Улица Ислама Каримова, 117
Службы
3.2
КЗ
Куралай Зиядина
Таза базар, кірмей жатып сауда, басқа орамал тағу керек дейді, мешіт емес, әлдекімдер өзін Құдаймын деп жүр
Жазира Смагулова
Жақсы емшілер. Барлығы орынды, дұрыс. Аллаға шүкір. БІРАҚ бір нәрсеге назарларыңызды аударайын деп тұрмын: Ине , ыстық шөп салатын бөлмеге ойланбай бармаңыздар, өйткені Гулнар ештеңеге қарамай қоя береді екен. Мысалы омыртқада грыжа болса, оған ыстық қоюға болмайды, грыжаның жарылып кету қаупі бар. Мен соны ойланбай жасатып, обострение шығарып алдым. Абай болыңыздар.
УО
Уаде Оспанбайтегі
Баруға не стоитпа шын айтындаршы . ?
DB
Diko Bolatova
Нашар адам қабылдау білмейді ақша алатын әйел адам сұмдық дөрекі сыпаймен сөйлесу білмейді
Диана Қосдаулетова🤍
Өте нашар бала қабылдамаймыз деп ондай ереже бар ма ақша алуды ғана біледі дм дөрекі
.. .
Шорлатан ғой мыналар
Ақша қабылдап отырған әйел өте дөрекі жауап береді ме десе же деп отыр ғой Жаман энергиясын шашып .
Алдияр Тұрар
Мошен.ник
ЭЖ
Эльмира Жанузакова
Спасибо Не сразу попали к нему очередь огромный
Н
Нуркас
Целитель очень хороший Здоровье ему к нему почти не попасть
МТ
Мадина Токанова
Лично я хожу к Базарбеку Бақкельдиевичу с 2005 года. Тогда мои родители переживали кризис и чуть ли не развелись, мы 3 детей выросли бы без отцовского воспитания. Он очень помог нашей семье, и все эти годы к нему всегда была очередь по сарафанному радио. Только в этом году он начал выставлять видео в тикток. Он читает и говорит только по Исламу и многое может не сказать чтобы не причинить вред. Благодаря нему все наши братья сестры сейчас хорошо зарабатывают. Придя один раз не надо оставлять гневные комментарии. Если не знаете Шариат, и про патриархат, про уважительное отношение к мужчинам. Постарайтесь сбить своё эго раз пришли сюда 🫠
Маржан
Мында жамандап жазып отқандар,бірінші өздеріңді түзеп алвңдар,мен бардым сұрағыма жауап алдым,ұнады ешкім бізді қинап апарған жоқ,өзіміз үшін бардық,үш күн дем салдырдым,қазір жақсы тәубе рахмет ол кісілерге.
Была у этого "емши" Базарбека хваленого, прошу не верить положительным отзывам о нем. Относится надменно к женщинам, якобы чего пришла и где твой мужик?😂😂😂 Так как он "якобы ясновидящий" должен сам знать кто к нему пришел. Стена полна наград и грамот, зато никакой этики и манеры общения с людьми. Отсюда вывод что это все лживые награды. И работники (-цы) работают молча и боятся гневного характера. Далее он скажет что у вас есть дар который надо раскрыть и будет вас триггерить этим что именно из-за этого вы живёте не своей жизнью😂😂😂 Полное разочарование никому не рекомендую 👎👎👎 Это секта 💯💯💯💯💯
Айжан Кайратовна
Кайырлы кун! Бугын Базарбай агада болдым 1 рет. Ойымдагы барлык сурактын жауабын алдым. Алла разы болсын ол кысыге. Дем салды,емшылер бар екен жанында. Оте унады. Озымды женыл сезынып калдым. Ендыгы тылегым,улкен школ ашыныз. Алла берген касиетпен жанына шифа ыздегенге комек,шифа болсын.
Sandugash Begalieva
………………………..
01kznur
Кто знает что за секта в этом доме ?