Микрорайон Туркестан, 76в
Службы
3.4
Айдар
Совсем не понравилось
Өте нашар қызмет түрін көрсетті бұл компания ! Акция деп алдыртып ұзақ күткізді ! Қоңырауда отырған адамда , жеткізу қызметі де нашар ! Өте төмен деңдейді қызмет жасады ! Адамдары дөрекі сөйледі ! Келіп қалдық деп 1 сағат тағы күткізді !
ML
M. L.
Совсем не понравилось
Суши сет доставка бергем іштерінен 2 рет сүйек шықты,сушилары аударылып келіп қатып қалды,өздері айтқан 3-4 сағат та емес 5,5 сағатта жетті не советую
Санжар 🤚
В восторге
Суши очень понравились. Всё свежее и вкусное, цена хорошая. Обязательно закажу ещё. Рекомендую!
Бейбарыс Қосынбек
Было средне
Енді тамақты жаман демейді ғой, сушилары огдпй керемет емес жәй обычный суши ондай бір катты дәмі жок екен 😅
Pernekhan A
Совсем не понравилось
Сушилары жаман крылишки қатып қалған пицца қамыры өте жұқа күйіп кеткен вообще жи алмадық заказ бермеңіздер маркетинг қо таза
КL
Каусар Lady
Біз той жасадык кушті отті. Админ жеңілдіктер жасады рахмет. 24.02.2025
ZK
Zanyl Komekbaeva
В восторге
Достар кафесіне үлкен рахмет тамақтар салаттары өте дәмді болды бізе қатты ұнады осымен екішірет өткізіп тұрмыз кішігірім құдалық и бір жас тұсау кесер той күшті 👍бәрі дәмді әдемі таза әрі қол жетімді баға Алла разы болсын сіздерге❤️
DM
D M
В восторге
Алинур және Ерасыл атты оффтар өте жақсы кішіпейл ақкөңіл балалар обслужкасы өте жақсы
Рафхат Раф
Совсем не понравилось
Для красоты салып койган 2 шампурды, 1 шампур келед бетсздер настоящий байкот стендер
stnv_011
Совсем не понравилось
админ оффтарды урад тамактары дамды емес
Нұр... .
В восторге
Караокесіне әңгіме жоқ, келгенге тұрарлық жер