Улица Толе би, 142
050026/A05H0G9
В здании
Службы
Sara Lems
самый ужасный магазин одежды который я когда либо видела, в раздевалках очень грязно и везде лежит мусор, зеркала грязные, полы грязные, сразу появилось отвращение одевать и примерять что либо, консультантки смотрят косым взглядом, не умеют разговаривать с людьми и буквально перед вами обсуждают ваш внешний вид и вещь которую вы выбираете! ужасное место, больше не приду и никому не советую
Ayym Nuradin🤎
Киімдері өте керемет😍😍
кирюша
Спасибо за обслуживание очень хорошее атмосфера в месяца Рамадана, отдельное спасибо хочу сказать Акерке!!!
симба
Очень классное место напитки как всегда вкусные вчера там были Сотрудницы Таңнұр Айгерім очень классные
sonyatrc 🪷
сотрудницы классные, напитки просто имба
Кайырбек Ибрахимхалил
Имба и очень вкусно и добрые все
КА
Кызгалдак Аяпбергенова
Айгерим ,Таңнұр Гульназ Акниет куштыыы кыздарррр, атмосферасы прям жаксы жер🫶🏻 🫶🏻
KU
Kaldygul Uazkhan
Сәлеметсіздер ме ! Wedrink ке үнемі келемін бәрі күшті дәмді . Қыздарда жақсы көңіл күймен қарсалады . Тапсырыстарды тез және дәмді жасайды! Келіңіздер🥰
Акерке Анварова
зорр марожныйй🥹🥹😘😍😍
Talgatovna Aisha
Өте керемет маған ұнайды көп көп рахмет❤️❤️❤️
А.
Айгерим1 и Таннур отзывчивые
Жанс Нспл
Айгерим 1
Арайлым Жумагалиева
ценасы жақсы бірақ качестовка көңіл көншітпейді киемдері 2 3 жуылган сон жүн болып калды жақсылары бар но үстіне акша косып качественый дүние алыңдар бирак сумкалары топ
Рано Досова
Отличный магазин и обслуживание просто топ👏🏻
s.
sako .
одежды топпп,цена тоже 😍😍
dD
dana Darkhanova
Заказали мы апельсин мощный сок.Вау просто нашли 2 маленьких мух или чо это летают просто в лимонаде,Вообще отстой что за беспорядок происходить здесь надо же быть немного внимательным.Пошла к кассиру чтоб он поменял мне они поменяли.Сказали что ошибка от заведений.Молодцы!Но надо быть внимательным.Надеюсь теперь это не будет повторяться!
diana .
Очень классный магазин
Ramaz4ik🐊🖤
Шаурма просто бомба уцыла
ГЖ
Гульнара Жубаева
Я постоянный клиент банка. Хочу поблагодарить персонального менеджера Тахиру Тахирову, оперативно помогла мне разблокировать мою карту. Профессионал своего дела, добрая и коммуникабельная.
MB
МУ
Марат Усманов
Цены низкие, вкусно
Nazerke Mergenbayeva
Ужас тамактарынын багасы удай кымбат . Акша жок деп калай зп бермей койуга болады 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Aikyn Kaldybay
Кемсіңдер ма? Ақша жоқ деп зарплатасын бермеу. Ақша жоқ болса, жұмысшыларыңаьайлық бералмасаңдар банкротстваға тапмырыңдар. Жабылсын. Байкот. Ешкім бармаңдар. Адамның еңбек ақысынтжеу қате
Д
Добрыня
Өте нашар екен бармандар адам емес админдери
♥️♥️♥️♥️ Bazarbayewa
Кафеге барып, өте жақсы әсер алдым! Барлық заттары керемет – тамағы дәмді, қызмет көрсетуі жоғары деңгейде, ішкі атмосферасы жайлы әрі таза. Қызметкерлері сыпайы, көңіл-күйді көтеретін жандар. Міндетті түрде тағы да барамын!
❤️ Реймбаева
кафеге барып, өте тамаша әсер алдым! Ерекше алғысымды кешдеги официант айтқым келеді. Өте сыпайы, күлімдеп қарсы алып, тапсырысымызды мұқият қабылдап, бәрін тез әрі ұқыпты жеткізді. Сұрақтарымызға сабырлы жауап беріп, жайлы атмосфера орната білді. Бұл сияқты кәсіби қызметкерлер – кез келген мекеменің үлкен байлығы. Тармақтары да жаксы өте күшті! Осындай керемет қызмет үшін рақмет! Міндетті түрде қайта келеміз!
SI
Shahboz Ismatov
Фокусный донер хороший место
Владислав Кондиенко
Спасибо большое за обслуживание и хорошая атмосфера в месяц рамадане спасибо за обслуживание Акерке
Мухамедей Сабыржан
Я сегодня был диггермее очень хорошая Атмосфера тем более рамадане официанты очень вежливые посоветуем всем посетить этот кафешку и спасибо Ақерке вам
Алтай Кусаинов
Хорошее место для отдыха семьёй. Приятное обслуживание. Особенно хотелось отметить официантку Гали.
ЖА
Жанел Ахметбек
Сегодня была на Толе би Байзакова Дегирмен попробовала Пиде ассорти и курица слив очным соусе мммм 😋очень вкусна была Спасибо большое поварам и официанту Аружану она такая веселая мне понравилась обслуживания Огромная Спасибо ☺️🫰❤️
Arman Nurgaliev
Спасибо Аружан за обслуживание👍
Акнура .
Официантка Аружан обслуживание өте күштті 😍 все на высшем уровне.
ТБ
Тимур Базарбаев
Бугын дерыгменге тамактануға келген едым Камшат есымдікіз кізмет корсетты оте суйкімді жаге щаккан кыз екен 😊🙂
Саке 😎
Маржан официанттын кызметі маган катты ұнады
EM
Erjan Mukanov
Спасибо большое вам очень вкусно
жО
жеткер Отарбаев
Тамактары өте дәмди Хызмет көрсету сапасы өте жоғары Гули есімді карындасымызға улкен рахмет
КД
Камила Далмаханова
Гули кушті кутіп алып шығарып салды рахмет!!!👌💐✊
Маржан официант
Aygul Begbayewa
Гули оте күшті жумус жарайды
MM
Mahri Meredowa
Гули очень добрая и милая!!!Она очень хорошо работает!!!
Enesh 🎀
Гуліі кушти офицант кызметі үшн рәхмет
Анвар Кабулов
Гули жаксы обслуживание жасайд Деп ойлайм 😂
Asko Asko
Кайырлы кеш!Дегирмен каладагы ен дэмді тамактанатын орындардын бірі. Жэне де хялмай осы жерді таныстарыма *сынамын. Кухниясы ете жаксы .Тамактарына енді сез жок оте демді .Донер, Шашлык, птццаларыда жаксы .Отбасымен бас косатын керемет орындеп айта аламын.Барлыгы жогары денгейде. Эрине осынын барлыгын керемет ететин официанттары жарайсындар.Барлыгын уакытылы, стыктай етип экеледі. Кассадары кыздарыда ете жаксы кулип карсы алып кулп шыгарып салады! Эрине Сервисті керемет етип устап отырган Адмистраторларына мын, алгыс. Официант Гули жарайсын!!!
ЖМ
Жумабек Муртазаев
Спасибо за обслуживание просто всё супер особо официантка гули очень позитивная
HS
Hosilbek Shodmanov
Всем рекомендую здесь вкусно обед официантка Гули прекрасно обслуживала нас быстро
BB
Beksultan Bazarbai
Обслужевония на высоком уровне, все блюды очень вкусные, официанты очень вежливые, всем советую здесь покушать)🥰