Геологов улица, 1Б
TA
Tilegen Ablakat
Өте Нашар
Alim Zorhanov
Ванает потом и кокето красное чтото на лаваше
Аркен Ермак
Ужас іші ыстық нашар дәмі өте жаман екен не стойт ахмет донер 💩🤬 обслужвания жоқ недеген масқара нау ішінде кондер коспайды өті нашар -1 оценка!!!
Акжан Касенова
Бамбосуши ужас 3 сағат күттік, сишилары отвратительный, жеуге келмейді, суыған қалай болса солай суши акелып берді ужас просто
Mussa Mussa
Сервис просто ужас…
Aldik .
4 часа ждем заказ и ни ответа, ужасный сервис звонок тупо отклоняют
ДТ
Даулет Токтарбай
Заказали сеть Домалак. Домалатып жіберіп 5 сағат күттік. Обратный связь нету. Сервис 0. Рекламу сделали на 5 но на сервис и обслуживание 0 вложений. Делаем комментарии по Инстаграму удаляют автоматически. Прощу вас всех кто заказывал в Бамбо суши написать отзывы по Инстаграму.
Даурен Кобландиев
сеть уйкы заказ берып едык уйыктатып кеттыгой🤣
Камульчик
Здесь раньше был зал торжеств,блииин здесь все по другому.Вот что я называю истечение времени,на все старое..приходит все новое...
Asiya .
Ужас😬😬
Aselya a
Вообще не советую. Суши кішкентай жіп-жіңішке, пицца тоже жіңішке и дұрыс піспеген, қатып қалған. Сушиды қалай боса солай сала салғандай. Достовкамен келгенше суып қалған хотя жақын жерге алып келседе.
ЕА
Ерсін Ақылбеков
Бізге 2пицца әкелмеді тағы ұрсысып ақшасында жібермеді өте нашар заказ бермеңіздер.
Abilhanovaa 🍂
Вамбук суши ужыс сервис өте өте нашар 3 сағат күттік суып қалған вапше не советую
Абу Бандит
Bamboo sushi Не стоит заказывать ждал 3 часа итоге не приехали Заказ бермениздер 3 сагат куттыртып келмеди курьер
Sayan Shardarbek
Бамбук суши заказ бергеніме 3 сағат болды әлі келген жоқ, жауапкершілік мүлдем жоқ, телефон қоңырауларын алмайды, алмауларыңызға кеңес беремін
NB
Nurjigit Bekmyrzaev
Там есть круглосуточный магазин,продают пропавшие салаты можете отравится,не захотите туда
Аружан Сабиткызы
Лучше сушиларын жемеяк койындар дәмі ужасно сушидегі калпачок ашып кеткенба күріштері тұрып калганба айтеуір дәмі жегенде оте нашар еще соевый соуска суын көөп косп тастаган соустын дамыде жок прост ноль жасай алмасандар айналайн Ахмед донер бамбо суши жасамаяк койндар
Fortuna Den
Бамбук суши очень разочаровали ни какого сервиса по телефону вас не слушают кормят обещаниями , номер курьера не дают чтоб связаться , очень огорчает такое поведение
Bayan Nazymhanova
Бүгін келіп керек дәрілерімді алып кеттім.Көп рахмет барлық дәрілер бар екен😍