Улица Абилова, 29
В здании
Службы
2.9
Алтуха Д
Дым клиент куте алмайды бәрінің түрі суық🤦🏻♂️ Жұмыс істейсіздер ма міндет қылып істемей ақ қойыңыздар!!!
Лариса Штайгер
Компания одних мошенников и аферистов,обещают одно ,а делают совсем другое
ЕЕ
Еламан Елемес
Өнімдерін алдым өте керемет екен бәріне ұнады 👍👍
SK
Shalkar Kairatuly
Осы компаниядан шәй, сағат, үтік алдым, сапасы бағасына сай гарантиясы бар. Ұнады рахмет
VV
Vokk Vokk
Оңбаған компания. Алаяқ. Айтатындары өтірік. Құдайдан қорықпай адамдардың ақшасын жейді. Жолдайтын компания емес. Сеңбеңіздер. Ақшасын алды, товарымыз жоқ. Ішіндегі продавец,консультанттардың барлығы супер суайт. Ноль деп оценка қояр едім
Ассаламуалейкум мен сотка берем анау мансар Канат деген Квн оинайтындарга не жок дешиш 19800 толеп бирде Бир Шай алмадым ВП га жазссан чек жибер деп коимайды Оз халкын алдап журген алаяктар
Ажар Рахметова
Ужасные товар , не стоит своих денег , менеджеры не умеют вести беседу . Сто раз пожалела что взяла !
Аманов Канат
Массажерларын сатып алдым, сапасы өте жоғары 👍👍👍
РНБ Н
Өте нашар жұмыстары
A~7 🥰
Bionic компания ⚠️ Мошенничество и хамское отношение к клиентам! ⚠️ 20 июня 2025 года участвовала в прямом эфире Алмазбека и Елдоса (проект «Колобок»), где продавались мужские часы за 55 000 ₸, а если взять мужские и женские — 85 000 ₸. Я чётко выбрала мужские часы как подарок мужу на день рождения. 📌 В эфире было ОБЕЩАНО: доставка через Жанна Пасс или Казпочту в течение 5 дней. Но после оплаты меня начали игнорировать. Писала им в понедельник, вторник и среду — тишина. Лишь в четверг ответили, что доставка невозможна и только самовывоз, хотя обещали другое. 🚨 Когда я всё-таки поехала за заказом, оказалось, что мне выдали женские часы вместо мужских! Я сразу написала в WhatsApp, объяснила ситуацию — и знаете, что они мне ответили? «Вы сами виноваты, что не уточнили». ⚠️ То есть вместо того, чтобы признать свою ошибку, они свалили вину на меня. Хотя именно они обманули в эфире и отправили не тот товар! Такое хамское отношение, игнор, ложная информация и подмена товара — это чистый обман клиентов. ⛔ Больше никогда у них ничего не закажу. И другим не советую. Красиво говорят в эфире, а потом — игнор, обман и «вы сами виноваты». Ужасное поведение!
Жақында Bionic компаниясынан массажер мен жаңа пылесос сатып алдым. Екі өнім де өте сапалы, заманауи дизайнмен жасалған және қолдануға ыңғайлы. Массажер денені керемет тынықтырады, ал шаңсорғыш күшті тартады, үйді таза ұстауға көп көмектеседі. Қызмет көрсету де жоғары деңгейде – тапсырыс уақтылы жеткізіліп, барлық нұсқаулықтар түсінікті берілді. Осындай сенімді компанияға алғыс айтамын! Баршаға ұсынамын🤝👍
EO
Elnura Ormantai
Bionic компаниясынан фильтр алдымм сервис өтте жақсы
Aidyn Assylbek
Сотрудниктері жақсы қарым қатынаста екен
Нурислам Шербаев
заттарын сатып алғанмын,жақсы күтіп алды рахмет бионик ұжымы
Аблайхан Сагинтаев
По какому номеру можно позвонить к вам?
Сандугаш Нурабуллаева
Классные массажеры👍Купила маме🫰