте ризамын, алғысым шексіз, математика пәнінен тамашааа сабақ үйретті, осы кісі арқасында математиканы өте жақсы меңгердім, Абылайхан ағайды қатты құрметтеймін. Математикалық сауаттылықтан Шуақ апай сабақ берді, бізге жаны ашып бізді тәртіпке үйретті. Шуақ апай өте ақылды, сауатты адам, өз жұмысын жақсы біледі. Қазақстан тарихынан Серкебай Дінмұхамед ағай сабақ берді. Бізге тек сабақ үйретіп қана қоймай бізбен дос болып, қалжыңдар айтып жүрді. Информатика пәнінен Нұрсұлтан ағай сабақ берді. Осы кісіге де алғысымды білдіремін. Осы мектепте өте тамаша, сауатты адамдар жұмыс істейді. Бұл мектеп маған ұмытылмас әсер қалдырды, көп білім берді. Мен бұл мектепке, ұстаздарға алғысымды білдіремін, олардың арқасында Нархоз Университетіне грантқа түстім. 10-11 сынып оқушылары, ата-аналар осы мектепті таңдаңыздар, өз таңдауыңызға өкінбейсіз.👍😄
Читать целиком
Зереш ❤️
4 отзыва
Керемет мектеп Өзім оқып шықтым
Ислам Кахарманұлы
2 отзыва
Жақсы бізге ұнады, інім дайындалып 110 балл жинап грантқа түсті. Рахмет!
Нұрәлі Топарбек
1 отзыв
Мирас академиясы өте жақсы. ҰБТ-ға тыңғылықты дайындық, білікті мұғалімдер, қызықты сәттер, жаңа достар тағысы тағы. Былайша айтқанда бәрі СУПЕР!
Lil Lori
28 отзывов
Тут находится учебный центр. Ходила на пробный урок. Мало о чем информируют :( А так внутри красиво и просторно.
Лицензионное соглашение
политика конфиденциальности