Улица Тауке хана, 119 · улица Акжунис, 13
В здании
Службы
ЖК
Жамал Коскулова
Офис менеджері Нурмухамед мырзаға рахмеет.фильтр мен қосып сыйлыкка пылесос және душтың суын тазалайтын филтр ді қосып берді,,біз пенсиядагы адамдар үшін үлкен куаныш болды..балаша мәз болдық..таза су ішіп коймай үйдегі ауыр кілемдерді тазалап кызығын көретін болдық,(далаға кілем шығарып қағып керек емес) косымша сыйлыктарың үшін тағыда алғысым зор..аман жүр Нурмухамед көөп жаса! Құдай жар болсын! Біз үлкен адамдардың ақ батасы,, әумин
РР
Рано Ранулита
Спасибо специалисту Мирасу за быструю установку фильтра. Все разъяснил детально. В очень понравился сам фильтр. Не занимает очень много места. Так же очень удобно, что не надо часто менять фильтры. И по сервису нас будут оповещать, когда необходима замена. В общем будем пользоваться теперь водичкой чистой, ещё и озонированной. Рекомендую. 👍🏻
Оразмухамед Пернебаев
Установили фильтр для воды избавились от покупной воды вкус мягкий сервис отличный советую
Марлен Тембаев
Фильтр алдық тамаша каз қолданып жатр сервиссі айтқан уақытында келіп ауыстырып беріп жатр мамандары да жаксы
qurmet T
Практика өттім жақсы жер