Богенбай батыра улица, 149 · проспект Сейфуллина, 549
В здании
Службы
СБ
Сауле Бастыкова
Саламатсыздарма.Мен Бастыкова Сауле Тараз қаласы,Ақбұлым алқабынан , Академия здоровья таңдағаныма өкінбеймін .Нұржан Қыргызбаевнаға үлкен сенім артып , тәуекел жасадық . Қазір ұлым өсіп келе жатыр💪, қаншама күн , түн демей тел. жұмысын атқарып жауап беріп түсіндіріп жатты. Қанша отбасыға бақыт сыйлады 🥰 Мен халыққа мақтанып айта алам, Алматыда осындай білікті доктор барына , үлкен рақмет 💜 Жұмыста тек сәттілік тілеймін 😘🙏
Алан Мухтар
Хочу выразить искреннюю благодарность своему терапевту — Акботе Султаналиевне. Профессионал с большой буквы, внимательная, доброжелательная и всегда настроена на результат. С первых минут приёма чувствуешь, что ты в надёжных руках. Особенно ценю её человеческое отношение, спокойствие и способность всё объяснить доступно и по делу. Благодаря ей я чувствую себя уверенно в вопросах здоровья и знаю, что мне всегда помогут грамотно и с заботой. Спасибо за ваш труд, чуткость и профессионализм!
Мұқасан Ерментай
Приемдары өте ұзақ,1 адам кіріп кетеді да,30-50 минутсыз шықпай қояды.Отырады ішінде.АМД поликлиникасы.103 тегі терапевт ашып ештеңе айтпайды.Жай ашин жібере салады.Ары бері жүргізе береді.Не ауру не сау екеніңді айтпай,бір жерг 4-5 рет жбіеріп сандалтып қояды.Өз таныстарын без очередь кіргізіп жібереді.Басқа мемлекеттік қызметке келіп отырған адамдардың уақытын алады.Кейбір врачтар өздерінше болады.Өзжерінің жалдап алған жерлері құсап.
𝒅𝒊 .
👍
ST
Samal Turdanova
Өте керемет кленика. Қызметкерлеріде сыпайы, кулімдеп тұрады. Мамандарыда керемет,науқастың қас-қабағына қарап, барынша қолдау білдіреді. Ішінде бар жағдай жасалған.Жұмыстарыңыз табысты болсын. Осындай жақсы жұмыс жасайтын кленикалар көп болсын. Өркендей беріңіздер. Білімді мамандарыңыз көп болсын.
Ақбота Қалмаханқызы
Күшті клиника терапеттері өтте сыпайы барлығын түсіндіріп жүреді🥰
Акниет Турдан
Өтте күштті 😍
SK
Serikova Kuralay
Клиника өте жақсы қызмет көрсетеді.
Ulpan Serik
Клиника АМКД ужасно админа надо менять Я у вас на платном ещё хотела записаться на 21 ноября ,но админ ваш грубая не отвечала с 21октября это целый месяц как можно не отвечать так
Damir Jumabay
Я болел пришел лечение получил все хорошо у меня взяли анализы и тепер все хорошо.
AO
Aiganym Omirbayeva
Хочется отметить администратора Беркін Гулим как добросовестного работника Владея и казахским, и русским языками всегда подскажет в какой квбинет пройти, подберет подходящее время на прием к специалистам, грамотно даст полную информацию по телефону, приятна в общении. Ответственна, хорошо знает и справляется со своими обязанностяии. Сочувствующий человек, всегда доступна.
ГС
Герасименко Сергей
Хорошая клиника, отличный персонал
'ilona' 'bakieva'
Во первых не приветствуют, во вторых ужасное обслуживания, сами толком не знают где что находится в еgov. Через нехачу разговаривают не слушают особенно на регистрации ужасно просто
Куралай Нарметова
Очень хорошая клиника. Мне нравится обслуживание и там работают профессионалы 💜
КУ
Камола Умирбаевна
Балалар тіс дәрігеріне барғам 105 кабинетке грубый, наглый баламның жылағанын ұнатпай біраз әнгіме айтты басым ауырды деп қояды өзінше баланың жылағанын көтереалмаса немнесіне дәрігер ол үйде үйретіп алып кел дид сонда біз үйретпеген ақмақ болып отырмызда ия өте нашар тіпті 0 бағаның өзі көп оларға сұмдық енді міндетсініп отыр жұмысын
ЭТ
Эмма Тургынбаева