Улица Туркебаева, 249а · улица Тургут Озала, 249а
050046/A15T3F4
В здании
Службы
Dark Knight
Бул жерде «Baysan» шайханасы бар, астында автомойкасы бар. Ауызашарга келип, колигимди калдырып кеттим, оте ынгайлы. Тамактары керемет, кызмет корсетуи де оте жаксы. Коликти де оте жаксы жуады👍👍👍
ЕТ
Ербол Ташкенбаев
Керемет жер. Автомойкасы бар, шайханасы бар. Машинаны жуасын және дамди тамағыңды жеп аласың))) Ваха деген кальянщикке арнайы улкен үлкен рахмет. ,,✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊
Арайлым Амирбекова
Айбек сізге үлкен рахмет, өте ашық жарқын бала, асты үстімізге түсіп жүр.Қызметі қатты ұнады,тамақтарыда өте дәмді ішіде тап таза өте әдемі☺️☺️☺️жұмыстарына сәттілік
LS
Lesbek Sharman
Супер мощный компекс. Автомойка, чайхана, дымный кальян. Персонал приветливый, знают свою работу. Всегда улыбаются и рады видеть. Всем советую. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍💨💨💨💨💨🔥🔥🔥🔥🔥🔥
КБ
Карина Балкибекова
В baysan я уже приезжаю почти 4 года. Самый лучший комплекс, где можно помыть свою машину и вкусно покушать , даже покурить дымный кальян. Спасибо админам автомойки и персоналу ресторана.
BH
Bounty Hunter
Арман кызмет жаксы корсетти. Айлығын көтеріп қойыңыздар, Байсанның бастықтары.
Дамир ..
Офицант Оразбек хорошо обслужил молодец еда хорошая
Ермек Мадалим
Арман брат ораза айында , ауызашарда жаксы жумыс истейды екен 🔥🔥🔥
Aidar Urazgaliyev
Арман оте жаксы обслуживал нас. Позитивный и добрый, все свое временно принёс наш заказ.
ТЖ
Тимур Жиенбеков
Очень хорошее место. Доброжелательный персонал. Отдельное спасибо официанту Наргиза.
УБ
Улан Бердалиев
Ораз жақсы жұмыс жасайды,тамақтары өте дәмді жақсы жер
Нұрмахан Ғаниұлы
Куаныш красавчик все чётко 🤝
KT
Karimzhan Taskul
Қуаныш бауырымызға Рахмет керемет қызмет көрсетті өсебер бауырым 👍
DS
Dauren Shakarmanov
Бәрі жақсы, тамақтары дәмді, үнемі келіп тұратын жеріміз
Гульназира Тажибаева
Всем советую 🔥 очень вкусно готовят😋
Al’-Mirka ❤️
Отличный ресторан, все очень вкусно. Обслуживание на высшем уровне!
Мадина К
Советую 👍🏻 хорошее место
#alimzki Zainulin
Ждали заказ долго так и не дождались. две кружки чаю с хлебом подали решил оплатить сумма получилась 1100 делайте выводы стоит ли посещать данное заведение !!!!
Yergali Aitoreyev
Заказ ждали час, а сказали мин 15
Артур Ниязбеков
был в этом кафе, вкусно готовят, во время обеда очередь небольшая.
Тот САМЫЙ
вкусно советую обслуживание тоже нормально