Поиск
Отрицательные
SN
Samal Nurbai
2 отзыва
Тамақтары өте дәмді, ас мәзірі әрдайым көңілден шығады,бағасыда тиімді. Раздачадағы қыздар өте сыпайы, әрқашан күліп, жақсы қарсы алады. Әсіресе администратор Аселя Жомарткулрвна ерекше алғыс – әрдайым күліп, көңіл көтеріп жүреді. Жұмыстарыңызға табыс тілеймін!!
Тагаев Ералы
4 отзыва
Тамактары өте дәмді маған ұнады кеңес берем келініздер админ кызда унады суйкимди😍❤️
Макс Павлов
18 отзывов
Салеметсіз бе каркаде компоты мен сондай сусындар әрқашан ашып кеткен сияқты, үш жылдан бері осында келемін, ешқашан ашып кетпегенін көрмедім. Олар кәдімгі компот сияқты емес, тура қышқыл болып тұрады.
NB
Nurlan Beksultanov
3 отзыва
Саламатсызба бугін. Тағамда саға 16:00 шамасында мен әжетқанаға кірдім шықансон қолымды жұдым қалтамдағы өз треапкамен суртім.Содан киін Пол жұатын Кісі келдіде маған аяқиімді сүрпедиді арытур берітұр арытұрдеп мазамды алды мені боқтап аузына келгенін айтып.Қазақтар онбаға орыстар жақсы сен дармаетер. Мен айтым сіз қалай сөлеиіз.Ол кісі айтады мен қалай сөйлеимін өзім білем деп жауап қайтарды.Мені шылабырамен урып және айтабер кімге болсада деп жауап қайтарды. Мен Администрырға барып айтым.Ол кісіге сөлемеяқ қойшы деп ол үлкен кісіден жауап қайтарды.Мен столыма кетіп қалдым. Содан киін залда маған айғалап тармағында тез іште жоғал деп залда бүткіл адамның көзінше айғалап айты бұл сұмдық қой.Камирадан көрсеніздер шылабырамен ұрып боқтап.Бүнда жұмышыларымен тәрбие жұмыс жасамасыздарма Біз тамақты тегін ішпимізғой.бұл недеге масқара ұрып соғып клетерді құғаныма сонда.Бұл кісіні жұмыстан шығарыуды сұраймын тәртып жоқ үлкен кісі Қазақтар онбан ол неге сөз өзіде қазақ бірақ ол кісі бір орыша бір қазақша сөйлеиді Сонда өзі шала қазақ болғанда. 17 01 2025 ж Ол кісі клетерден арқасында Зарплата алып отырған жұмыста шығаруды сұраймын сұмдық масқара.
NT
Nurzh1g1t Toktamys
3 отзыва
Тамактары өтте дәмді тазалыгыда жаксы 🤩🤩
АК
Азимхан Кузенбаев
4 отзыва
Тамактары жаксы, тазалыгы да👍👍👍
АО
Айман Отебаева
3 отзыва
оте керемет тамактары дамди интерьер кушти барып демалып кайтатын орын тазалыгы 5 обслужваниеси оте жогары денгейде адам коп болсада барыне улгерип жатыр.
Гулмира Абдуллаева
Вкусно, чисто, недорого. Место достойное
МЕ
Мадина Естемесова
3 отзыва
Осындай асхананың бары қуантады Бағасы арзан қызмет көрсетуі жоғары қызметкерлері сыпайы 😊
EA
Erkosh As
8 отзывов
Маган барлыгы унады раздачада кыздар кулып турады раненерлар барлыгын вовремя жинап тастайды касса тез пробивать етып тез жумыс ыстейды
Жанар Келчинбаева
15 отзывов
Тағам асхана желісіне рақмет бүгінгі ашылу құрметіне бардык 10% жеңілдік жасалыныпты жұмыстарына сәттілік істеріне береке берсін 😊
Алматжан Жалимкул
7 отзывов
Лучшая проектная компания ✊🏼
SD
Serik Duisengali
112 отзывов
На углу дома есть столовая, туалет платный, если ничего брать не будете, не приятный осадок….. zaitun
Лицензионное соглашение
политика конфиденциальности