Улица Дунентаева, 32/1
DS
Dinara S
Здравствуйте Можно номер телефона написать
Нурмахан Куандык
Інімді шығарсаңдарш Қазақстанда өмір сұредіғо олда
Olzhas Kudaibergenov
адам сыйлау білмейді сойлесе алмайды өте нашар жер балаларга адам деп карамайды бауырым 1 кун болып шыкты сол куннін ішінде бәрі тусінікті болды сол жерден алып шыгып келесі куни тунде шошынып оянды алып кетіндер мені деп не болганын нестегенін білмиміз бірак катты шошынып калган!!!
Garden of paradise Райский сад
Весной этого года высаживали деревья и во второй день нас накормили в столовой. Еда так скажем не плохое для детского дома.
Дильбар Х.
Жұлдыз шағын ауданвндағы көше
Yasin .
Уважение детям 0 Свои обязанности не выполняют Превышают полномочия Сотрудница по имени Бибигуль издеваются людьми, свои обязанности не выполняет Сотрудница Маншук не ждёт пока родители приедут сразу на план работает Про охрану вообще молчу Пришли с доверенностью не пускали нас Попросили номер директора или зам директора не знаю говорит То что просишь говорит не знаю не мои обязанности Прошу принять меры
M T
Муғалимдер нашар балалар темеки однаразка шегед тарбиесі нашар апайлар мулдем карамайт балалардын тарбиесине кыздардын аузынан кок ит кіріп ақ ит шығад недеген сумдык бул😡
Олжас Абдолдин
Балаларды қолдау орталығында жаттығуға арналған тамаша ойын алаңы бар! Балалар мен олардың отбасыларына бар жақсылық! В центре поддержки детей есть отличная спортивная площадка воркаут! Всех Благ детям и их семьям!
Ravil Nabiyev
Спасибо воспитателям особене Нина смахановна и Нургуль Далетбаевна и повтора Айнур
АЕ
Асылбек Ешниязов