Улица Туркебаева, 255
В здании
Службы
GI
Gulnur Issakhova
100/100!!! Еда 😋😋😋💯💯💯 атмосфера 💯💯💯 обслуживание💯💯💯 Анар огромное вам спасибо💐 подача каждого блюда отдельный вид искусства👍🏻✊🏻💯 реально все супер💯💯💯💯
Hadisha Ayazbaikyzy
Өте күшті прям,күтіп алуы,амандасулары керемет. Тамақтары прям күшті,дәмі керемет,еттің жұмсақтығы сонша ауызға салсаң еріп тұр,советую всем. Тағыда келеміз,үлкен рахмет 🫰🏻😊
SB
Sholpan Beşe
Отличное заведение с традиционным колоритом и охотничьей атрибутикой. Очень приветливые и доброжелательные официанты.
АЖ
Айгерим Жумабаева
Біз осы seker кафесін жақсы көреміз тамақтары өте дәмді әсіресе жілік майы қосылған секер самсасы. Официанттар персонал керемет есік алдынан күтіп алып орныңа жайғастырып береді. Әрине Ранида деген бізге қызмет еткен официантымызға ерешке рахмет ❤
SO
Sholpan Ospanova
Приехали из далека специально покушать лытки, которые рекламировали, а их нет, хотя прехали в обед, зачем рекламировать и не закупать
РМ
Руслан Мухтаров
Нас сегодня обслуживала официант Динара) очень приветливая, доброжелательная девушка. Постоянно подходила, интересовала ь всё ли нам принесли, понравилось ли нам, что не мало важно, внимательная! Спросят, вернемся ли мы к вам, однозначно да!
Suluay Erubaeva
Тамақтары унад Секер самса ол басқа тема😋. Айгерім деген қыз қызмет көрсетті өте жақсы рахмет сол қызға. Балалар ойнайтын алаңда бар екен солда бір +. Кафе мағар унад улкен рахмет
ЖУ
Жанар Умарова
Сегодня в первый раз были в Seker ,лагман очень вкустный,самса на косточке очень вкусно,,таба нан с маслом топ с чаем ,дети заказали фри с мясом ,нам очень понравилось ,отдельное благодарность молодой парень Береке нас обслуживал шустрый ,вежливый ,рахмет🤲🤲🤲🤲👍👍👍
AO
Ardak Ocfanjan
Бүгін Секер мейрамханасынан түскі асымызды іштік. Тағамдарының бәрі өте дәмді және қызымет көрсеткен жігіттергеде мәдениетті, риза болдык. 👍
ХБ
Хамитжан Бытиржанули
Сегодня были впервые и нам очень сильно понравилось, самса на косточке нереально вкусная , лагман так же 🔥 и чай с тары очень понравился. Все вкусно, отдельное спасибо парню Акниет, очень уютно место😍
Марғұлан Дулатханұлы
Манты күшті екен
Ерболат Бекжанов
Кушти унады оте дамди
AT
Aidar Tur
Өте жақсы ресторан, көп рахмет. Астарыңыз дәмді болыпты.
Назар Сейтказин
Обслуживание 0
Symbat Естьже
Официант менсінбеушілікпен қарады, келе сала жақтырмады , инстаграмнан тағамды көрсетем деп телефонды қолдан жұлып алды, не довольное лицо добило
Бага
Тамақтары дәмді, өте керемет атмосфера. Бірақ қызметшінің жұмысы ұнамады. Өте көп сөйлейді. Заказ дұрыс қабылдамады. 10-15 минутта дайын болады деп 45 минут күттік. Комбо деп алған заказ дұрыс берілген жоқ. Айтылмаған заказдар ұрылған. Жарайды деп ала салдық. Комбода 3 самса болған реклама бойынша. Ал бізге 2 самса алып келіп тұр. Басқа адамдардың алдында 3 самсадан тұр.
СЕ
Сымбат Ермуханкызы
Тамақтарыныз өте дәмді!рахмет үлкен сіздерге Алтынай админ қыз прям барлық условияны жасап от души күтіп жіберді.Ранида деген қызға ерекше рахмет!)
Rayna Is.
Мәә приям куштіі😍😍 тамақтары да керемет,балаларға ойнайтын жерілде бар советую келуге😍😍🔥
Жансая Насыпкалиева
Отличное кафе с уютной атмосферой и вкусной кухней. Отдельно хочу отметить официантку Раниду — очень вежливая, внимательная и доброжелательная. Все подсказала по меню, быстро приняла заказ, постоянно интересовалась, всё ли у нас хорошо. Благодаря её сервису впечатление от вечера осталось максимально приятным. Обязательно вернёмся ещё!
aqbota absadyk
Керемет кафе! Тамақтары өте дәмді) Радина офқа рақмет, өте жоғары қызмет көрсетті. Отбасымызбен жиі жиі осында барып тұрамыз.
Asylai Tyunyakova
Өте уютно жер. Бізге Ранида деген официант қызмет көрсетті ,өте сыпайы ,сүйкімді 👍🏻😻
Сагындык Жаксылык
Керемет Тамақтары дәмді жұмыскерлеріде жылдам қызымет көрсетеді
Улбос✨ ❤️
Өте жақсы кафе тамақтары кушты қызметтеры өте керемет Шашлыктары кушты 👍👍👍👍
БИ
Баглан Иманханов
Секер мейрамханасы оте Жаксы, кызымет корсету жогары денгейде, тагамдары дамди
S
Sholpan
Секер кофесинин тамактары жаксы.бизге унады.колектив оте Тамара.обслуживаниеси бизге унады..
Zharkynx .
Очень вкусно😍
Анна Гусева
Всё очень вкусно😋, рекомендую👍
АҚ
Айгүл Қоғамбай
Бүгін 09.11.2025ж Секер отбасылық кафесінде Анамның туған күні ұстаз әріптестерінің арасында аталып өтті. Секер отбасылық кафесінің ұжымына алғысымыз шексіз. Істеріңізге береке, әр күндеріңізге сәттілік тілейміз. Үлкен Рахмет Сіздерге! Аллаһым баршаңыздан разы болсын 🤲🤲🤲
ZS
Zhandarbek Sultash
Секер мейрамханасы өте жақсы деген баға бере аламын.Кіргеннен клиентті күтіп алу,тапсырыс қабылдауы жоғары деңгейде.Атмосферасы,киімдері, әуендері барлығы бір біріне үйлесімді. Қонақтарыңызбен ойланбай келе берулеріңізге болады!!!! 10/10👍👍
Ainaz 🤍
Тамақтары өте дәмді обслуживания өте керемет тамақтары жылдам шығады тазалық керемет официанты очень добрые и милые Асия официант такая милая ❤
KS
Kozhakhmet Syzdykov
Тамақтары күшты,тойымды,еттері мол және официантка Аяулымға көп рахмет очень вежливая бақытты болыңыз
Талгат Избасов
Очен понравилос
Daniyal Kerimbek
Имба
РН
Райымбек Нурллин
Аяулым қарындасмыз Керемет қызмет етті рахмет коп коп қабырға самса бөлек екеен арнайы келіп едік басқа қаладан көңілден шықты
Асемгуль Абдильдинова
Были в заведении впервые, здесь оооочеееень вкусно 🤤! Спасибо официанту Мадина, очень вежливая девочка, приятный персонал. Есть детям где поиграть! 👍👍👍
Мадина Оракбаева
Керемет отбасылық мейрамхана😍. Тыныш, таза, атмосферасы өте керемет❤️. Ұлымның туылған күнін осы мейрамханада атап өткеніміз өте дұрыс шешім болды❤️. Балалар ойнайтын жері бар👍🏻. Қызмет көрсету сапасы өте жоғары деңгейде👍🏻. Тағамдары дәмді және сапалы🤤. Біздің отбасымызға, қонақтарымызға барлығы қатты ұнады🥰. Міндетті түрде сіздерге қайтып келеміз❤️. Қызмет көрсеткен ұлдарға көп, көп рахмет👍🏻.
Айтбай Азамат
Нам всё понравилось обслуживание на высшем уровне нас обслуживал Алишер. Кухня на высшем уровне вся еда была очень вкусная и сытная с удовольствием придём ещё раз огромное спасибо Алишеру за хорошее обслуживание.
J✨
Атмосфера, обслуживание просто идеально😍😍Отношение персонала к гостям очень приятное🫶🏻🫶🏻❤
Азамат Аза
Кафе оставило хорошее впечатление: уютная атмосфера, приятная музыка и вежливый персонал. Блюда вкусные и подаются довольно быстро.
YA
Yltay Abzeitova
Тармақтары өте дәмді, бізге ұнады әсіресе секер самсасы өте дәмді
Adiljan Alimgali
Керемет өтте дәмді тамақтары қызмет көрсеткен Азиз деген жігіт алла разы болсын өз жумысын жақсы көріп жасайды екен
DA
Dulat Atollauly
Тамақтары өте дәмді, қызмет көрсету сапасы жоғары деңгейде. 100%
Алтыншаш Телеуғалиева
Секер отбасылық мейрамхана өте ұнады, сервис тамаша, тағамдары ерекше дәмді, атмосфера керемет, офицант Ментай өте жақсы қызмет көрсетті. Рахмет.
Nurlan Jalimbetov
Рекомендую всем! Кто хочет насладиться национальной кухней! Сорпа, самса с мозговыми косточками просто топчик!
Бауыржан Базыкен
Біз секер кафесіне достарымызбен келдік,бізге тағамдары қатты ұнады,особенно фирменный секер чайлары,өте дәмді тіл үйреді,іші,атмосферасы қатты ұнады,енді әрдайым келіп тұрамын👍
Sobir Buronov
Место очен хороший еда вкуснея.дизайн кафе супер
РТ
Райгуль Таукенбаева
Тамактары оте дамды, официантары да оте сыпайы Рахмет отырыс жаксы болды
Мергуль Кудерина
керемет кеш болды барлыгы дамды
adir kkk
бары керемет тамактары дамды отбасымен калуге болады рекомендую 👍🏻
Азаматкызы 💐
Атмосфера керемет 👍Бизге кызмет корсеткен Ислам инимизге коп рахмет 👐. 10/10 ✊