Проспект Достык, 107
N.
Nursultan .
Нашар жер 👎
Gyrmyzy Baýryýewa
Тамактары оте кушти ищи таза барлык заттары таза оффисанттар тоже кушти
Aynur Satybaldyyewa
Бұл ресторанға барғаныма өте қуаныштымын. Іші таза, интерьері заманауи әрі жайлы. Тағамдары өте дәмді, сапалы өнімдерден дайындалғаны сезіледі. Қызмет көрсету деңгейі жоғары, қызметкерлері сыпайы және әр қонаққа мұқият қарайды. Уақытымызды жақсы өткізіп, жағымды әсер алдық. Болашақта тағы да келуді жоспарлап отырмын және баршаға ұсынамын.
kt
katya terekhova
Ozon – классное место, спасибо менеджеру, быстро без очереди, без проблем.
EK
Elmurat Kerimkulov
Магазн супер. Качественные товары.
$ $
Жақсы қызмет көрсетеді мықты жігіттер жарайсыңдар 🫡 арзан баға сапалы борд рахмет
Bagdat Myktybaev
Тема заттын бәрі сапалы👍👍👍👍
Almyrza Toibek
💯💯Ғазиз красавица
🤍 🤍
Ayaz rent лучший экипировка здесь советую
ЛК
Люция Ким
Хочу выразить благодарность сотруднику Халык банка Гайнулиной Римме.Профессионально подходит к своему делу,проявляет уважение и оказывает помощь.Каждый раз уходишь с чувством благодарности
Damir S.M
Киімдері адемі,көңілімізден шықтты ! tone.kz көп көп рахмет осы жерге келуге кеңес беремін ✊🏻
Танат Бисалиев
Саламатсыздарма ! Киімдері кушті , жана,сотрудниктер оте керемет Барын түсінікті кылып баяндайды
ИА
Ильяс Абдыкапаров
Мы тут помогали бомжу
Хотела оставить благодарность менеджеру Еламану за профессионализм и качественную работу. Очень вежливый и отзывчивый! Спасибо!👍👍👍